Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 09 mrt 0 reacties

Dochter voor Prinses Madeleine en Chris O'Neill

Prinses Madeleine en Chris O'Neill zijn vannacht ouders geworden van hun derde kindje! Ze hebben een tweede dochter gekregen. Het meisje weegt 3465 gram en is 50 cm lang. Moeder en dochter maken het goed. Madeleine is bevallen in het Danderyd hospitaal in Zweden, en uiteraard was Chris bij haar. 

Om 12:00 uur zijn er, zoals gebruikelijk, saluutschoten afgevuurd.

Het Koningspaar was nog op vakantie in Zwitserland, en komt zo snel mogelijk terug. Het Te Deum zal a.s. maandag om 12:15 uur plaats vinden. De bijeenkomst waar de naam en de titel van het meisje onthuld zal worden vindt a.s. maandag om 11:15 uur plaats. Maandag is het overigens ook de naamdag van Kroonprinses Victoria, we zullen haar om 14:15 zien!

We hebben Prinses Madeleine tijdens haar zwangerschap niet zo heel veel in beeld gezien. De laatste keren dat ze officiele verplichtingen had, was tijdens de Nobelprijsuitreiking op 10 december, het Nobelprijsdiner op 11 december en op 20 december tijdens een bijeenkomst van de Zweedse Academie, waar de Koninklijke familie vaak voltallig komt opdagen. Bij alle drie evenement droeg Prinses Madeleine een galajapon, te beginnen bij de Nobelprijsuitreiking, waar ze een japon van Seraphine droeg.

Foto

Foto

Op 11 december in een japon van Elie Saab, eerder gedragen tijdens het huwelijk van Prins Carl Philip en Prinses Sofia.

Foto

Op 20 december in een eerder gedragen japon van Tiffany Rose!

Prinses Madeleine en Chris hebben al een dochter, Prinses Leonore en een zoon, Prins Nicolas. Nicolas is in juni 2017 2 jaar geworden, en Leonore werd in februari 4 jaar.

Prinses Leonore in een jurkje van Marie-Chantal:

 

Foto's ©Kungahuset

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments