Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 feb 11 reacties

Deze outfits droeg Máxima 6, 7 of 8 keer (deel 2)

Dat een koningin haar kleding na één keer dragen nog niet afdankt, is anno 2024 gelukkig een vanzelfsprekendheid. Maar eerlijk is eerlijk: de ene jurk komt wel vaker aan bod dan de andere. In deze blog zie je outfits die Máxima zes keer of vaker heeft gedragen.

Benieuwd naar deel 1 van deze reeks? Klik dan hier.

Niet een, twee of drie outings voor deze zilvergrijze lurextop van Natan, maar ácht. De ene keer doet hij dienst met rok, de andere keer met broek.

PPE

Een top van ponyhaar, een jasje van wol en een rok met een grijze voorkant en beige achterkant. Bij dit ensemble van Natan gebeurt van alles en dat kan Máxima blijkbaar wel waarderen. Inmiddels staat de teller op 7. De laatste keer dat we de set zagen was in november 2023.

De ene keer combineert ze hem met rood, de andere keer met goud. De teller van deze donkerblauwe jumpsuit staat inmiddels op zes.

Dit roze broekpak met polkadots werd in 2006 geintroduceerd en deed negen jaar later nog steeds dienst. Zal de teller blijven steken op 6 of volgt er nog een zevende kans?

De zesde keer dat we dit complet (mantel + jurk) van modehuis Natan te zien kregen, was in 2017. Zou er nog een zevende outing volgen? Als je het mij vraagt, mag deze wel in de kast blijven hangen.

Moet Máxima voor de VN op pad, dan valt ze graag terug op dit rode broekpak van Claes Iversen. De teller tikt inmiddels de acht aan.

Ook al acht keer gedragen: een leverkleurig complet van Natan.

PPE

In Máxima’s kast hangen nog meer favorieten, dus wordt vervolgd!

Voor deel 1 van de serie: klik hier

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
11 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leverkleurige complet hoeft ze van mij niet meer te dragen vind ik echt gedateerd. Zo ook het zilverkleurige lurextop, heb ik nooit mooi gevonden dus die mag van mij ook weg 😉

Het wollen jasje mag naar mij. Geen enkel probleem.
Lever kleurig setje wordt de ene keer leuk gedragen ( foto rechts) de andere keer minder.

Ik sluit mij aan bij anderen; de jumpsuit en het rode broekpak kunnen op voor de volgende ronde. Rest hoeft wat mij betreft niet meer, mag richting pop up store van Eloise.

De donkerblauwe jumpsuit vind ik nu echt iets voor Alexia, en zou ik dus doorschuiven.
Het rode broekpak kan nog wel wat keertjes mee, maar……sorry dat ik in herhaling val, wat zou het leuk zijn wanneer Maxima er steeds weer een andere draai aan zou geven met een blouse, top, truitje in een tegenkleur en daarbij passende accessoires!
Maxima, verras ons eens!
De rest van de hier getoonde collectie hoeft voor mij niet meer op herhaling.
Even een telefoontje naar Eloise en haar moeder of er nog wat lege hangertjes in hun shop zijn…!🙂

Hoi Lieske,
Ikzelf houd erg van de monochrome look, maar ik ben het met je eens dat als je iets vaker draagt, het ook wel eens afgewisseld mag worden met een andere kleur. Anders wordt het zo: “o, daar is het rode pak weer”.
Dat is vaak een dingetje, je hebt een succescombi en dan wil je dat ook dragen. Maar vaak wordt er dan vergeten te kijken naar andere mogelijkheden.
Dus tijd voor Maxima om op ontdekkingstocht te gaan in haar “inloopmagazijn” 😉

Dat donkerblauwe jumpsuit is nog steeds helemaal goed en kan met zoveel kleuren gecombineerd worden. Dat moet ze nog maar wat vaker dragen.
Het leverkleurig complet is ook nog steeds goed.
Het rode broekpak van Claes is nog steeds een toppertje: dragen maar.
Het roze broekpak eens combineren met een pittige, meer uitgesproken kleur of een cognac bruin met cognac accessoires.
De rest: “time to say goodbye” 😉

Oh dat pak van Claes Iversen en de blauwe jumpsuit. Die mag ze nog wel 10 keer dragen! Het roze polakker pak blijft ook super mooi. Maar de andere outfits kan ik niet heel bijzonder vinden…

Wat vind ik het leverkleurige complet nog steeds mooi, dat mag ze van mij snel weer herdragen. Het camelkleurige jasje is hopelijk ook een blijvertje en het rode broekpak en de blauwe jumpsuit sowieso.

Het rode broekpak is absoluut een blijver, net als het blauwe jumpsuit. En ook het camel wollen jasje zou ik nog wel eens terug willen zien , maar dan op een smal toelopende broek zodat het stoer toont.

De donkerblauwe jumpsuit en het rode pak mag ze houden, de rest maar in de bekende zak.

De jumpsuit en het rode broekpak mag ze van mij nog veel vaker dragen. De rest mag van mij naar een goed doel.

Last edited 4 maanden geleden by Moderator Petra