Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 11 okt 0 reacties

Deense koninklijke familie bij feestvoorstelling t.g.v. de 100e verjaardag van de onafhankelijkheid van IJsland

Deense koninklijke familie bij feestvoorstelling t.g.v. de 100e verjaardag van de onafhankelijkheid van IJsland

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat de Deens-IJslandse wet in werking trad. Deze wet maakte van IJsland een onafhankelijke natie. In 2018 werd dit 100 jarige jubileum gevierd met evenementen, lezingen en tentoonstellingen in zowel Denemarken als IJsland. De feestvoorstelling van gisteravond werd georganiseerd door de regering en het parlement. Er traden Deense en IJslandse artiesten op. De Deense koninklijke familie kwam met een grote delegatie naar de Opera, de feestlocatie: koningin Margrethe, kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, prins Joachim en prinses Marie én prinses Benedikte waren aanwezig.

Koningin Margrethe koos een feestelijke roze japon en bijpassend zijden jasje. Haar tasje van Fendi paste hier perfect bij!


Foto: PPE Agency 

Haar zus, prinses Benedikte koos een wat langere lichte japon en combineerde deze met haar parelcollier en oorbellen.


Foto: PPE Agency 

Het was een kleurrijke avond: de prinsessen Mary en Marie kozen voor kleur. Kroonprinses Mary koos voor een nieuwe, kobaltblauwe japon van Cult Gaia met opvallende mouwen, zoals ModekoninginMathilde op twitter meldde! Daarbij droeg ze ook nieuwe, paarse pumps. Misschien een bijzondere keuze bij een blauwe japon, maar ze voerde dit wel verder door, want in haar oren droeg ze oorbellen van diamant en amethist.


Foto: PPE Agency 

Prinses Marie koos voor de gelegenheid voor een groene, nieuwe japon van Raquel Diniz, zoals HeavenLM op twitter meldde. Haar pumps en clutch zagen we al eerder.


Foto: PPE Agency 

Wie was er wat jou betreft gisteren het mooist gekleed? Wat vond van de kledingkeuzes van de dames? Ik ben benieuwd, vertel je het in een reactie?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments