Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 14 jun 0 reacties

De week van Kroonprinses Mary – 6 tot en met 13 juni 2016

Kroonprins Mary heeft er weer een werkweek opzitten, daarom kijken we vandaag naar haar activiteiten van maandag 6 juni tot en met maandag 13 juni.

Mary begon vorige week met een diner voor de Adviesraad van het Global Green Growth Forum (3GF). Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary waren gastheer en gastdame tijdens het diner en de bijbehorende ontvangst op het paleis. Mary koos voor de gelegenheid een oude japon van Prada en combineerde deze met pumps van Gianvito Rossi.

Het sieraad wat ze droeg is bijzonder: een medaillon gemaakt van goud, ingelegd met zwart emaille en diamanten aan de ene zijde en met het monogram van het kroonprinselijk paar aan de andere zijde door de Deense juwelier Ragnar R. Johansen. Kroonprins Frederik liet het speciaal maken door de juwelier ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Mary.

Vorige week woensdag werd een foto vrijgegeven van koningin Margrethe en prins Henrik met hun zonen Frederik en Joachim en hun schoondochters Mary en Marie. De foto werd direct na de balkonscene ter gelegenheid van Margrethe's 76e verjaardag op 16 april 2016 gemaakt door Steen Brogaard. De foto werd vrijgegeven ter gelegenheid van de opening van de social media accounts van het koninklijk huis: sinds kort is het Deense koninklijk huis te volgen op Facebook en Instagram.

Destijds droeg ze er op het balkon een roze mantel overheen, nu hebben we zicht op de blouse van Elise Gug en de rok, van Signe Bogelund-Jensen.

Zondagavond was kroonprinses Mary aanwezig bij de uitreiking van de Reumert Awards, zoals bijna ieder jaar. Ze droeg er een nieuwe zachtgele japon met turkooize versiering. Haar goudkleurige pumps zijn van Manolo Blahnik.

Er stond gisteren echt prinsessenwerk op het programma van Mary: het dopen van een schip! Natuurlijk was ze daarbij op haar best gekleed in een hele mooie witte japon met mantel die volgens mij nieuw is. Ze combineerde de japon natuurlijk met een hoed: een beige kleurig model van Susanne Juul. Tijdens de doop van prins Oscar van Zweden droeg ze hetzelfde model hoed alleen dan in het donkerblauw/zwart.

En wat vinden jullie van Mary's kledingkeuzes van deze week? Geslaagd of toch niet?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments