Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 25 jul 14 reacties

Aha! Hier komt Máxima’s nieuwe ring vandaan

Tijdens haar laatste VN-bezoek (aan Senegal en Ivoorkust) werd Máxima gespot met een nieuwe ring. Dankzij Renske van deze website is de herkomst nu bekend.

Het juweel komt namelijk uit een eerdere collectie van Pomellato, een Italiaans merk dat in 1967 werd opgericht. Pomellato onderscheidt zich door het gebruik van pure creativiteit en kleur in de designs. Daarnaast is het ook het merk dat de prêt-à-porter-filosofie in de voornamelijk conservatieve juwelierswereld bracht. Pomellato beschikt namelijk over een originele avant-garde mentaliteit, wat terug te zien is in de verfijnde combinaties van kleurstenen, unieke snijdingen en creatieve ensembles. (bron: juwelier Steltman)

De ring komt uit de Ming-collectie van 2009. Vermoedelijk is het juweel dus via een (online) veilinghuis aangekocht. De schubben van geelgoud en diamant doen denken aan een zeemeermin staart. Andere ontwerpen in de collectie zijn weer geïnspireerd op zeesterren, dus laten we het qua thema maar houden op het magische van de onderzeewereld.

In Máxima’s juwelenkluis zijn overigens wel meer ringen van Pomellato te vinden. Zo heeft ze een ringenset met gouden schakels (links), de bekende M’ama non M’ama-ringen (midden) en een knoeperd van geelgoud, diamant en rookkwarts (links).

Foto’s links en midden: PPE

Verder in de aanbieding: een ring van diamant en turkoois en een driedelige ringenset uit de collectie Rouge Passion. Klik hier om meer te lezen over de set.

Foto links: PPE

Droom jij -net als ik- ook van een eigen Pomellato? Slacht dan je spaarvarken en neem een kijkje in de prachtige winkel van juwelier Steltman in Den Haag.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
14 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De nieuwe ring staat mooi aan de hand van de koningin en past perfect bij de geel/witte jurk. Mijn spaarvarken blijft nog even gevuld want dit is niet mijn smaak.

Niet mijn smaak. Alleen de ring met groen/oranje/paarse stenen vind ik wel aardig.

Ik ben zelf meer van de kleine, bescheiden ringetjes, maar dat neemt niet weg dat ik kan genieten van deze knoepers van Maxima.

Bijzondere ring, past bij Maxima. Heel uniek is deze ring niet, zag hem op Ebay en ook op Rebelle staat de ring afgeprijsd, maar een dikke portemonnaie is dan nog wel nodig…

WaUW super mooi deze nieuwe aanwinst! Ook de Rouge Passion ringen vind ik super! Van mij mag ze deze wel vaker dragen.

Met alle respect voor onze koningin, maar deze grote, grove knoeperds van ringen zijn aan mij niet besteed en vind ik eerder afbreuk doen aan haar verschijning dan iets toe te voegen.

Grote ringen staan bij Maxima’s handen erg goed, het zijn ook hele mooie ringen, qua ontwerp en kleur.

De nieuwe schubben vind ik nog lelijker dan de rest van haar Pomellato verzameling. Steltman heeft zoveel mooiers.

Vind alle ringen die maxima heeft mooi !! Hou zelf ook van sieraden al zijn door corona voor mij heel wat handjuwelen weggevallen ( cfr ontsmetting).
Heb het wel zeer moeilijk met het feit dat zij haar ringen ( en andere juwelen) te pas en te onpas draagt ttz meerdere diamanten juwelen in een straatarm ontwikkelingsland, om deeg te kneden ( verjaardagskoekjes ) , bij nl doet enz …
Dit siert haar als koningin mi absoluut niet. Enige afstemming op het publiek dat voor
haar staat is mi voor een koningin belangrijk. Daarbovenop heeft zij er nooit genoeg van en blijft zij maar kopen, kopen,kopen . het doet mij aan afluenza denken. Sorry, het maakt me misselijk …

De ringen zijn niet van Pommelato maar van Bron. Een Nederlands juweliers huis met de truttige zetting. De kobalt ring op onderste foto is wel van het Italiaanse juwelen huis. Zetting is anders

Werkelijk prachtige ring evenals de hier getoonde “rest” uit majesteits sieradendoosje. 😊 De ‘knoeperd van geelgoud, diamant en rookkwarts’ – op de iPad voor mij rechts 😉 – is ook waanzinnig mooi! 🤩

Ps: Ik zie weer het ⚙️, een bericht is weer bewerkbaar @Trixedo !

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Dank je, PK020 !
Ik probeerde het even uit, en het lukt !
Ik wens je heel veel plezier op deze waanzinnig mooie site ! En Josine wens ik een heerlijke, héél verdiende vakantie !

Last edited 1 jaar geleden by Trixedo

Ik sluit me bij je aan Trixedo, fijne vakantie Josine 🌞

Heerlijk, ik hou er van. Statement ringen. Heb ze zelf ook, alleen dan in een andere prijsklasse😉