Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 04 feb 13 reacties

Aha! Hier kochten Máxima en Amalia hun leuke zonnehoeden

De leuke zonnehoedjes van Máxima en Amalia vallen blijkbaar in de smaak. Mijn mailbox zat vol met vragen, dus hierbij het antwoord.

Laten we beginnen met de koningin. Haar breedgerande hoed leek onvindbaar, maar gelukkig kan ik nu het antwoord verklappen. Máxima’s zonnehoed is gekocht bij 360Five everyday. Dit Zuid-Afrikaanse merk heeft een belangrijke missie: huidkanker voorkomen. De hoeden zijn dus gecertificeerd UPF50+. Voor wie dat niets zegt: met een 360Five op je hoofd, blokkeer je 97,5 van de zonnestralen.

Brunopress/Van Emst

Door naar Amalia. Op haar hoed staat een labeltje met een H. Het was even zoeken, maar die H staat voor House of Ord-Cape Town. Eveneens een Zuid-Afrikaanse zonnehoed dus.

(c) PPE/Nieboer

Wil jij de zonnehoeden ook kopen? Kijk dan even bij https://sunhats.eu/. Dit is het Europese verkooppunt van de Zuid-Afrikaanse merken.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
13 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

En de Julia Fedora kost maar 40 euro !

Wil ook nog wel even dikke complimenten geven aan Josine en Petra. Wat een klus om ons iedere dag meerdere malen op de hoogte te houden van foto’s, merken, filmpjes…….zodat wij kunnen genieten van al dit moois. Dikke pluim💫💫

Nu nog een leuke hoed voor de koning!

Ha, die heeft ie! Paar jaar geleden kreeg hij in Australië tijdens een staatsbezoek een prachtige hoed cadeau. Zou die niet in de koffer zitten?

Eens, Nelleke 16!
Het zal hem vlot staan én bescherming geven, wat, zo te zien aan zijn rode wangetjes, geen overbodige luxe is!

Leuke foto’s met die hoeden op, hier zit ook een leuke bij https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Ffemail%2Farticle-11712609%2FPrincess-Catharina-Amalia-Netherlands-19-releases-sea-turtle-wild.html&psig=AOvVaw2_EMm81dHlRYCd8tiwJfFT&ust=1675592513532000&source=images&cd=vfe&ved=2ahUKEwjHnd3V0vv8AhX0nNgFHdNWAQAQr4kDegQIARAn een zeer ontspannen Amalia, bij het uitzetten van de schildpad, onderaan(even scrollen), ook n erg leuke foto van Maxima met hoed! Zijn er overigens ook bewegende beelden van het bezoek aan t Tumba festival?

Ja, korte filmpjes op insta van t koninklijk huis, Rick Evers enVorsten.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Goed speurwerk Josine en Petra! Superleuke hoeden, vooral t model van Amalia vond ik superleuk.

2 vliegen in één klap; je ziet er fashionable uit en je wordt beschermd tegen de zon. Dank voor de link Josine, ik ga meteen een kijkje nemen😊

Wat een geweldige site is dit toch……steeds zo snel met foto’s en heel veel informatie.

Nog voordat ik dacht…zo’n hoed zou ik ook wel willen, staat hier alle info alweer.

Dankjewel Josine🙏

Mooie hoeden inderdaad. Ik ben benieuwd naar de platte schoenen die Maxima hier draagt. Het blijkt haar gewoon te staan, platte schoenen, in dit model dat wat puntiger is dan de vele flatjes die ze heeft.

Dit zijn haar bruine leren flatjes van Gianvito Rossi (niet nieuw).