Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 04 feb 11 reacties

Achter twee tasjes van Máxima & Amalia schuilt een bijzonder verhaal

Aan het hof doen details ertoe, ook op het gebied van mode. Dat blijkt ook wel uit de nieuwe tassen van Máxima en Amalia. Achter twee schuilt een bijzonder verhaal.

Laten we met die van Máxima beginnen. Deze reis had de koningin twee keer een handgemaakte, oranje tas bij zich. De accessoire is gemaakt door vrouwen uit de kwetsbare wijken van Buenos Aires. Door met hun talenten mooie tassen te maken en ze te verkopen via het label LH Handmade kunnen ze hun familie financieel gezien een steuntje in de rug geven.

(c) PPE/Nieboer

De tas is in verschillende kleuren te krijgen.

Het is niet de eerste keer dat koningin Máxima met haar kleding en/of accessoires andere vrouwen een steuntje in de rug geeft. Voor haar rok van raffia werd er bijvoorbeeld samengewerkt met een liefdadigheidsproject in Madagaskar.

Douze points voor Amalia

Door naar prinses Amalia. Zij had gisteren een grote, geweven shopper bij zich, maar voor het vrijlaten van schildpad Mojito wisselde ze nog snel even van tas. En kijk nou wat een snoepje! Het ontwerp van Mango (dank, Ufo No More) is gevlochten in de vorm van een schildpad. Hoe leuk en toepasselijk. Well done, Amalia!

CURACAO, 03-02-2023, Brunopress
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
11 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Straks een livestream van de aankomst (het programma) op St. Maarten! Vanaf 10 uur lokale tijd, hier begint de livestream om 15.00 uur en de aankomst is rond 16.00 uur. https://www.youtube.com/watch?v=Br8m0srHZ8s

Hopelijk heeft, vooral Amalia, van t weekend even de gelegenheid gehad bij te komen, zei is zo’n druk programma nog niet gewend, het Koningspaar heeft daar denk ik vooraf ook rekening mee gehouden, hun eigen kennismakingstournees(Maxima en na inhuldiging)werden dacht ik in een week gedaan!

Heel leuk en altijd geweldig om iets goed te doen voor mensen die het minder het zoveel minder hebben.

Maxima’s tas: geweldig om zo die vrouwen te steunen! Amalia: geniale vondst!

Wareen súper leuke tassen, waarbij de schildpad wel echt de topper is.
Ik was echt onder de indruk van Amalia bij het vrijlaten van Mojito, gewoon het water in met je lange jurk terwijl je weet dat er 100en fotografen staan. Held is ze!

’t Schildpadden tasje is zo leuk! En heel toepasselijk, goed gedaan Amalia.

Ik sluit graag bij deze reactie aan, Petra!
En fijn om te merken hoe betrokken ons koningsgezin is om goede doelen te steunen.

Voor wie denkt: heee waar is die blog van gisteravond over de tassen? Dit is inderdaad een andere/nieuwe. Vanwege verminderd internetbereik hadden we even niet door dat we allebei dezelfde blogs aan het schrijven waren. Dus we konden uiteindelijk kiezen, wat een rijkdom he haha.

Last edited 1 jaar geleden by Moderator Petra

Leuk dit achtergrondverhaal. Zeker voor Máxima’s tas. Mooie tassen in mooie kleuren. Amalia’s tas is inderdaad een snoepje.

Supergaaf! Had ook de hele dag mee gemogen 🙂 Misschien was het een cadeautje?

Idd een snoepje. Wat een gave turtle bag. Love it.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie