Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 22 aug 24 reacties

Love it or leave it: Máxima’s gewaagde jumpsuit van Roksanda

In Máxima’s kast hangen meerdere outfits die slechts één keer zijn gedragen. Wij trekken de stoute schoenen aan en gaan de koningin adviseren: opnieuw dragen of toch in de zak van Max? Deze keer aan de beurt: een gewaagde jumpsuit.

Het Holland Festival is een cultureel feestje waar qua kleding altijd nét iets meer mag en kan. Máxima weet dat inmiddels maar al te goed en droeg bij de opening in 2017 een gewaagde jumpsuit van Roksanda. De naam van dit label ken je misschien al wel van Máxima’s kobaltblauwe jurk met beige voering en ook bij de creatie die in deze blog centraal staat zien we weer een tegenkleur bij de voering opduiken. Of beter gezegd: tegenkleuren. Bij de omgeslagen halslijn komt er namelijk roze stof in beeld, aan de achterzijde felblauw.

Tot nu toe is de jumpsuit slechts één keer in beeld gekomen. In de serie love it or leave it geven wij de koningin ongevraagd advies. Moet ze het kledingstuk houden (love it) of moet hij linea recta naar de Zak van Max (leave it)?

Máxima's jumpsuit van Roksanda...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Ben je benieuwd welke outfits nog meer wachten op een herkansing? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding om bij de pagina van Loveitorleaveit te komen.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
24 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik heb deze jumpsuit nog nooit gezien en ik vind ‘m erg leuk. Het blauw aan de achterkant doet me aan zo’n ordelint denken. Heel mooi.

Ik had al eerder gereageerd op de plek waar PK020 naar verwijst. Voor mij klopt deze jumpsuit niet. Het bovenstuk kan ik best wel waarderen maar de horizontale band op de taille is niet mooi. Vloeiende lijnen van boven naar beneden zouden mooier zijn. Ook lijken de broekspijpen mij een paar centimeter te kort en vind ik de roze schoenen er heel lelijk bij. Zwarte pumps met een kleine punt aan de neus zouden veel mooier zijn. Dan gaat alle aandacht uit naar het bovenstuk en wordt het echt chique in plaats van “ik had nog een paar Barbie-muiltjes liggen”.

Leuk voor het Holland Festival of naar een (dans-)feestje maar geen echte topper.

Deze jumpsuit kan, wat mij betreft, in de carnavalskleding zak. De bloemen zijn prachtig

.Deze jumpsuit staat haar wel, maar het is niet mijn smaak dus ik kies voor ´leave it´. Ik vind de roze flap te groot en het maakt haar schouderpartij onnodig breed. Het rugpand met de diepe uitsnijding vind ik dan wel weer wat hebben maar van de blauwe strook snap ik helemaal niets.

Heerlijk pak! Zeker voor deze gelegenheid. Lijkt mij geweldig om af en toe iets excentriekst aan te trekken! Hup weg met brave kleding….even lekker alles uit de kast! Ook als je koningin bent en Maxima je naam is😄

Last edited 1 jaar geleden by JokeGram

zo is het !

💡….. ineens moet ik aan Mabel denken; jaaaaaa, deze jumpsuit zou prinses Mabel niet misstaan!

Kort gelee nog gereageerd 😉
Ik ben voor met iets “stoerder, steviger” schoeisel en nog wat andere vrijblijvende tips … 😊
https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/jumpsuit-met-verrassing/

Gelukkig is zelf haar eigen styliste, zonder er speciaal iemand voor in dienst te hebben, heerlijk en complimenten voor Hare Majesteit, ze draagt wat ze zelf leuk vindt, of ons dat nou aan staat of niet!

Eigenlijk denk ik bij alle kleding die iemand maar 1x draagt (uitgezonderd trouwjurk, uitzonderlijke gelegenheidskleding of in Máxima’s geval de inhuldigingsjurk ook) dat het dus miskopen zijn geweest.

Denk er ook zo over. Alleen , bij maxima moeten er dan wel heel veel miskopen zijn.
Voor dit exemplaar : mooie kleuren en daar mee is voor mij alles gezegd.

Ik denk dan, misschien is het bij excentriekere kleding wel zo dat het eerder opvalt als ze het nog een keer draagt. Maar iemand als Josine houdt natuurlijk van al Maxima’s kleding bij wanneer het gedragen is, excentriek of niet.

Niet gestemd; ik weet eigenlijk niet goed wat ik hiervan vind. Misschien zegt dat ook wel genoeg😉

Mooie oorbellen draagt ze en de broche vind ik ook schitterend

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Voorkant is fantastisch.
Achterkant kan beter, nu erg diepe rug en de blauwe flap kan wat mooiers mee gebeuren?

Er zitten zeker enkele stuks in de nieuwe collectie die de moeite waard zijn voor Maxima
https://roksanda.com/collections/new-in/products/tamarine-skirt-burnt-orange-printed-taffeta-midi-skirt-with-gathered-waistline-aw22_s425a-2-printed-taffeta-pop-orange?variant=39763003179102

Idd prachtig ontwerp rok/nieuwe collectie 🤩

Last edited 1 jaar geleden by siobhan

Apart en excentriek, van mij mag deze nog wel een keer op herhaling!

Niet het mooiste pak. Als het alleen de roze flap was geweest was het voor mij een love it geweest, maar nu een echte leave it. Misschien leuk voor de dochters..

Die flappen vind ik nog wel leuk maar verder is het zo’n hobbezak! Leuk geprobeerd voor een keer maar nooit meer, ze heeft zoveel jumpsuits die haar veel beter staan.

Ik had het toch leuker gevonden zonder die gekleurde flappen. Dan is de basis rustig, waarbij het ruggedeelte mooi opvalt, met de roze accessoires erbij is het af.

Daar ben ik het mee eens ! In elk geval : mooie roze schoenen !

Misschien geen echte ‘love it’, maar toch denk ik dat dit nog wel een keer gedragen kan worden. Misschien met opgestoken haar? En op de een of andere manier met een taille?