Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vanmorgen het Corps Diplomatique ontvangen op het paleis. Een nieuw jaar vraagt immers om een nieuwjaarsborrel mét oliebollen, niet waar?  


Foto: PPE Agency/Vd Werf

De dresscode voor de nieuwjaarsontvangst is formeel: morning coat/morning dress. Voor zover ik nu op de beelden kan zien, draagt Máxima een nieuwe japon met een strikceintuur. De ontwerper is nog onbekend, maar ik moet bij deze stijl wel gelijk denken aan Natan. Meer informatie volgt zsm. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 16 jan 2019 - 11:56

Chique en stijlvol maar niet haar beste outfit. Ik had liever iets kleurrijkers gezien.
Vraag me wel af of ze zich in het paleis niet omkleden. Ik zag gisteren Beatrix in een lange broek arriveren. Niets voor haar om zo naar een receptie te gaan...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 jan 2019 - 12:13

Gezien de broche verwacht ik geen kledingwissel vandaag.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 16 jan 2019 - 13:00

Maxima ziet er stralend uit. De outfit vind ik echter wat kleurloos. Ze mag wat mij betreft lekker met een kleur komen om het nieuwe jaar in te luiden.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 16 jan 2019 - 13:10

Ik begrijp nog steeds niet waarom deze ontvangsten achter gesloten deuren plaats vinden. Ze willen modern zijn, maar in dit opzicht zie ik daar niets van. In o.a. Luxemburg, België, Denemarken worden er gewoon foto's vrijgegeven of zelfs beelden.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 16 jan 2019 - 13:20

En weer een coupe windhoos. Waarom nou geen gewone persfoto maken en vrijgeven bij dit soort evenementen? De kleding is netjes, maar tikje saai. Zo kan ze ook naar een herdenking of iets anders stemmigs.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 16 jan 2019 - 13:41

Ik vind dit nogal tegenvallen. WA staat hier in jacquet notabene. Als mijn man een jacquet aanheeft, pak ik helemaal uit en doe ik niet een onopvallend jurkje aan en niks met mijn haar :(

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 16 jan 2019 - 21:52

Precies wat ik dacht! Hij op en top en zij daarnaast wat te eenvoudig gekleed.

Het jurkje zou ook nog wel eens van la dress kunnen zijn...

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 16 jan 2019 - 13:47

PS is dit echt een nieuwe jurk? Hij lijkt me bekend voor te komen....kan alleen niet terughalen wanneer

afbeelding van Krielie

Krielie

woensdag 16 jan 2019 - 13:54

Gaaaaaaappppppppp! Alle kleren nog in de verhuisdozen?

afbeelding van Kate101112

Kate101112

woensdag 16 jan 2019 - 14:00

Smaken verschillen.
Voor mij geen lichte kousen , zeker niet bij de bonte jurk. Geheel oogt tuttig en ouwelijk. En benen lijken nu eenmaal dikker in vleeskleurige kousen.

En dan de rommelige broek van de koning. Veel te groot en gekreukt.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 jan 2019 - 14:16

Ik hoop biet dat deze vleeskousen een trend worden zeg bah! En die mega gekreukte jurk ook geen succes.
De armband vind ik goedkoop aandoen bij de waanzinnnig mooie parels.
Laten we zo zeggen: een slow start voor de kledingkeuzes , op naar de volgende

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 16 jan 2019 - 15:05

Ik zal wel de enige zijn, maar op het kapsel na, vind ik dit een prima outfit. Donkere kleur dunne panty had prima geweest, maar ik ben tevreden. Mooie sieraden.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 jan 2019 - 15:08

Ik vind huidskleurige panty's meestal mooier dan donkere (zo snel tuttig), maar bij deze jurk was het inderdaad beter geweest om donkere panty's te dragen. Snel vergeten maar.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 16 jan 2019 - 15:21

Nou je hebt verschil in huidkleurige panty’s hé? Degene die Kate bijvoorbeeld altijd draagt dan zie je eigenlijk nauwelijks dat ze een panty aanheeft, dat vind ik mooi, wat maxima nu aanheeft noemen ze geloof ik meer leverkleurig?
Een donkere of zwarte panty vind ik meestal alleen mooi als het een 10 denier is zodat de huid er doorheen schijnt, dan is het zelfs sexy.

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 16 jan 2019 - 17:22

Donkere dunne panty's (max 15 denier) ligt er héél erg aan hoe je het combineert qua schoenen en kleding ;-). Maar geloof niet dat mijn combinatie met soort schoenen / jurkjes tuttig is :-) :-). Combinatie met lichte huidskleurige panty's zou dan eerder gevaar zijn.

Deze outfit stukken beter als combi van gisteren.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 17 jan 2019 - 19:45

Donker staat Maxima mooi. Maar die vreselijk omslagdoek. Het is net een deken. De jurk is wel erg gekreukeld.Jammer

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 16 jan 2019 - 19:59

Bij WA's outfit hoort een dito jurk.
Deze had t kunnen zijn mits van andere stof. Deze stof is te katoenerig en kreukt. Een dikkere of meer glanzende stof was beter geweest.
Ik teken voor de antracietkleurige parel ketting.

afbeelding van sanne010

sanne010

woensdag 16 jan 2019 - 19:52

Nou dit is echt niks. Ik wil wel wat meer waar voor mijn belastingcenten. Geen goed begin van het nieuwe jaar helaas...

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 16 jan 2019 - 21:17

Haha nou dan heb ik liever dat ik zelf wat van die belastingcenten krijg zodat ik zelf mooie kleding kan kopen, daar heb ik meer aan ;)
Wat Maxima draagt maak ik me niet druk om, behalve als ze te sexy o.i.d. erbij loopt als ze Nederland vertegenwoordigd.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 16 jan 2019 - 21:43

Nee, bij allebei is de kleding geen succes vandaag. De koning draagt een gekreukte pantalon met een uitgezakte vouw, dit hoort een pantalon met een messcherpe vouw te zijn, fris van de stomerij. De katoenen, kleurloze
‘japon’ van Máxima is eveneens gekreukt en oogt eerder als een zomerjapon dan als een kledingstuk voor de winter. Misschien waren de kameniers nog met kerstreces of hadden ze verplicht vakantie ivm de verhuizing... de volgende keer is het vast weer beter. Maar ze stralen allebei als vanouds, misschien ook blij dat de immense verhuizing achter de rug is.

afbeelding van zara

zara

woensdag 16 jan 2019 - 22:50

Het idee achter de grijze jurk is prima, maar de uitvoering is belabberd. De ton-sur-ton grijstinten vind ik chique staan.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 17 jan 2019 - 07:57

Vleeskleurige kousen. Vlééskleurig? Ik krijg er lady Gaga vleesjurk associaties bij. Zullen we ze huidkleurig noemen...? Maar, ze zijn wel vreselijk tuttig, helemaal eens. Ik ben erg blij met de felgekleurde dikke panty trend (zie: https://www.volkskrant.nl/de-gids/modetrend-voor-weinig-knalpanty-s~b5c0...), en dunne donkere panties met een stipje of iets anders frivools draag ik ook graag. Nooit maar dan ook nooit huidkleurig. Maar goed, dat is vast niet koninklijk. Deze grijze jurk is denk ik het strijken niet waard, snel verdonkeremanen, kamenierster. De parels zijn, voor parels, erg mooi, want grijs. En staan prachtig bij de grijze tint van de jurk, maar wel heel stemmig hoor, voor een nieuwjaarsreceptie. Gezellig. De omslagdoek kan ze misschien aan de hond geven.

afbeelding van Elles

Elles

donderdag 17 jan 2019 - 09:10

Grijze kleuren matchen,maar wat een sombere bedoening.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 17 jan 2019 - 10:03

-

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 17 jan 2019 - 11:04

Die buik die is er en dat ze het benadrukt vind ik niet ordinair. Het is nu eenmaal ook wat de mensen willen zien. Dus een tikje PR zal het ook wel zijn. Zo makkelijk heeft ze het niet in de Britse pers. Wel had ik er liever een donkere dikke panty met een mooie laars onder gezien dan blote benen (brrrr, koud) en deze zomerse pumps. Als je voor een basic en betaalbaar HM-jurkje gaat dan stijl het ook zo af als de normale vrouw dat doet ipv het toch weer klassiek te maken. Dat wringt.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 17 jan 2019 - 12:00

Dat je geen fan van haar bent, dat was mij al duidelijk, maar in jouw reactie ga je in mijn ogen veel te ver. 'Weigeren te buigen voor iemand die zich zo kleedt als een s...' of 'zelfs mijn woede op te wekken'. Het gaat over kleding Lina....kleding ....

Dat je je daar zo druk over kunt maken, daar snap ik echt niets van. Ik heb gelukkig andere belangrijkere zaken waar ik mij druk om maak....

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 17 jan 2019 - 12:48

Babs, en ik verbaas me er over dat jij op deze pagina, modekoninginmaxima, er niets van snapt dat ik me druk kan maken over kleding....
Lees eens hoe druk de andere reageerders zich heel vaak maken over de kleding van Maxima, daar snap je ook niks van? Zeg je tegen hen ook dat het “maar om kleding gaat”? Heb je weleens de termen en woorden gelezen die anderen weleens over de kleding van Maxima gebruiken? Woorden die ik niet eens durf te gebruiken?
Wijs je die dan ook terecht?....
Ik vraag me ook af waarom je dan op een website komt die over kleding gaat, waar de kleding van Maxima beoordeelt wordt, als je “andere dingen hebt om je druk over te maken”

Buiten dat om, het gaat me om de kleding van iemand die het Engelse koningshuis vertegenwoordigd, een gerespecteerd koningshuis wat door dat soort kleding naar beneden wordt gehaald.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 17 jan 2019 - 11:11

Dag Lina, je slaat weer veel te veel door met je reactie. Waarom, wat zit je dwars? Ten eerste: zou je het zelf leuk vinden als iemand jouw outfit zo fel bekritiseert? Ten tweede: je gebruikt kwalijke termen waardoor je juist jezelf omlaag haalt. En ten derde: ik vind Meghan er prachtig uitzien. Een fijne dag verder hoor.
En Merel, vaak ben ik het met je eens maar qua panties duidelijk niet. Ik krijg met schrik flashbacks over mijn van top tot teen groene en blauwe outfits in de jaren '80. En dan heb ik het over een Dolly Dot permanentje boven een harige trui of oversized sweater, daaronder een plissérok, daar dan de fijne gekleurde panties met als knaller de bijpassende pumps. Hebben jullie beeld dames? En ook uit dat tijdbeeld komen de wybertjes, de stippen, de kantpatronen op de panties. Ik kan er geen heimwee naar krijgen.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 17 jan 2019 - 11:15

Grappig, ik zat net een artikel te lezen dat gekleurde panties mode worden....niet ton sur ton, maar wel veel kleur. Ben benieuwd!
Wat betreft Meghan: ik begrijp die blote benen niet. Ik vind haar er niet ordinair uitzien trouwens, zelf zou ik niet zo'n strakke jurk aantrekken al is het maar omdat het me niet prettig lijkt te zitten. Ik heb wel het idee dat ze toch wel lichtelijk aanstellerig doet zo her en der, maar ach, ze zal moeten wennen aan haar rol.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

donderdag 17 jan 2019 - 11:36

Helemaal met jouw eens Jens over Meghan!
En om er nog aan toe te voegen: Wat vind je dan van Kate die soms nog kortere rokken of jurken draagt Lina?

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 17 jan 2019 - 12:29

Dag Jens, zou Maxima het leuk vinden dat haar outfit hier élke dag zo fel wordt bekritiseert??
En heb je de woorden weleens gelezen die daarvoor soms worden gebruikt?

afbeelding van Dahlia

Dahlia

donderdag 17 jan 2019 - 16:48

Ik heb eens ergens gelezen dat het hof toestemming heeft gegeven voor deze site. En daarmee zullen ze vast wel geweten hebben dat er ook mensen zijn die dagelijks de outfit van Maxima bekritiseerd wordt.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 18 jan 2019 - 11:52

Jens, ben blij dat ik toch niet helemaal voorspelbaar ben!

Snap dat niet iedereen het mooi vindt, maar ik ben grote fan van gekleurde kousen. Vandaag oudroze opaque kousen (Falke pure matt 50 denier mauve) bij een grijs flanel knielang jurkje, cognac suède pumps en grote cognac oorbellen. Ben helemaal blij met mezelf ;)

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 18 jan 2019 - 12:52

Foto aub..... het lijkt me een mooi plaatje!
Wellicht heeft mijn weerstand ook te maken met mijn model benen. Die zijn niet erg geschikt voor frivole fratsen. Nogal ongeschikt eigenlijk als ik heel eerlijk ben.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 18 jan 2019 - 13:11

Foto? Ja dág...! Zo groot is mijn zelfvertrouwen nu ook weer niet ;) Anders was ik wel met Harry getrouwd...

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 18 jan 2019 - 18:13

Ik ook!! Ik heb vandaag petrol panty kousen! aan met een satijnen petrol blouse, flare spijkerbroek en bordeaux loafers met een hak...ook blij mee!

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 18 jan 2019 - 18:41

En ik een 100dn zwarte glanspanty met kleurige (fake) missoni midirok (zwart/kobalt/ecru/fuchsia) en cognackleurige suède cowboylaarzen met zwarte getailleerde blouse. Ook blij mee ;-)

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 18 jan 2019 - 20:41

Meisjes. Het water loopt mij in de modemond.... Foto aub, please...... Kan toch via josine naar mijn privé mail? Wellicht ga ik dan alsnog overstag.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 18 jan 2019 - 21:19

Ha Ha Ha Ha. Ik word zo blij van dit gesprekje vandaag, ga met glimlach mijn weekend in.

Een foto zit er niet in helaas, ik heb mijn pyama al aan ;-)

afbeelding van Luisje61

Luisje61

vrijdag 18 jan 2019 - 21:33

Leuk eind van de week kletspraat , ik zie jullie zo voor me !
Ben ook happy , vandaag een mooie nieuwe flared levis jeans gekocht en prachtige salvatore ferragamo schoenen op de kop getikt in de sale ;)

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 18 jan 2019 - 22:33

Ooo alweer zo’n fijne combi. Ik heb de zwarte Levi’s variant. Geeft mijn benen wat extra lengte. Vandaag gecombineerd met zijden shirt in panterprint en okerkleurig lederen jack en dito laarsjes met blokhak. Panties overbodig ;-)

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 18 jan 2019 - 22:37

Leuk allemaal!!
Flare broeken zijn echt zo’n vondst! Tjonge wat een legs krijg je ervan!

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 18 jan 2019 - 23:37

Waar blijft je foto jens ;-) (geintje)

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 19 jan 2019 - 09:47

Een aparte blog beginnen? Doet me denken aan de ochtendshow op de radio die Curry &Van Inkel honderd jaar geleden op de radio hadden.
Daar zat dan altijd een kledingadvies voor die dag in. En daar lag ik dan in mijn bed naar te luisteren, wetend dat de meeste items die genoemd werden niet in mijn kast hingen. Het was in de tijd dat op mijn school alle meisjes in een pastelkleurige Slazenger trui naar school gingen. Hilarisch als je de schoolfoto uit die tijd bekijkt.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 19 jan 2019 - 17:34

Wat trek ik aan vandaahahaag... dat was dat toch? Hilarisch. Op bijna al mijn schoolfoto's heb ik een donkerblauwe lamswollen trui aan, en een wit (polo)kraagje. En de collegeshawl, kennen jullie die nog? Ojojoj. Wat een tijden.

Jullie outfits klinken allemaal superleuk. Krijg helemaal zin in zoeken naar een (voor mij) goede flared jeans. Misschien is een pagina waar we 's ochtends onze outfit kunnen posten best een idee, Josine. Even aangenomen dat Maxima hier meeleest, kan zij daar ook haar voordeel mee doen :)

(nog even een pantytip: Kunert blue, gemaakt van gerecyclede visnetten, in prachtige kleuren en zitten heerlijk (lekker brede tailleband, zakt en schuurt niet). Vandaag draag ik slurry, dat klinkt vies, maar is een prachtige vrij donkere grijsgroene kleur. Heel charmant met mijn olijfgroene shabbies laarzen en honinggele jas, vind ik.)

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 19 jan 2019 - 19:48

Josine, je hebt het al heel druk en binnenkort krijg je er nog een derde kindje bij....maar wat zou dat leuk zijn, een extra blog met onze eigen kledingideeën! Kleding die we zelf dragen, bedoel ik.
Als ik zo lees wat jullie allemaal dragen dames, word ik echt nieuwsgierig naar plaatjes!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 20 jan 2019 - 20:40

Oh, ik ook, Margreet. Briljant idee om een dergelijk blog te maken. Ik doe mee.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 19 jan 2019 - 23:16

Klinkt goed!!
Ik vandaag een blauwe wolllen rok met opgestikte zaken aan de voorkant dus lekker retro , zwarte coltrui, zwarte dikke panty en mij hunterboots (mat zwart). Haren zoals Maxima ze had laatst bij de conferentie... of althans een poging daartoe... Ilse de lange staart hahah

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 19 jan 2019 - 23:38

Ha, ha, ik leer nog heel wat ...flared jeans (zou niet weten wat dit zijn), slurry..., hunterboots (stevige half-hoge stappers neem ik aan?)...Ben toch echt niet hééél erg oud, maar dit is mij onbekend. Wel heel leuk om al die kledingitems te lezen.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 20 jan 2019 - 20:39

Met flared jeans/broek gestyled met met (hoge) hak lijken je benen heerlijk lang. Ik hou van de 70’s look. De broek moet wel tot de grond reiken, zonder dat je erover struikelt, natuurlijk. Is voor iedere leeftijd geschikt.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?