Koningin Máxima is zojuist gearriveerd op Noordeinde voor de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. Op de eerste beelden is te zien dat de koningin een nieuwe outfit draagt van Natan en haar oorhangers van kafkas met een citrien. Kers op de taart is het mooie gekrulde kapsel. 

 

De stof van Máxima's ensemble is in veel verschillende kleuren terug te vinden in de collectie van NATAN. 

Meer informatie en beelden volgen zo spoedig mogelijk!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

donderdag 21 mei 2015 - 11:21

Eerste indruk is niet positief. Te glimmend en zowel voor als achter lijkt het wel erg uitstulpend. Met name de achterkant geeft wel een heel raar gezicht. Nee niet mijn ding!
Heb net even de foto's bekeken op RR, maar ik blijf bij mijn mening. Ik vind de stof ook niet mooi vallen. Het lijkt mij vrij stugge stof die niet echt geschikt is voor dit model jurk. Deze kleurcombinatie vind ik ook niet echt mooi bij Maxima staan .
Hoeveel nieuwe Natan outfits zullen er nog volgen ?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 12:09

In de prinsessentijd had ze gemiddeld 12 nieuwe NATAN-jurken per jaar, dus ze mag niet meer teveel uitgeven ;)

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 21 mei 2015 - 12:38

Haha, Josine, dan zal ze het gemiddelde nu wel gaan overschrijden. We zitten pas in mei en er komen 2 staatsbezoeken aan. Daar zal ongetwijfeld Natan bijzitten. Maar ik blijf hopen dat ze eindelijk eens van koers verandert en binnen onze staatsgrenzen gaat shoppen. Het zou al veel helpen als ook de media kritiek uit op haar Natan creaties en pleit voor Nederlandse ontwerpers. Waar is toch ons Nederlandse chauvinisme ?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 13:17

Ik vind het ook jammer dat ze weinig Nederlands draagt, maar ik snap haar voorkeur voor Natan. De service is goed, het is een stijl die past bij haar functie, niet té trendsettend en door haar voorkeur voor bijzondere accessoires blijft ze verrassen. Het ontwerp van de mantel van gisteren was niet fantastisch vernieuwend, maar door de hoed was het totaalplaatje wel verrassend. Dat is denk ik de kracht van NATAN. Dus ik snap Máxima, maar meer Nederlands zou wel leuker zijn.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 21 mei 2015 - 13:28

Ik zou het vooral fijn vinden als ze zich onderscheidt v Mathilde en alleen daarom al natan zou minimaliseren.

Maar ze ziet er net als gisteren weer verassend, verzorgd en koninginwaardig uit!

Zou het morgen dan drama zijn voor ons? ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 13:33

Een opening betekent vaak een hoed en opgestoken haar, dus wie weet!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 21 mei 2015 - 19:33

Tja, ik begrijp ook wel dat de stijl van Natan bij haar functie past. Helemaal eens. Maar jammer dat het bijna nooit perfect zit. De jas van gisteren vond ik geweldig mooi maar hij zat te strak om haar middel. Doet dan toch weer afbreuk aan het geheel.
Die hoed was inderdaad verrassend maar wat mij betreft in negatieve zin. Eerlijk gezegd vond ik het nogal bezopen. Ze kan er zo mee naar de carnaval. Of kinderpartijtje.
Ik pleit er al jaren voor dat Maxima mer Nederlandse ontwerpen draagt (Tot grote ergernis van andere schrijvers op dit blog, ha, ha) Tijdens staatsbezoeken doet ze dat gelukkig ook. Vind zowiezo dat ze er tijdens staatsbezoeken meestal piekfijn uitziet. Dus dat wordt nog genieten dit jaar!

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

donderdag 21 mei 2015 - 21:55

Om het nou gelijk bezopen te noemen is ook meteen het uiterste. Het kan je smaak niet zijn ok, maar om te zeggen dat ze ermee naar carnaval etc kan is beetje overtrokken..

afbeelding van M

M

vrijdag 22 mei 2015 - 10:20

Elise, jij vind niet veel mooi wat Maxima draagt. Je taalgebruik is ook niet zo heel prettig. Je lijkt je zelfs oprecht te ergeren. Indien dat zo is, waarom kom je hier dan? Dit is geen site voor reaguurders.

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 21 mei 2015 - 16:30

Ik kan nog steeds niemand bedenken die in NL Natan kan vervangen voor dit soort gelegenheden. Jan Tamineau is perfect voor avondjurken maar voor overdag... ik zou er geen één weten die een goede vervanger voor Natan kan zijn. En dan.. dan loopt misschien een ander in het Gooi o.i.d. er ook mee.

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 21 mei 2015 - 16:54

Wie ontwerpt de jurken dan van Beatrix en Margriet? Ik kan me nauwelijks voorstellen dat er geen mode-ontwerpers zijn die special voor Maxima iets willen/kunnen maken.

Overigens kan je met de sort mouwen in Maxima's en Beatrix's japonnen beter geen soep eten! In een lange japon zijn ze wel mooi, maar bij een knielange jurk lijkt de bovenhelft van de jurk topzwaar dankzij die mouwen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 11:16

Ik vind dit dus juist he-le-maal fantastisch. Mooie kleur, mooi kapsel, mooie zijde, aparte mouwen. Top! Zou willen dat ik er vandaag uit zou zien zoals Máxima. Maar niet teveel naar m'n eigen kleren kijken ;)

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 21 mei 2015 - 13:31

Gewoon op de goeie momenten eruit zien als een prinses en daarvan later de foto's regelmatig terugkijken zal je ook een maximamoment geven hoor! :-)

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 22 mei 2015 - 09:02

Josine. Ben het helemaal met je eens! Het staat haar fantastisch.Beetje Japans.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 21 mei 2015 - 11:22

Ja, ik kan deze creatie ook wel waarderen! Weet alleen niet hoe het met de lengte zit. Even beter beeld afwachten.
Kapsel ziet er mooi verzorgd uit. Ik heb het idee dat de voorkant er aan het bijgroeien is. Meer alles op 1 lengte, zodat ze dikker haar krijgt.

afbeelding van Leanne-

Leanne-

donderdag 21 mei 2015 - 11:30

Wat een mooie zonnige outfit! Deze kleur vind ik Maxima echt heel mooi staan! Ze straalt op de foto. Ook echt mooi dat haar haren zo netjes zijn verzorgd!
Vanaf een foto (stilstaand beeld) is het altijd moeilijk te beoordelen hoe de stof van de outfit daadwerkelijk valt/hangt.
Gaaf dat onze koningin vaak een oranje outfit draagt, tijdens de Appeltjes van Oranje.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 21 mei 2015 - 11:53

Is dit niet exact dezelfde stof (niet de kleur natuurlijk) van de jurk waarmee Mathilde gisteren in Den Haag verscheen?! Ik moet meer foto's zien, neig nu naar Magda's mening over het vallen van de stof.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 21 mei 2015 - 12:11

Ik had ook het idee dat de jurk van Mathilde dezelfde stof was en dan in een andere kleurstelling.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 21 mei 2015 - 13:15

Was ook mijn eerste reactie ;-)

afbeelding van Johanna1

Johanna1

donderdag 21 mei 2015 - 12:29

De mouwen vind ik veel te pompeus in verhouding met de jurk. Hoop niet dat ze het voorbeeld van Beatrix gaat volgen, die helaas ook vrijwel altijd van die wijde driekwartmouwen met plooien, strikken en wat al niet heeft.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

donderdag 21 mei 2015 - 12:53

Ik vind altijd dat felle kleuren waaronder deze gele creatie Maxima erg ophalen..Vind het weer een bijzondere creatie en echt koninginwaardig. Haar haren zitten erg mooi gekruld..
Ik denk dat Maxima bij de staatsbezoeken weer voor NLse ontwerpers gaat. In het buitenland weet ze altijd op de goede manier te shinen met NLse ontwerpers.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 21 mei 2015 - 12:55

Mooi hoor als ik foto's op ANP bekijk. En wat mooi dat ze prinses Beatrix centraal stellen op de foto.
Mooie make-up, mooi haar, mooie vrouw. Japon kan ik nog niet zo goed beoordelen.
Welke site bedoel je Magda?

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 mei 2015 - 14:09

Ik denk de site Royals by Robin ;)

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 21 mei 2015 - 16:01

Ja, ik bedoel de site royalsbyrobin. Maar kijk ook eens bij ppe agency. Daar zie je een foto van een lopende Maxima en dan zie je direct hoe stijf de stof van de jurk is en hoe lelijk dat is. Daarom vind ik de jurk o.a. niet mooi.

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 21 mei 2015 - 13:16

Ook weer een stof die ik niet mooi vind van Natan. Te veel glans en wat enorm wijde mouwen.:( Motief lijkt inderdaad wel dezelfde als bij de jurk van Mathilde gister maar die stof glom niet zo.

Wel grappig dat ze in een korte periode vaak geel draagt, niet bepaald een kleur die velen staan maar zij kan het wel hebben.

Haar en make-up er mooi, maar doe maar eens iets anders dan jurken van Natan.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 13:17

Geel is wel een van de modekleuren :) En het staat haar goed vind ik.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 21 mei 2015 - 14:56

Ik ben ook nog steeds enthousiast! De kleur geel staat Maxima echt mooi! De jurk zit gelukkig niet zo ongelooflijk strak! Ze kan zich nu normaal bewegen. En die wijdere mouwen vind ik wel feestelijk staan!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 13:17

Beatrix-mouwen :)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 mei 2015 - 13:51

Stof vind ik schitterend, een soort perzikkleur lijkt het wel, met groen erin. En weer die beeldige glans. Het model... tja... het lijkt alsof de stof te stug is, de jurk lijkt niet zo mooi te vallen. En de mouwen zijn m.i. te groot voor een korte jurk. Die stof is wel héél bijzonder hoor. Alleen... hij valt niet soepel. Dus de bovenkant van haar kleding zit dan nogal eens wat te wijd. En dat vind ik wel weer wat jammer.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 mei 2015 - 14:06

Ik begin met heur haar. Het zit weer FANTASTISCH. Volgens mij heeft ze het, wat haar haardracht betreft, geheel over een andere boeg gegooid :)
De jurk vind ik qua print en kleur erg mooi en zomers. Het staat haar goed. Ook de stof vind ik mooi. (Op een foto zal een glanzende stof eens zo hard glanzen dan in werkelijkheid het geval is). De "Beatrix"-mouwen vind ik sowieso niet mooi, maar passen ook niet bij het model van de jurk; het oogt veel te pompeus. Ik denk dat de lengte iets boven de knie is, zover ik kan zien als ze naar binnen loopt. Hoe de jurk verder valt kan ik nog niet beoordelen.
Mooie zachte make-up ook.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 15:26

Een mooi kapsel maakt zo'n verschil. Ik vind de maand mei nu al een topmaand qua looks en dat komt echt mede dankzij de mooie kapsels.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 21 mei 2015 - 19:39

Helemaal met je eens Henny, vooral wat betreft de jurk. Had het niet beter kunnen verwoorden. Maar qua haar denk ik er iets anders over. Ja, het zit netjes en er is aandacht aan besteed (kapsels zijn ok de laatste tijd, geen pieken meer!). Maar ook niet meer dan dat. Onder FANTASTISCH versta ik iets anders.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 mei 2015 - 14:05

Ze draagt gele schoenen. Ik weet niet of ik dit wel zo mooi vind. Nude-kleur is denk ik beter.

afbeelding van M

M

vrijdag 22 mei 2015 - 10:35

de jurk bestaat uit meerdere kleuren geel en wat grijs en dan zou je er beter nude bij aan moeten doen? Maxima kan niet veel goed doen hier, suede geel erbij is prachtig juist

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 17:08

@M Het gaat er niet om dat ze nooit goed doet. Het is een kwestie van smaak en daar valt niet over te twisten:)

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 22 mei 2015 - 18:38

Daar is deze blog toch voor?:)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 21:17

Juist:) Gelukkig wel, zeg.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 mei 2015 - 18:52

Ik sluit me bij Henny aan. Ook qua kleur van de schoenen. Ik had die andere kleur ook mooier gevonden.

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 21 mei 2015 - 14:21

Prachtig weer en dat in het licht van deze gebeurtenis. Altijd fleurige oranjetinten. Ik kan er toch geen genoeg van krijgen van die altijd weer verrassende Natan outfits!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 21 mei 2015 - 14:41

Kapsel: heel mooi. De laatste tijd een stuk beter verzorgd. De jurk...vind de stof stijfjes en het oogt wat pompeus mede door de combinatie model en dessin. En inderdaad: teveel Natan weer. Vond het zo`n verademing om haar in Claes Iversen en van de Berg te zien. Stond haar mooi en op die eeuwige Natan-plooien ben ik wel uitgekeken,

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 mei 2015 - 21:46

Mee eens Marianne. Creaties van Claes Iversen en van de Berg zijn ook voor mij voor herhaling vatbaar. Ik begin zo langzamerhand ook een beetje Natan moe te worden.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 03:08

Oeps, 2x

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 mei 2015 - 14:42

Nee, ik ben niet enthousiast. Zoals Paula al opmerkte, lijkt de stof niet mooi te vallen. De stof op zich vind ik best aardig ogen, al heb ik dat glanzende nou ook wel gezien. De mouwen vind ik echt niet mooi en veel te ontploft.
Het kapsel is heel netjes, ze voelt zich fijn met los haar en hier is het prima verzorgd. Make-up is een plaatje!

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

donderdag 21 mei 2015 - 15:01

Raar. Natan moet dan zo'n goede mode ontwerper zijn, maar er mankeert vaak zoveel aan het model. Op bepaalde plekken te wijd, en vaak is de stof te stug voor het model. Waarom wordt dat hier zo vaak opgemerkt? Zouden ze dat zelf dan niet zien bij Natan?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 15:16

Vermeulen ontwerpt, maar tekent niet zelf de patronen. Ik vind Vermeulen wel een goede ontwerper, maar in de uitvoering worden er nog regelmatig fouten gemaakt. Maar..... Máxima wisselt sterk van gewicht én foto's vertekenen. Ik denk dat we dat niet moeten vergeten :)

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

donderdag 21 mei 2015 - 16:37

Nou snap ik Josine waarom jij deze blog hebt, en ik een lezer ben :)

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 21 mei 2015 - 16:17

Ja hoor. Ik vind dit wel leuk. Mooi misschien niet. Wel leuk. En ze kan het prima hebben. Als koningin mag ze best af en toe over the top. Pompeus, glanzend, opvallend. Prima voor Maxima. Leuk toch? Naar mij zal je er niet in zitten ;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 21 mei 2015 - 16:44

De kleuren vind ik haar prachtig staan, maar de stof vind ik ontzettend lelijk. Evenals het model. Ik snap echt niet dat je zoiets bij NATAN koopt. Ligt misschien niet aan de ontwerper, maar zelf kijk je toch lijkt mij ook wel of je het ´NATAN waardig´ vind of niet. Haar kapsel vind ik geweldig zitten. Hier is duidelijk iets aan gedaan. Echt top! Ik vind het wel apart dat de lokken aan de voorkant gekruld zijn, maar dat aan de achterkant alles stijl is. Van mij had daar ook wel een mooie slag in mogen zitten...

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?