Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overig 15 mei 5 reacties

Zin in een leuk dagje uit? Ik heb gratis entreekaarten!

Zijn er Libelle-fans in de zaal? Zo ja, dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk acht entreekaarten voor de Libelle Zomerweek weggeven.

UPDATE: kaarten zijn vergeven

Het is een beetje kort dag, maar wie weet heb je vandaag, morgen of overmorgen nog een plekje vrij in je agenda. Zelf ben ik er op maandag en woensdag ook. Om 12.45 uur word ik in Hotel Libelle geinterviewd over mijn werk en dus ook over ModekoninginMáxima. Ben je er ook bij, spreek me dan even aan. Vind ik leuk!

Wat moet je doen om kans te maken op de entreekaarten? Een reactie hieronder plaatsen of een mailtje sturen is genoeg. Ik verloot de kaarten per twee, dus je hebt vier keer kans om te winnen. Wie het eerst komt….

Liefs,

Josine

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
5 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik loot ook graag mee!

,Met lieve groet,

Sonja

Hi Josine, ik loot ook graag mee!

Helaas ben ik niet in de gelegenheid om te gaan, maar wat een leuk en lief gebaar om hier de kaarten te verloten.
Leuk dat jij er ook bent Josine, is wens jou en de winnaars een gezellige dag toe.

Wil heel graag bij Maxima s interview zijn…..en het t dik verdiend als zzp verpleegkundige 🤔

Wat leuk! Ik loot erg graag mee!