Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 17 mei 36 reacties

Zien: Meghan Markle laat sexy jurk vermaken

Ze is geen werkende royal meer en mag dus dragen wat ze wil. Meghan maakte daar dankbaar gebruik van tijdens de uitreiking van de Ms. Foundation Women of Vision Awards. Haar jurk van metallic jacquard werd nog iets spannender gemaakt.

Oorspronkelijk eindigde het ontwerp van Johanna Ortiz op de enkel. Een flatterende lengte, tenzij je onzeker bent over je smalle enkels. Meghan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze niet zo tevreden is over haar “stokjes”. Om de focus te verleggen werd de schaar daarom in de gouden stof gezet. De rok tikt nu de kuit aan, terwijl de split juist naar beneden is gehaald.

BSR

Het tweede verschil is je vast ook al opgevallen. De bandjes bij het oorspronkelijke ontwerp zijn verwijderd, waardoor er nu sprake is van een strapless japon. Zeg het maar: welke versie vind jij mooier?

Ik ga voor de versie van....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtige vrouw, prachtige outfit. Ik ben fan. Ik hou zelf niet zo van goud, maar bij Meghan kleurt het erg mooi.

Ik vind de schoenen bij het origineel nogal afleiden met die gouden strikken. Dat heeft Meghan in ieder geval verbeterd. Verder vind ik het lastig, geen split is een verbetering, maar de schouderbandjes eraf een verslechtering.

De lengte van de jurk van Meghan is een hele verbetering maar ik vind het originele ontwerp met de brede schouderbanden net wat mooier.

Persoonlijk vind ik dit een super ordinaire jurk zoals Meghan hem heeft laten vermaken. Met die straps had het nog wel wat maar mooi of chique is hier heel ver te zoeken.

Uit nieuwsgierigheid. Wat is hier ordinair aan? Strapless deden royals 60 jaar geleden al. Valt keurig over de knie en de split is kleiner gemaakt.

Ja dat klopt en het zijn niet alleen royals die strapless dragen😉. Ik vind hem bij Meghan ordinair ogen en dat zit hem in de combinatie; de schoenen, te zware make-up, het haar een kant opgeborsteld, de glimmende stof, en ook oogt de stof (te) zwaar voor strapless.

Ik had een girl crush haha on Meghan. Wat was ze leuk verfrissend toen ze net werd geïntroduceerd. Nu vind ik net als hieronder al door anderen aangegeven eigenlijk ook dat ze hier niet hoort. Ze is geen royal en wil graag in de luwte leven met volop privacy….

Het bovenste gedeelte van de japon vind ik bij beide versies niet mooi, maar de onderkant van de jurk is er op vooruit gegaan. Ik kan me niet voorstellen dat je elegant kunt zitten met de oorspronkelijke split.
Overigens vind ik het wel leuk om Meghan af en toe in een blog voorbij te zien komen. Ik ben geen Meghan fan, maar zij draagt vaak mooie creaties en is als hertogin nog steeds een royal.

Ik vind de jurk best leuk. Meghans versie lijkt mij leuker staan. Prima voor deze gelegenheid

Prachtige look voor Meghan. Misschien wel haar beste ooit.

Persoonlijk vind ik Meghan geen royal en dus niet thuishoren op deze blog.

In dat geval zou jij alle, niet( voor hun koningshuis) werkende royals, geen royals moeten vinden.

Meghan is, zoals vermeld, een niet werkende royal. Ze is hertogin en getrouwd met een prins. Ze is zeker een royal.

Dat klopt, ze is een royal …. op papier, en daar is dan ook alles mee gezegd. .

Dit staat Meghan geweldig, al ben ik zelf geen superfan van strapless. De kortere lengte is inderdaad beter. Haar schoenen zijn enorm elegant. Jammer van de bikini-lijn – ik snap niet dat dit niet weggewerkt wordt met make-up…

Geen van beide, maar die Meghan Markle draagt vind ik zo ontzettend neigen naar ordinair, zeker met dat kapsel erbij…. Yak! Komt erg goedkoop over.

Last edited 1 jaar geleden by Jacqueline

Geen mooie jurk, de Ortiz vind ik dan net tikje beter.

Ik was te laat om te stemmen, maar ik vind de originele jurk mooier, beter in evenwicht.
Wel vind ik de lengte (plus is de onderkant smaller gemaakt, wat mooier is nu de lengte is ingekort) voor Meghan mooier.
De bandjes hadden wat mij betreft mogen blijven. Ik vind de bovenkant van de jurk nu wat uit evenwicht, hij geeft een wat gedrongen bovenlijf. Iets wat mij vaker opvalt bij Meghan.
Overigens vind ik deze jurk echt niet ordinair bij een klassieke schoonheid als Meghan. Niet alleen de kleding, maar ook de persoon die ze draagt bepaalt of het plaatje ordinair wordt.
Gelukkig zijn Harry en Meghan veilig na die ellende gisteren. Afschuwelijk.

De Ortiz met bustier inclusief bandjes is meer in balans en oogt stijlvoller…..voor zover dat al kan met dit model🥹. Meghan is mega dol op aandacht, nou dat is een makkie met deze jurk……

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Die Eloïse is ook mega dol op aandacht, ik zie dan toch 10x liever Meghan 😁

Tja🧐……vind het een vreemde vergelijking, maar allez…

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Ik vind dat ze er geweldig uitziet. Staat haar goed. Deze jurk kan niet iedereen dragen maar zij wel. Ze heeft ook mooi haar. Ik had zelf de bandjes er niet afgedaan maar vind de lengte die Meghan heeft gekozen wel mooier

Ik vind de kortere lengte en kortere split beter bij haar inderdaad dunne onderbenen staan.
De bovenkant vind ik, met of zonder bandjes, niet mooi.

Sexy of ordi? Ik kom er niet zo goed uit.
Een aparte website voor de Montecito royals lijkt mij overigens meer op zijn plaats….

Ik krijg ‘ophijs-neigingen’ van de variant zonder bandjes.

Precies wat ik ook dacht Eva.

Nee beide geen succes en al helemaal niet de versie met Meghan omdat je de tanline van haar bikini ziet

Wat een geweldig mooie jurk. En wat staat deze jurk Meghan geweldig! Ook mooi met de schoenen. Top!
Vol overgave dus voor Meghan gekozen.

Nu mis ik toch écht de derde stemknop: geen van beiden!

Ik vind beide versies nogal ordinair overkomen als ik eerlijk mag zijn: jammer!

Volgens mij moet het ‘mits’ in de tekst vervangen worden door ’tenzij’. Een flatterende lengte, tenzij je onzeker bent over je enkels.
Verder ogen beide jurken voor mij hetzelfde. Waarom zit de man achter haar met zijn handen om haar middel? Of is dat een effect van de foto?

Ik stem niet want ik vind beide versies eigenlijk hetzelfde uitpakken.

De lengte vind ik nu vlotter, maar zonder de banden kruiptde jurk nu in de taille, vind t zonde want het is een mooie jurk.

Ik vind de jurk niet mooi, beide versies niet. Het staat Meghan wel.

Mooie jurk voor Meghan, maar houdt die man achter haar haar vast bij haar middel?