Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 26 jan 33 reacties

Wil je zien: Máxima’s nieuwe Chanel-horloge

In functie draagt ze óf haar Tank van Cartier óf haar diamanten klokje van Patek Philippe. Die zullen vast fijn dragen, maar ik hoop dat ze haar verzameling horloges (want die heeft ze) wat vaker gaat tonen aan het publiek. Op de privéfoto’s uit Madrid dook ook weer een nieuwe op.

Het gaat om de Chanel Première Watch, zo ontdekte de website Ufo No More. De band is gemaakt van staal met een dun laagje geelgoud, waar zwart leer doorheen gevlochten is. De achthoekige wijzerplaat is zwartgelakt. Prijskaartje: 6100 euro.

Op de website van het Franse modehuis wordt de geschiedenis van het horloge beschreven. “
In 1987 creëerde CHANEL zijn allereerste horloge: de PREMIÈRE, geïnspireerd op de kenmerkende codes van het Huis. De kast doet denken aan de stop van de N°5-parfumflacon. Het originele bandje waarin aanvankelijk leer is verwerkt – net zoals de ketting van de klassieke CHANEL handtassen – wordt opnieuw uitgebracht in kettingvorm, in keramiek of met een fluweelachtige afwerking. Een horloge met een tijdloos, vrouwelijk ontwerp dat u dag en nacht kunt dragen.”

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
33 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Nee hoor Marja, je bent niet de enige. Ik vind het geen mooi klokje. Volgens mij gaat het vooral om het merk.

Pijnlijk om te zien in deze tijd van crisis dat er geld wordt verspild aan het zoveelste horloge.
Dat kleding wisselt, begrijp ik. Maar een horloge van het kaliber dat Maxima draagt, is van goede kwaliteit en dus duurzaam.

Tja bekend spreekwoord luidt: wie breed heeft laat breed hangen. Ach en Ian Musk of hoe de man ook mag heten, kocht toch ook “even” Twitter op? Maar ik vind het prima, en wie weet, had ze hem al jaren in de kast liggen? kunnen wij van de foto genieten en een mening vormen of geven ja toch?

We kunnen bij niemand in de portemonnee kijken. Het is voor de “rijken” onder ons denk ik heel normaal om met deze prijzen iets te kopen. 🫣

Ook in nl draagt maxima mooie (merk) kledij. Zie persoonlijk dus geen groot verschil in kledij met kledij in nl. Is mi even slordig maar met dat verschil dat prive gedragen deze slordigheid wel kan in tegenstelling tot afspraken in nl waar enige netheid verwacht kan worden.
Op een van de foto’s wordt de handtas bedolven onder een omslagdoek ??? Of wat is het ?? Als ik het goed zie wordt deze combi gedragen met de “davos” enkellaarsjes. Begrijp ook niet wat de “grijze” sliert doet samen met de groene riem ( ??). Denk ook dat de pull voorzien is van lange mouwen maar dat deze opgesloofd zijn.
Er is duidelijk minder make up. Maar dat is mi het enige verschil met hoe zij eruit ziet in nl.

Ik durf te wedden dat als er HEMA had gestaan er een ander commentaar/ waarde aan dit klokje zou worden gegeven.

Ik verwacht eerder (een aangepaste versie) van zoiets:
https://benitofernandez.com.ar/products/vestido-thinka
Of in het fuchsia:
https://benitofernandez.com.ar/products/vestido-thinka-violeta

Ook mooi (met wat aanpassing door een wat bedektere top)
https://benitofernandez.com.ar/products/vestido-benitez-multicolor

🤞🏻

Dank je wel, Josine! Gisteren avond gauw de foto ’s van Madrid bekeken en mijn ogen vielen ook op het nieuwe pols sieraad. En zie hier een logje met alle interessante informatie. Ik vond Maxima er werkelijk waanzinnig uitzien in haar groene outfit met de muts op. Volgens mij is Maxima meer fashionista dan wij denken. Zij houdt echt van fashion. Anders zou ze deze styling niet hebben uitgekozen. Ik kan niet wachten op de reis naar het Caribische gebied. Ik kijk er zooooooo naar uit:)

Leuk horloge, maar geef mij maar het Cartier tank horloge. Ik vind de outfits die moeder en dochter droegen in Madrid waanzinnig leuk!

Ik vind m leuk, maar heb voor dat bedrag toch liever een Cartier, een echt horlogemerk.

Wat een beauty! Deze mag ze zeker vaker gaan dragen!
Maar ik blijf ook fan van haar Tank horloge van Cartier Dat v8nd ik echt het mooiste horloge ever! .

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Het horloge is niet echt mijn smaak. Maar wat zag Máxima er in Madrid ontzettend stoer uit. Heerlijke stijl, lekker casual.

Ik ben het helemaal met je eens, ook niet mijn smaak. Enigszins protserig.

Ik vind haar tank echt fantastisch.. ik hoop zoiets nog eens ooit te kunnen kopen…

Mooi! Ik vind Max der privé stile nog leuker en interessanter om te volgen dan waneer ze in functie is!

Volgens mij ben ik de enige die dit een afschuwelijk protserig ding vind.
Mijn oma van 96 zou dit misschien dragen, maar alleen als ze veel geld toe zou krijgen denk ik.
Nou vind ik de kettinkjes van Chanel altijd al wat goedkoop aandoen en dat is hier niet anders.
Diep in het sierradenkistje of inwisselen bij Steltman voor iets echt moois.

helemaal mee eens

haha Marja, ja ik vrees dat je de enige bent 😉 maar smaak verschillen moet je maar denken. Ik word persoonlijk toch echt heel hebberig als ik dit horloge zie

Het gaat ook enkel om de naam, het woordje Chanel, die moet te lezen zijn 😉, maar alle gekheid op een stokje; ik ben het met je eens, ook ik kan de sieraden van Chanel niet mooi vinden, eerder kitch-achtig. Daarentegen ben ik al jaaaaaaren een vaste gebruikster van Chanel 5. Ik mag er een paar anderen naast hebben maar Chanel 5 is en blijft toch steevast mijn luchtje 👌

Prima toch, wanneer we, naast beroepsmatige kleding, in de privé sfeer onze eigen stijl dragen?!
En ook dan maken we allemaal onderscheid voor de diverse situaties waarin we op chique, gekleed of casual verschijnen.
Gelukkig is onze Maxima ook een ‘gewoon mens’, die precies hetzelfde doet 😉
Het getoonde horloge vind ik héél mooi!

Oh wauw schitterend dat horloge!
En al eerder opgemerkt, de gehele outfit in Madrid was zeer modieus. Ik realiseer me nu dat wij Maxima eigenlijk maar heel weinig zien, hooguit een paar keer per week enkele uurtjes bij een officieel bezoek. (staatsbezoeken uitgezonderd). Dus het grootste deel van haar leven speelt zich buiten de schijnwerpers af. Waarbij ze lekker kan dragen wat ze wil zoals dus in Madrid. Ik denk dat ze privé heel veel mooie modieuze kleding heeft en dat ze dus inderdaad zeker een modehart heeft zoals Doro al zei . En met haar prachtige figuur kan ze zich veel veroorloven. Love it to en zou heel graag eens een keer in haar kasten neuzen.

Inderdaad een mooi ontwerp, een prachtige horloge.

Wat een práchtig horloge!

Soms wordt er gespeculeerd over het modehart van Máxima. En of ze er wel echt wat om geeft enzo omdat ze soms wat slordiger voor de dag kan komen. Ik denk dat deze privé foto’s laten zien dat ze heel erg van mode houdt. Anders zou je je toch niet zo uitdossen incl wisseling van horloge om de look compleet te maken voor een weekendje weg? I love it! Wat een look! En r horloge is een dikke vette 10!!

Het leukste is het als je haar tegenkomt met de honden, bijna niet te herkennen, super casual en net als ieder ander met een poepzakje in de weer, haha…

Ik weet niet of het is toegestaan, zo niet dan begrijp ik het wanneer de link wordt verwijderd.

foto’s van het moeder-dochter uitje.
https://www.hola.com/realeza/casa_holanda/20230125341860/maxima-de-holanda-princesa-amalia-visita-secreta-madrid/

Typisch Maxima, een muts op en blote armen 😃

De muts en zonnebril dienen vast vooral als camouflage, zou t niet?

Dat denk ik dus niet. Misschien als ze in haar eentje daar rond zou stappen. Maar niet met Amalia erbij.

Nee denk vooral voor het hippe beeld

Zou je denken? Met een dior tas erbij, die een toch echt zéér herkenbare Amalia draagt? Briljanten ringen? En on top een knoeperd van een Chanel horloge? Ja echt ingonito hoor 🤣, not.