Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 05 dec 40 reacties

Wil je weten: dit droeg Laurentien in Nouveau

Gisteren zagen we prinses Laurentien als hoofdgastredacteur van de nieuwe Nouveau. Opvallend waren de galajurken en maxi jurken die ze droeg. Wij weten inmiddels welke japonnen ze droeg.

Op de foto op de trap draagt prinses Laurentien een satijnen avondjapon van Talbot Runhof, een van haar favoriete merken voor avondkleding.

Foto ©Roger Neve/Nouveau

Schoenen van Jimmy Choo:

De mouwloze roze japon is een ontwerp van Natan Couture.

©Natan Couture

De rode jurk komt eveneens uit het atelier van Natan.

©Natan Couture

Ook de champagnekleurige japon komt van Natan Couture.

©Natan Couture

Op de coverfoto draagt Laurentien een goudkleurige broek met pailletten. Ook deze is afkomstig van Natan. De zwarte blouse met strepen is van Antik Batik.

Hier zien we Laurentien in een broek en blouse van Etro.

De groene jurk met gouden accenten en borduursel, is van Zimmermann.

Eloise draagt een broekpak van Drykorn.

Het broekpak dat prinses Laurentien droeg tijdens de bijeenkomst is van Maliparmi.

Foto ©Josine Droogendijk
Maliparmi
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
40 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De drie Natan jurken lijken wel tenten, ik snap het niet – die enorm oversized en vormloze modellen. Dat staat toch niemand goed? Verder blij om te zien dat ze goed in haar vel lijkt te zitten, dat is het belangrijkste.

Dankjewel voor het uitzoekwerk Josine! Mooi om Laurentien in de Talbot Runhof met de Jimmy Choo’s te zien. Zij kiest vaak voor big and bold, terwijl zij elegant getuige deze foto ook gewoon goed kan hebben!

Geweldig kapsel, en de broek en blouse van Etro lijkt me het enig draagbare in de gewone wereld waarmee je voor de dag kunt komen. Leuke verkleedpartij, ik zou de foto’s niet zo vaak meer bekijken. Maar Laurentien heeft wel een leuk gezicht. Dat kun je altijd nog van de foto’s afknippen.

Wat een geslaagde shoot! Ze staat overal goed op: kapsel, lach. Goede fotograaf, onthouden!
Een paar jurken kunnen weer terug na de fotoshoot als die champagne. Haha!
Ziet er goed uit en leuk beide dochters in beeld!
Dank voor deze blog!

Wat een mooie foto’s! De coverfoto springt er voorbij echt uit. Tip voor Laurentien: vaker naar Leco te gaan😉

Helaas, haar mode inzicht kan ik niet echt waarderen, op een enkele positieve uitschieter met Prinsjesdag na. En toch past het haar wel gezien ook haar ‘kapsel’. Ik vergeet nooit dat ze goedkeuring voor hun huwelijk gingen vragen bij de toenmalige premier Kok, en ze droeg toen een witte broek met een enorme print op het achterwerk. Dat was het gesprek van de week destijds bij ons op kantoor, dat deed toen heel wat wenkbrauwen omhoog doen rijsen, want als aankomend schoondochter van de toenmalige koningin Beatrix loop je er toch zo niet bij en al helemaal niet als je naar de premier moet voor goedkeuring vragen. Ik vind over het algemeen toch wel dat de drie schoondochters van Beatrix een ietwat vreemde smaak qua mode hebbben, Mabel het meest vreemd en Máxima het minst erg. Maar die is koningin en moet mee met de flow bij Staatsbezoeken maar in het verleden heb ik haar toch ook wel met badjas en sandalen een opening zien doen, tja… .

De Runhofjurk/foto en de coverfoto/kleding zijn erg mooi. De Natansoepjurken… why? De foto met de blote schouder, lijkt wel op een man in een jurk. Anyway. Kapsel heel erg goed!

In de zwarte broek en blouse van Etro nog meer zelfs. Ze heeft iets ” hards en hoekigs”, daar kan ze zelf niets aan veranderen. Wel, welke kleding ze draagt en hoe ze haar kapsel laat knippen.

Het zijn mooie foto’s, maar het blad is wel echt een glossy. Het geheel doet voor mij wat zoetsappig en oppervlakkig aan.

Mooie foto’s, het kapsel heeft de echte ‘Leco look’. De kleding (muv van de casual sets) is meer geschikt voor pure mode fotografie en naar mijn idee minder passend bij deze gast redacteur. Wel een hele mooie locatie voor deze shoot. Op de cover foto zie ik wèl Laurentien terug, echt heel mooi. Tja, Natan, ..…deze keer ‘lekker ruim vallend’, de schoonzussen passen er makkelijk samen in😁.

📸 Ik kan me het bijna – met alle respect- bijna niet voorstellen maar klopt het dat ik lees dat ©️Josine de foto van Larentien in het rose op de trap zelf gemaakt heeft? Of is het mogelijk een foto van een foto?

Hoe durf je mij zo te beledigen????

Hahahaha, grapje!! Hij is inderdaad gemaakt door Roger Neve voor Nouveau.

😅 Ik dacht echt even van Wow, ik denk t nog steeds hoor Josine 😊 Erg leuk jullie speurwerk nu al te mogen lezen, maakt het blog over Laurentien in Nouveau nog rijker, djw! 🙏🏼

En ja, wij lezers lezen goed mee 😉

Blond haar staat haar heel mooi. Mag ze vaker doen!

Voor mij springen de zwarte blouse met strepen (coverfoto) en de groene jurk met gouden accenten (Zimmermann) er echt uit!
De kapper krijgt van mij een 10 met een griffel voor de prachtige kapsels, die Laurentien heel mooi staan en haar een zachte, rustige uitstraling geven.

Met dit kapsel ziet laurentien er geweldig uit.
Het maliparmi pak vind ik haar buitengewoon goed staan !!

De Natan-jurken zijn leuk voor een shoot waarbij je eigenlijk niet ziet hoe de jurk eruitziet, maar vooral een hoop textiel wilt draperen om een vrouw met een verhaal.
Van die blote schouders op haar leeftijd word ik niet heel enthousiast.

Met een beetje gene moet ik toch toegeven dat ik de Natan jurken nogal tenten vind. Prachtig gefotografeerd maar in ander poses waarschijnlijk niet elegant.

Ik ben het ook met jullie eens. Vind Natan vaak saai, als ik dat zo mag zeggen😟 maar inderdaad door de cameravoering en de styling komen die creaties hier dan toch wel weer tot hun recht.

Bizar hè, hier dezelfde gedachte. Maar ik ben persoonlijk geen fan van Natan

Wat eenn leuke shoot. De kleding staat Laurentien prachtig, wel een hoog Natan gehalte. Maar prima. Wat ik vooral leuk vind is haar kapsel. Het staat door de andere styling net wat zachter. Zeker de kapsels met de lok bij de gouden outfit, en het kapsel van de cover vind ik fantastisch

Heur haar op de coverfoto vind ik echt supergoed staan.

Ja he Mirjam. Zou ze vaker moeten doen. Staat haar super

Wat een toffe outfits! Mijn favorieten zijn de jurk van Talbot Runhof, de champagne kleurige Natan jurk en de roze jurk met roezels, het pak van Maliparmi, de outfit van Etro. De Natan broek met die leuke poncho zou ik zelf ook graag hebben.

👍🏼 Goede keuze Anneke M, m.u.v Maliparmi en ‘roze met roezels’ ( wel leuk voor de foto ) ga ik zeker
mee in je keuze 👌🏼

🥂 Champagne Natan is echt prachtig, de foto krijgt nog meer charme door heur blote voet 🦶

👠 Jimmy Choo rocks ✨

👉🏼 Talbot Runhof , yesss 🤩
https://www.talbotrunhof.com/en/

En verder gun ik je de gouden Natan outfit met poncho = Geweldig 🥰

Mij kan de blote voet niet bekoren. Eerder afstotelijk

😳 Afstotelijk? Ooops dat is wel een erg heftige ervaring ofwel interpretatie Juffrouw Annie, hopelijk vergaat ‘t u inmiddels weer beter 😉

De Zimmerman jurk is ook top! Wat een leuk merk is dat toch,

Ik vind de Zimmerman een hoog boudoir gehalte hebben, net alsof ze zich nog moet kleden voor de fotoshoot 🤭.
Leonore ziet er WoW uit 🤩

Oh, eigenlijk wil ik het niet weten, bij nader inzien. Echt jammer dat bijna alles van Natan is. De kleding is voor deze gelegenheid wel geschikt dat dan weer wel.

Grappig uw ‘jammer’ 😊 Laurentien shines ook in Natan 🙌🏼

Natan staat haar prachtig. De kleuren maken haar zachter.
Het drukke pak Maliparmi vind ik minder mooi. Eigenlijk niet mooi.

Ik vind het haar allemaal geweldig staan, ook de Natans! De Maliparmi heeft dat wauw-effect helemaal niet vind ik.