Avatar foto Door Josine Droogendijk

Toegift: extra foto’s van Amalia in Jordanië

Voor het huwelijksbal in Jordanië zocht prinses Amalia het pauwenstaartdiadeem en een jurk van Jan Taminiau uit. In deze blog zie je de nieuwe en hele mooie beelden van de prinses én haar ouders.

(c) PPE/Nieboer
(c) PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
73 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind het niet zo mooi wat Amalia en Máxima aan hebben. Ik vind de jurk van Amalia zo ouwelijk. Amalia is een jonge mooie meid en dit maakt haar zo oud. En dat is zo zonde van haar. Haar haar is wel prachtig opgestoken.
Máxima vind ik de kleur niks voor haar doen maakt haar wat flets. En ze heeft zoveel prachtige avondjurken. Deze vind ik wat minder.

Nogmaals ook voor JOSINE het is niet de Stuart Vlaar het Württemberg Diadeem

Last edited 1 jaar geleden by TeamMeghan

Zeker niet, echt heel ander diadeem

Prachtig is Amalia is deze opvallende jurk. Echt koninklijk en wat fijn dat haar moeder haar dit moment gunt. Maxima verbleekt een beetje naast deze stralende Amalia.

AMALIA, ONZE POWER QUEEN

Amalia ziet er fantastisch uit in deze diep rode robe met bijpassende lippenstift.
En wat heeft haar gezicht een prachtige uitstraling.

Elk ander Europees prinsesje steekt schril af in haar gezelschap.
Ze is de komende 50 jaar de Leading Lady in Europa.

Laten we Amalia eerst maar eens de kans geven om ervaring op te doen.
En ook de buitenlandse prinsessen.
En iemand nu alleen beoordelen om het uiterlijk, gaat mi. echt te ver

Precies , Onze Aanstaande Koningin ❤️

Precies #Koningklijk

Waarom zo’n denigrerende opmerking over de overige Europese prinsessen? Amalia is echt niet de enige met een prachtige uitstraling en waarom moet er een leading lady komen?

QE2 moest toch ook zonodig Queen of thé world genoemd worden ? Nou not my queen ! Dat is Máxima

Mss een opmerking : iedere monarchie heeft mi haar eigen programma, taken en verwachtingen en daar zitten toch wel enkele moeilijke bij . Ik denk aan spanje, engeland en belgie. Het is niet evident om te gaan vergelijken laat staan om nu al een “leider” uit te roepen. Laat mss de kans aan elkeen om de skills nodig voor deze taak in hun specifiek land eigen te maken.

Precies.
En aan verering doen we ook niet meer in de tegenwoordige tijd 😄

Gelukkig niet !!

Helemaal mee eens Ina!!

Maxima is m.i. een prachtige koningin in deze geweldige jurk, hoezo geen verbinding zoeken met de plaatselijke cultuur en context? Wie is de ontwerper van deze ontzettend mooie evening gown? Haar tiara matcht perfect, het borduurwerk zeer exclusief! Zo doe je dat, geen derde handsje, wat zullen de Jordanese gasten goedkeurend naar onze koningin Maxima hebben gekeken; respect en aandacht.

Precies .. ze lullen maar wat … echt als er iemand iets weet over culturen is het wel de VN koningin van inclusieve financiële markten voor ontwikkelings landen .. daar lopen ze met haar weg .. en hier ook !

Je hebt het hier over de jurk van Mary als je het hebt over derde handsje.
Een “derde handsje” is als een kledingstuk bijv. van kind op kind overgaat, dat heeft niets te maken met een jurk die meerdere keren is veranderd.

Nee dat heet recycling!

De foto links boven, wat opzij genomen, dat lijkt al haasst een statie portret. En wat is haar haar mooi gedaan. Ze heeft hier wat weg van een fotoportret van koningin Wilhelmina, lang geleden….

Ze lijkt op op n jonge Wilhelmina ( die was mooi ) de ww2 oorlog heeft haar oud gemaakt )

Ik vind het echt niet mooi. Ouwelijk, te harde make-up, kapsel ook niet mijn smaak. sorry. Ik hoop volgende keer beter.

Gelukkig is jouw smaak niet mijn smaak toch ?

Mooie jonge vrouw. Ben het echter helemaal met Sientje eens,. Te harde make-up en samen met haardracht maakt haar dat enorm ouwelijk. Bovendien draagt combinatie van model en kleur ook niet bij aan jeugdige uitstraling.

Ben zo blij dat jij van beroep stylist hebt !

Is zo! Onze Belgische Elisabeth zag er op huwelijk veel hipper uit in een fuchsia gewaad van het Antwerpse succeslabel ESSENTIEL

En de jurk was TE GROOT hoor ik niemand over .. meisje is erg mager .. jurk hing om haar heen !

Hipper dan wie ?

Ik ben het deels met Sientje en Riana eens, heb mijn reactie geventileerd in de andere blog.

Het maakt mij niet uit of iemand dun of dik of … is. Je bent mooi zoals je bent (cliché, ik weet het, maar ik geloof er wel in). Als de proporties maar kloppen, qua kleding en figuur. Mijn gevoel zegt dat je bij een wat bredere schouderpartij geen Grace Kelly-achtige halslijn zou moeten kiezen. Maw ik “vind” een rechte bovenlijn van de japon beter passen bij Amalia. Daarbij dan ook langere mouwtjes, driekwart zou mooi zijn. Amalia heeft verder prachtig haar. Ook weer wat de verhouding betreft: juist een losse, lange krul had voor meer evenwicht gezorgd. Dan had de tiara ook niet zo “los” op haar hoofd gestaan maar was hij meer onderdeel geweest van het geheel.

ZE IS NIET DIK .. hoe kom je daar nou bij ? Ze draagt n maar 49 ze is 183 lang at verwacht je maat 34 zoals Elisabeth die jurk was te groot en hing om haar heen .. eerlijk zijn .. mager is geen modeideaal Catherine ziet r ook uit alsof ze ieder moment omver geblazen word ) geen voorbeeld voor gezonde kinderen

Vraag aan iedereen: als je je eigen commentaar wilt veranderen of uitbreiden, hoe doe je dat dan?

Bewerken op je commentaar gaan staan en voor bewerken kiezen

Van zodra u een reactie geplaatst hebt komt er naast “reageer” een soort wieltje. Het wieltje blijft maar een hele korte tijd. Als u op het wieltje drukt komt er “bewerken”. U drukt op “bewerken” en dan verschijnt de tekst die u vervolgens kan aanpassen. Verwijderen of uitbreiden , beide kunnen.

Wat leuk moeder en dochter. En wat een beauties!
Van wie is de jurk van Maxima? Ik denk dat ie mooi glittert daar.
Mooie kleur van Amalia. Haar haar had van mij ook los met krullen gemogen. En wat een schitterende tiara!
Lekker dat NL zo n voorraadje heeft.

Pakistaanse ontwerper alles handgemaakt , rode kralen , kristallen .. hij is prachtig , jammer dat hij niet zo goed 3 D fotografeert want het is n prachtige jurk !

ik vind de kleur rood prachtig staan bij Amalia. Echt genieten hoe mooi ze er uit ziet.

Zou het van origine een love-halslijn(heet dat zo?)/hartvorm zijn “gekuist” met de gladde rode stof, was Amalia er alleen maar tijdens het gala bij? Zie van haar geen foto’s tijdens huwelijksplechtigheid!

Nee dat was voor 2 personen .. het feest is ook om een eventuele partner te ontmoeten ! Hoe ouderwets ook !

Jan Taminiau is een echte vakman dus ik ben bang dat hij de japon ontworpen heeft zoals je deze nu ziet; Maar ik kan het ook mis hebben. Maar het staat de prinses prachtig.

Nu ik wat beter de jurk van Amalia bekijk lijkt het wel of er een heel stuk tussen is gezet aan de voorkant. Kan het me bijna niet voorstellen voor een “Jan Taminiau maar ik zie toch echt links en rechts een soort van extra voorpand ertussen zitten. De naden lopen ongeveer tot aan haar knieën en het pand is aan de bovenkant ongeveer 50 cm breed en loopt taps uit. Iemand schreef al eerder iets over een off shoulder en ik denkbare dit inderdaad van origine een heel ander model japon is. Hoe noemen ze dat? Off shoulder fish tale model??

Jan heeft hem aangepast , hij komt uit de collectie !

Ik krijg het idee dat de jurk van oorsprong een off shoulder is en dat er later tule is ingezet. Ik zou het als off shoulder jurk een prachtige jurk vinden voor Maxima vooral ook de kleur. Voor een jongedame van 19 lentes vind ik de jurk te ouwelijk

Zeevis in een land waar dat moet .. Max had de pers Al over haar heen omdat men n spleetje zag ? En ze had al n capejurk aangehad in Noorwegen … dus ze proberen ma h ze hoor voordat ze haar stijl vind !

Prachtige op elkaar afgestemd de Pauwen tiara en de jurk, kan niet goed t motief op de jurk zien, maar t zou mij niets verbazen als hetzelde motief is van de tiara, hier is overnagedacht! Amalia dit keer op de voorgrond bij haar “introductie” en Maxima ook prachtig maar wat rustiger. En de koning Top! Genieten.

Zie nu eigenlijk goed dat Maxima de jurk afgestemd heeft op de sash van Jordanie! Mooie hint!

PS: dit is de eerste keer dat ik zie dat Amalia langer is dan haar moeder. Maar dat komt misschien ook doordat ik niet onder de jurk kan zien hoe hoog haar hakken zijn😉

Máxima zal ongetwijfeld even hoge hakken dragen

Eindelijk steelt Amalia de show in plaats van haar moeder. Mooie kleur. Hier staat ze. Prachtige tiara.
Minpuntje: Ik zie plooien in de halslijn. Stof had beter uit gesneden kunnen worden. Oogt wat rommelig.
In verhouding met de rest van de jurk die vrij volumineus is, zou ik denk ik voor een iets langere mouwlijn hebben gekozen. Dan is het wat meer in balans.

Dat vind ik inderdaad ook; de mouwen hadden langer kunnen zijn waardoor de verhoudingen beter koppen..

Beide japonnen mooi! Echter vind ik Lange mouwen bij Amalia beter staan. Ik zag ook Catherine en echt zij heeft op deze bruiloft van alle gast royals toch wel echt de show gestolen hoor! Schitterende japonnen, een heuse fashion queen. De keuze van kleding, het kapsel ect. perfectie ten top bij Princess of Wales.

Nou hmm weet niet of ik het helemaal met je eens bent. De jurk van overdag vond ik heel bijzonder en mooi maar niet de kleur. Niet voor haar. De jurk in de avond vond ik zelf te glimmend. Echt niet zo bijzonder eerlijk gezegd. Wel mooi maar om nu te zeggen dat die avond japon nu zo perfect was en dat alle anderen daarbij verbleekten.. toch ook niet. Het is niet de James Bond jurk. Die was echt wow.

De jurk van Máxima ik hinkel tussen geweldig en oei toch wat te veel een slangehuid.

Wat leuk dit diadeem nu in het echt te kunnen dragen na het wegdromen in de kleedkamer van haar moeder (die foto is wel fantastisch in haar boek)
De jurk is al veel over gezegd.

Wat zal Amalia genieten en wat is ze gegroeid sinds de reis die ze met haar ouders maakte. Een groot compliment voor de veerkracht van Amalia, alles opgeven waar je je zo op verheugde en dan strálend hier staan!

Amalia ziet er super mooi uit met dit opgestoken kapsel en het pauwenstaart diadeem! De rode sjerp van de koning kleurt en goed bij. Máxima ziet er ook mooi uit, alleen vindt ik de mouwen van de jurk niet zo mooi.

Zo hebben we haar nog niet gezien. Persoonlijk had ik er langere opengewerkte mouwen in gezet om haar bovenarmen beter in balans te laten komen. De Tiara is zeker gezien haar jeugdige leeftijd mooi stijlvol en speels. Ik vind dat haar moeder eigenlijk wegvalt achter de verschijning van haar dochter.

Wow, wat zien moeder en dochter er prachtig uit, met WA als trotse vader/echtgenoot tussen z’n vrouwen

Amalia draagt haar mooie jurk met verve. Ik mis iets bij het diadeem. Misschien door de middenscheiding?

Ik heb mijn reactie al in de voorgaande blog geschreven, maar wil toch nog even toevoegen dat ik de foto die van Amalia’s zij-aanzicht genomen is, heel mooi vind, en dat de tiara dán iets beter uitkomt op haar hoofd.
Ennn…. wat heeft ze op de één na laatste foto een heerlijk schalks lachje!!
Hoop dat ze een fijne avond heeft!

Het rokgedeelte van de jurk van Amalia vind ik mooi maar het bovenstuk niet. Tiara is erg groot t.o.v het geheel.

Van welke ontwerper is de jurk van Maxima?

Wat een mooie foto’s van Amalia!

Amalia in een ouwelijke jurk en de harde oogmakeup maakt haar mooie ogen kleiner dan ze zijn, jammer. Mooie jurk van Maxima.

Amalia in een ouwelijke jurk en met veel te harde oogmakeup die haar mooie ogen veel kleiner doen lijken, jammer. Maxima in mooie jurk.

Wat een mooie plaatjes! Amalia met opgestoken haren en diadeem, mooie avondjurk. Maxima ziet er netjes bedekt uit, echt een avondjurk in de stijl die veel wordt gedragen in Jordanie. Willem Alexander in rokkostuum, met zijn vrouw en oudste dochter aan zijn armen voelt hij zich vast de koning te rijk….

Prachtig ziet Amalia eruit….het diadeem lijkt me iets te hoog zitten,maar erg mooie combinatie.
De jurk van Máxima geen wauw effect…

Wow, hier staat een toekomstige koningin. Wat een plaatje. Ik zou de jurk ook graag van de achterkant willen zien. Het lijkt met een klein sleepje. Èn…. diadeem staat Amalia prachtig.
Maxima ook mooi. Gelukkig nu geen decollete 🙈

De uitsnijding van de bovenkant van de jurk van Amalia vind ik helaas niet mooi. Haar kapsel is heel mooi maar de diadeem vind ik er niet goed in verwerkt. De verhoudingen kloppen niet. Zeker niet op de foto’s van de voorkant.
De sjerp van Maxima vind ik niet passen bij haar jurk of andersom natuurlijk.
Had beter gekund.

Super mooi allebei! Wat een beauty is Amalia! Hier staat een kon8ngin van de toekomst!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Aiii ik vind ze niet zo mooi als anders 🫢. De jurk van Maxima oogt een beetje goedkoop met al die steentjes en de top van Amalia’s jurk waaiert zo breed uit. Hun make-up is hard, ik weet niet wat het is maar het plaatje klopt ergens niet. Wel fijn om Analia weer te zien!

Last edited 1 jaar geleden by Leia

Voor Amalia is maar 1 woord passend: stunning!

Mee eens!