Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 19 jun 0 reacties

Terugblik: Prinses Mabel bij opening tentoonstelling Viktor en Rolf!

Afgelopen mei was Prinses Mabel aanwezig bij de opening van de jubileumtentoonstelling van Viktor en Rolf, in de kunsthal in Rotterdam. Prinses Mabels bruidsjurk staat daar opgesteld, en Mabel vertelde er over, onder andere hoe hun samenwerking tot stand kwam, en dat Prins Friso de japon, als ingenieur, fascinerend vond (met de grote hoeveelheid strikken, die steeds groter werden). Erg leuk om terug te luisteren, voor wie het nog niet gehoord heeft in Blauw Bloed! De video vind je hier. Als Mabel bij haar bruidsjurk staat, verdwijnt haar lach, eventjes maar. Ze raakt even geemotioneerd, en Viktor en Rolf, die echte vrienden van haar geworden zijn, slaan even hun arm om haar heen. Dan worden de emoties snel weggeslikt, en zegt ze: ik ben de enige die hem mag aanraken he, en voelt ze aan de jurk. Een sterke vrouw! (Sorry, even een persoonlijk tintje in de log, maar het ontroerde me even. Deze log had ik al klaar staan, en juist nu zie ik dat Maxima haar werk ook weer hervat heeft. Wat een moedige vrouwen allebei. Op zo'n dag mag er ruimte zijn voor een persoonlijke noot, mijns inziens).

Tijdens de opening droeg Prinses Mabel een zwart jurkje met bloemapplicaties. Uiteraard is dit een jurkje van Viktor en Rolf, vermoedelijk op maat gemaakt voor haar. Het jurkje zelf kan ik namelijk nergens vinden, maar wel een witte jurk die behalve de kleur, nagenoeg hetzelfde is.

 

screenshots video ©BlauwBloed

Wat vonden jullie van Mabels trouwjurk? En wat vinden jullie van het jurkje dat Mabel droeg bij de opening?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments