Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 22 aug 0 reacties

Terugblik: Officieel bezoek Australië (6)

Op de laatste dag van het bezoek aan Australie is het prinselijk paar in Sydney aanwezig bij een ontbijtgesprek met CEO's van Nederlandse bedrijven. Na de afronding van de maaltijd wordt er vervolgens een bezoek gebracht aan het Aboriginal Art Project, dat is opgezet door de Nederlandse Ambassade. Na een korte ontmoeting met de Nederlandse gemeenschap in Sydney wordt het bezoek aan Australie vervolgens afgesloten en kan het prinselijk paar zich opmaken voor de volgende bestemming: Nieuw-Zeeland. 

28 oktober: 

– Ontbijtgesprek met Nederlandse CEO's. 
– Bezoek aan het 
Aboriginal Art Project
– Ontmoeting Nederlandse gemeenschap
– Vertrek 

Op de laatste dag van het bezoek aan Australie draagt prinses Máxima een bruine off-shouldertop en een wijdvallende pantalon van modehuis NATAN. Het ensemble is nieuw en verhult de beginnende zwangerschapsbuik van de prinses goed. Na de reis blijft de top uit beeld, maar zien we Máxima wel enkele malen verschijnen met een rok van dezelfde stof. Eerlijk gezegd zou het me verbazen als de top binnenkort weer in beeld komt, maar bij koningin Máxima weet je het maar nooit! 

Tijdens de reis naar Australie heeft prinses Máxima veel verschillende looks neergezet. Welk totaalplaatje is jouw favoriet en waarom? Laat het ons weten via een reactie! 

Foto's met dank aan: www.royalpress.nl

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments