Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 12 dec 0 reacties

Terugblik: Máxima's nieuwe tassen van 2018

Het einde van het jaar komt in zicht en daarom beginnen we vast met het terugblikken op Máxima's nieuwe tassen van 2018. 

Wie studs zegt, zegt Valentino en inderdaad: Máxima's groene tas met studs komt van het Italiaanse modehuis. We kregen de nieuwe aanschaf voor het eerst te zien in januari 2018 tijdens het bezoek aan het Babyhuis in Dordrecht. 

In februari kregen we tijdens de verjaardag van prinses Beatrix twee nieuwe tassen te zien. Een bordeauxrode Chanel en een donkerbruine van leer en suède. Helaas kwam de twee tas slechts beperkt in beeld, dus ik hoop dat we hem volgend jaar beter te zien krijgen. Hij oogt veelbelovend! 

In maart werden we verrast met een gouden tasje met parkieten-sluiting van Sarah's Bag. Het zou me niet verbazen als het tasje een geschenk is van koningin Rania. De Jordaanse koningin was in maart 2018 namelijk in ons land voor een officieel bezoek en als geschenk wordt er vaak iets van een tasje meegenomen. Op officiele bevestiging hoeven we niet te rekenen, dus het zou natuurlijk ook gewoon een nieuwe aankoop kunnen zijn. 

In oktober kregen we ook nog een tweede tasje van Sarah's Bag te zien. Dit keer een rood exemplaar met een chili-sluiting. 

De collectie van het Italiaanse label Bottega Veneta viel dit jaar ook in de smaak. Naast een beige knot-clutch kregen we ook meermaals een donkergrijze handtas te zien. Het handelsmerk van Bottega Veneta, de vlechttechniek Intreccatio, is bij beide tassen terug te zien. 

Onopvallende clutches in een trendkleur zijn altijd handig, maar dit jaar kregen we slechts twee tasjes uit deze categorie te zien. Een bruine clutch van Hermès en een kobaltblauwe handtas van Natan. 

Foto's: PPE/Nieboer 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments