Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 feb 30 reacties

Te schattig: Mambo poseert met Máxima mee

Tijdens de ontvangst van minister-president Mia Mottley van Barbados had Máxima schattig gezelschap. Haar emptynest-hondje Mambo!

Het gesprek tussen de koningin en de minister-president ging over de rol van financiële diensten bij financiële weerbaarheid en financiële gezondheid. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Tijdens het poseermoment wipte Mambo op de stoel van zijn baasje, om na een korte blik in de camera zijn weg weer te vervolgen. Hoe schattig!

PPE/De Wit

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
30 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Jaa, wat een schatje !

Wat is Mambo een leukerd! Maar of dit nu hoort….. Mwah….

Echte showstopper die Mambo

Schattig !!!

Cute !

Lief dit.

Mambo is er net bijgesprongen, z’n oren staan nog in “vliegstand”, het is wel een spontane foto denk ik. De boeketten in de potten op tafel zijn mooi. De stoelen ook, de muren zijn erg druk, maar gelukkig hebben ze zo maar één kamer gedaan.

Welke kamer is dit? Weet je dat? Zijn er meer foto’s van? Ik vind de kleurstelling heel mooi..

De Blauwe Salon, waar belangrijke voorwerpen uit het leven van het koningspaar tot stillevens zijn verwerkt op panelen.

“Oren in vliegstand”👍 Goed gevonden Oranjefan. Zo schattig.

Leuke spontane foto hoor!
Maar wat vind ik die kamer/zaal toch een kakofonie van kleuren, plaatjes, foto’s etc.! Het leidt zo af van alles wat belangrijk is…

Heerlijk hondje die Mambo. Doet me denken aan prinses Juliana die ook vaak d’r hondje mee nam . En waarom ook niet ?

Wat een aanhankelijk beestje is het toch!
Even tussen de bedrijven door een snelle knuf bij het vrouwtje halen.😍
Succes verzekerd tijdens het poseren.

Ahhhh wat superleuk dat dit kan en gepubliceerd wordt

Wat een leuke dot en charmeur is dit hondje toch, gewoon hup op de stoel, als of hij zeggen wil ‘ze is van mij’. Hoe leuk ook dat dit gewoon kan, zo lekker huiselijk.

Hoi Catherine,
Heerlijk beestje en inderdaad gelijk een warme, huiselijke sfeer. Komt serieuze gesprekken vaak ten goede.

Roos, helemaal mee eens. Hoe leuk waren de beelden van koningin Elizabeth met een heel sliert corgi doggies rondom haar, ook tijdens formele bijeenkomsten liepen de hondjes gewoon rond.

👑 The Queen is/was een echte! klasse apart ook met haar corgi’s. Los van het feit dat ik deze honden niet viezig vind overkomen heb ik ze nooit op op/spring- of lebber gedrag “kunnen betrappen”, voor zover mijn foto indrukken reiken natuurlijk😉

Binnenskamers spant bij mij de opening van de Olympische Spelen 👑 Weliswaar een ingestudeerde en tevens briljante opname met James Bond 0️⃣0️⃣7️⃣🔫 in een bijrol en de corgi’s dartelend om de Queen heen op weg naar de 🚁….

🎦 Geniet u net als ik ook nog even mee? Op en top British / Elizabeth humor, heur jurk in meerdere versies èn het indrukwekkende in ontvangst nemende applaus, The Queen waardig!

https://youtu.be/1AS-dCdYZbo?si=pydOy_Y0FDVghRCc

Ja, zo leuk was dat👍

Ach nee, a.u.b. geen poedel tijdens officiële ontvangsten binnenshuis 😬

Ha ha, misschien heeft Max ook de pantoffels of Crocs nog aan.

Ik vind het een schattig hondje, maar ik vind honden op het werk ook niet hygiënisch. Mensen trekken waarschijnlijk hun beste kleren aan als ze bij de koningin op bezoek gaan en zullen ook niet snel zeggen dat ze niet op een hond zitten te wachten als dit aan hen gevraagd wordt.

Waarom niet?

Los van het feit dat ik 🐩 🐩 een beetje viezige honden vind, is dit totaal niet nodig binnen de officiële context van vandaag. Beetje veel gespeeld overdreven allemaal, tsja hier moet u het mee doen 🤷🏼‍♂️

Mee eens hoor PK020,ik wordt een beetje Mambo moe.

Ik dacht hetzelfde, vind het ook beetje viezige honden en echt heb al mijn hele leven honden.
Op de fotosessies is hij/zij er ook altijd bij en zo vaak in handen. Honden hebben vier poten en horen op de grond is mijn mening.

Het is nu officieel: Mambo is de schattigste koninklijke hond éver😍

Volgens mij hebben ze het wel gezellig met z’n twee/drieën😜😜