Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 25 dec 0 reacties

Stem hier op Máxima's mooiste outfit van 2017!

Na twaalf maanden modegeweld is het tijd om te stemmen op Máxima's mooiste outfit van 2017. Het is onmogelijk om alle outfits op een rij te zetten en te verwerken in een poll, dus daarom heb ik de twaalf winnaars van de maandpolls op een rij gezet en hierbij extra informatie gegeven. 

Januari 
De winnende look van januari komt van het Belgische modehuis Natan en bestaat uit een japon met plooien en een matchende mantel met een rand bont. 

Februari 
In februari won opnieuw een outfit van Natan. Dit keer een fuchsia japon met aangerimpelde rok en omgeslagen manchetten. Met name de kleurencombinatie cognac en fuchsia viel in de smaak, zo getuigen de reacties onder de poll. 

Maart 
Na twee keer Natan is het in maart de beurt aan Taminiau. Tijdens het staatsbanket voor de Argentijnse president droeg Máxima van zijn hand een adembenemende sprookjesjurk met borduurwerk in degradé. 

Afbeeldingsresultaat voor staatsbanket argentinie site:modekoninginmaxima.nl

Close-up van het borduurwerk:

April 
In april zagen we Máxima meerdere keren in gala, maar toch gingen de meeste stemmen uit naar de gebloemde Natan-jurk die Máxima droeg in Berlijn.

Mei
In de maand mei was er sprake van een overduidelijke winnaar. Voor de verjaardagsfeest van het Noorse koningspaar liet Máxima  een nieuwe top maken voor bij haar rok van Prinsjesdag 2017. De tweedelige combinatie van Claes Iversen is gemaakt van goudkleurige zijde en donkerblauw guipure kant met pailletten. 

Juni 
Tijdens het staatsbezoek aan Italie schotelde Máxima ons heel diverse looks voor, maar de winnende outfit is opnieuw een klassiek ensemble van Natan. Ik moes hier stiekem wel een beetje om lachen. Van tijd tot tijd is er behoorlijk wat kritiek op de kleding en stijl van het Belgische modehuis, maar blijkbaar valt het toch goed in de smaak 😉

Juli 
In de maand juli zagen we Máxima slechts vier keer in beeld, dus de keuze was niet zo reuze. Uiteindelijk kwam de zwarte japon, gedragen tijdens de herdenking van de MH-17, als winnaar uit de bus. 

Augustus
Een heel andere winnende look kregen we te zien in augustus. Bij een werkbezoek aan het 60-jarig Kansfonds droeg Máxima een overhemdjurk met kleurrijk dessin van modehuis Natan. 

September
Geen maand was ooit zo afwisselend qua mode als september 2017. De zwart-witte jumpsuit van Roland Mouret kwam als winnaar uit de bus. 

Oktober 
In Portugal droeg Máxima tijdens de contraprestatie een japon met aangenaaide cape vanuit de schouderlijn. Ontwerper: Jan Taminiau. Mede dankzij de diagonale lijnen kwam de japon als winnaar uit de bus, al was niet iedereen even blij met het robijnen collier. Less is more, zelfs als je Máxima heet. 

November 
In de nieuwe wintercollectie van Natan zijn volop snijgarens te zien. Als trouwe klant van het Belgische modehuis heeft Máxima ook meerdere japonnen met de 'bontvervanger', waaronder een japon van brokaat en donkerblauwe snijgarens. Blijkbaar valt het in de smaak, want de look won de poll van november 2017. 

December 
Met slechts een paar stemmen verschil is Máxima's gele japon met poederroze kant  van Natan de laatste winnaar van de maandpolls geworden. 

De winnende looks op een rij:

De poll: 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments