Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overig 04 okt 14 reacties

RVD geeft nieuwe foto van Amalia vrij

Het is vandaag dierendag en dat laten ze ten paleize niet onopgemerkt voorbij gaan.

Het koningspaar deelde een foto van Nala en Luna, de twee zwarte labradors van het koninklijk gezin.

Aangezien Skipper, de oudste van het stel, ontbreekt, vraag ik me af of deze hond überhaupt nog leeft. Het beestje werd in 2009 geboren en de meeste labradors worden zo’n dertien jaar oud. Skipper kwam in de zomer van 2012 overigens nog in coma terecht, nadat hij in volle vaart op een slootwal knalde. Skipper mocht opknappen bij dierenarts Eshuis, die de prins uiteraard op bezoek kreeg.

In 2020 deelde de koning een foto waarop Skipper (rechts) nog wel te zien was.

Door naar Amalia, want de RVD gaf vandaag ook een nieuwe foto van de prinses en haar paard Mojito. Wat een leuke verrassing!

Ik zelf vanmiddag met onze eigen labrador naar het schoolplein van mijn kinderen geweest. Uiteraard kreeg Diva, want zo heet ze, erna een heerlijk bot. Doe jij nog wat aan dierendag? Heb je überhaupt een huisdier? Ik hoor het graag!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
14 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie labradors, ze hebben daar alle ruimte! Prachtig die verbondenheid te zien van Amalia en Mojito! Onze kat Felix was zaterdag al verwend met een lekkere dierenslaapzak, hij werd toen 1 jaar. Ik mis ook een foto van Mambo inderdaad.

Prachtige foto van de labradors en Amalia op haar paard. Zo mooi om te zien. Ik ben zelf ook dol op dieren. Ik ben een honden, poezen en paardengek. Zelf heb ik nu nog 2 poezen., eigenlijk is t altijd dierendag maar op Werelddierendag is er altijd een bordje met extra lekkers.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Oh wat zijn de poeseloezen verschillend he? En soms kan t lang duren voor ze zich aan je overgeven, maar met veel geduld kun je ver komen. Tja als t om eten gaat… dieren zijn fantastisch.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Lang geleden, kreeg ik als schoolmeisje een duif in een kooi, die super goed verzorgd werd door mijn vader met lekkere zaadjes, fris water en een schoon verblijf. Wat dat betreft had Koertje, zoals ik hem noemde, alle dagen dierendag.
Als ik thuis kwam uit school bleef ik voor de kooi stilstaan, praatte tegen hem en werd dan uitbundig begroet door een diep buigende en koerende duif.
Hij is tientallen jaren oud geworden en tenslotte begraven in een houten sigarenkistje achterin de tuin.
Nu heb ik geen huisdier, maar bewonder wel de prachtige foto van Amalia en haar paard, die verbondenheid uitstraalt naar beide kanten.

In de uiterwaarden langs de Waal lopen banjeren met mijn lease kooikerhondjes vanmiddag.
Totaal niet aan dierendag gedacht.
Ze worden toch wel reuze verwent door me 🤓
Een heel gemoedelijke foto van Amalia.

Leuke foto’s, vooral die van Amalia!
Onze corgi heeft ook een extraatje gehad😉

Wat een super leuke foto van Amalia!
En die honden blijven ook altijd leuk om te zien.

Leuke foto’s, met name de grijze snoet van de labrador, zo aandoenlijk. Amalia is denk ik heel dol op haar paard en dat is wederzijds zo te zien, ja dierenliefde,.. wat moet een mens toch zonder dieren, moet er niet aan denken. Maar….waar is de schattige Mambo?

Wat een mooie foto’s van de honden, maar zeker ook de casual foto van Amalia. Leuk dat deze met ons wordt gedeeld.

Goed idee om deze foto ’s vrij te geven voor de wefekddierendag.
Mooie honden !!
En een ongedwongen foto van amalia met haar paard !!

Ja werklijn deze labradors. Mooi zijn ze hè,