Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 mei 0 reacties

Rood: nog steeds Máxima's favoriete kleur voor avondkleding

In de afgelopen tijd heeft Máxima vier verschillende rode robes aangeschaft. Naar welke creatie gaat jullie voorkeur uit? 

 

Van links naar rechts: asymmetrische japon met broderie van Jan Taminiau. Kaftan van modehuis Valentino. Japon met plissérok van Matijs van Bergen. Van Bergen staat bekend om zijn voorkeur voor plissé. Rode pret-a-porter-japon van Valentino. 

 

Ik heb zelf gekozen voor nummer 1. Het ontwerp van Jan Taminiau is heel zwierig en daarmee uitermate geschikt voor een dansfeest. Daarnaast heb ik een zwak voor handwerk/borduurwerk, en deze japon is langs de cape en halslijn afgezet met broderie. Een sleep maakt het ontwerp af en daarmee staat hij voor mij op nummer 1. Een goede nummer 2 vind ik de japon van Mattijs van Bergen. De ontwerper staat bekend om zijn voorkeur voor plissé en dat zien we dan ook terug in deze japon. De combinatie van de stoffen vind ik mooi, en met een ander kapsel zie ik de jurk heel graag nog eens terug. Bijvoorbeeld tijdens Prinsjesdag. Op nummer 3 staat voor mij de rode kaftan van Valentino. Ik vind dit een jurk die je in beweging moet zien, maar dankzij haar lange en slanke postuur kan Máxima hem goed hebben. Jammer van de blote tenen die onder de jurk vandaan piepen. De laatste japon is nummer 4. Peeptoes op Prinsjesdag zagen we al bij Beatrix, maar ik kan er maar niet aan wennen. Daarnaast oogt de stof van de japon niet zo koninklijk en statig, al vind ik de jurk an sich prima voor een kerstdiner op de Eikenhorst. Geen topper, maar ook geen misser. 

Advertentie- 

– Einde advertentie-

Foto’s met dank aan: 
RVD?/Jeroen vd Meyde 
Monarchypress.com
Deutsche Medienpreise 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments