Het eerste kwartaal van 2015 is al weer voorbij! Graag laat ik jullie alle kledingstukken die Laurentien droeg nog een keer zien! Stemmen jullie mee voor het mooiste kledingstuk van het 1e kwartaal 2015?

Januari 2015

1. 21 januari 2015: Prinses Laurentien leest in verband met de Nationale Voorleesdagen voor in Bibliotheek Hoorn. De prinses gaat gekleed in een kort jurkje met print van Essentiel Antwerp, gecombineerd met een blazer in dezelfde donkerrode kleur.

2. 26 januari 2015: Prinses Laurentien reikte de Taalheldenprijs uit. Hierbij droeg ze een groene broek en groen shirt met een zwarte longblazer. Verder droeg ze er een okergele sjaal met print bij.

3. 27 januari 2015: Prinses Laurentien opent de onderwijsbeurs NOT 2015, en houdt een workshop over Waterspaarders. Ze draagt een leuk zwart jurk met plissé/kanten rok. De ontwerper van het jurkje is niet bekend.

Februari 2015

4. 6 februari 2015: Prinses Laurentien was met de Raad van Kinderen aanwezig bij het hoofdkantoor van Albert Heijn. Laurentien droeg een zwarte mantel, gecombineerd met oranje accessoires. Van de rest van haar kleding is helaas niet zoveel te zien.

Maart 2015

5. 9 maart 2015: Prinses Laurentien is aanwezig bij het TopSportCommunity Diner. Helaas zijn er geen foto’s van dit evenement.

6. 18 maart 2015: Prinses Laurentien is aanwezig bij de Boomfeestdag in Almere. Ze plant een boom en houdt een Waterspaarderssessie. Laurentien draagt een rokje en top van Zara.

7a + 7b. 20 maart 2015: Prinses Laurentien is met de Raad van Kinderen bij TataSteel. Ze draagt een creme/grijskleurige broek van Blacky Dress Berlin. Ook heeft ze op deze dag een gesprek met iemand van de EU. Hier draagt ze dezelfde kleding.

8. 23 maart 2015: Laurentien had op deze dag ook een activiteit, waarvan ik een tweet met foto’s op internet heb gezien. Deze is verwijderd, maar ze droeg deze top met gele sjaal in dezelfde van Blacky Dress Berlin. Eerder gedragen in 2014!

9. 25 maart 2015: Prinses Laurentien spreekt op het Pabo-symposium op de Hogeschool Avans. Ze draagt een rok met fleurige print van Diane von Furstenberg, die ze eerder droeg in 2014. Gecombineerd met een zwarte blazer en een vrolijke rode ketting.

10. 26 maart 2015: Prinses Laurentien is met de Raad van Kinderen bij het hoofdkantoor van Interpolis. Laurentien herdraagt een mantel van Essentiel Antwerp, die ze in 2012 droeg bij de opening van de Boekenberg in Spijkenisse.

11. 30 maart 2015: Laurentien is met de Raad van Kinderen van de Klaroenschool aanwezig bij Stabilo Maarssen. Ze is gekleed in een grijs jurkje en bijpassende sjaal van onbekende ontwerper.

12. 31 maart 2015: Prinses Laurentien, Prinses Margriet, Prinses Astrid en haar schoondochter Lili zijn aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award. Laurentien draagt een wit jurkje met zwart patroon en zwarte strik van Twin-Set, gecombineerd met een zwart vestje. 

 

 

 

 

- advertentie -

 

- - - 

Foto's met toestemming ©Janiek Dam, ©Stichting Lezen & Schrijven, ©The World of Royals, ©Albert Heyn, ©TataSteel, ©Audiovisual Library Europese Commissie, ©Missing Chapter Foundation/Raad van Kinderen; overige afbeeldingen: screenshots ©uitzending BlauwBloed, ©Telegraaf tv, ©Essentiel Antwerp, ©Blacky Dress, ©Diane von Furstenberg, ©Zara, ©Twin-Set.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Janna

Janna

zondag 12 apr 2015 - 12:16

Ik heb op 7 gestemd, vooral de broek vind ik leuk. De rest vind ik lelijk en de roklengtes vooral te kort voor een vrouw van haar leeftijd. Om de jurk van 12 moet ik wel lachen, het is alsof ze een zwarte BH om haar middle draagt........

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 08 apr 2015 - 14:08

die reclame is zo gepikt van the devil wears prada!!! ongelooflijk dat dat mag!

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 06 apr 2015 - 18:02

Ik heb gestemd op nummer 12!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 06 apr 2015 - 14:40

Voel je vrij om wel of niet te stemmen hoor! Dat is echt geen probleem, niemand is iets verplicht. Qua kleding valt het mij in het 1e kwartaal ook wat tegen. Van vorig jaar herinner ik me wel leuke kleding, dus dat geeft moed voor de resterende 3 kwartalen denk ik dan maar ;-).

En tja, hoort ze op een modeblog thuis? Het is in ieder geval wel interessant om haar mode te bespreken vind ik. En om deze merken te vinden is nog de grootste uitdaging denk ik. Maar wees niet bang dat ik me persoonlijk aangevallen voel of zo als jullie niet stemmen. Als ik er aan denk zal ik de volgende keer een keuzemogelijkheid toevoegen met: geen van deze kledingstukken heeft mijn voorkeur of id. Dan kunnen jullie toch stemmen ;-). Of een blanco knop of zo. Bekijk ik nog even. Wel lief dat jullie toch reageren!

afbeelding van Iris

Iris

maandag 06 apr 2015 - 17:36

Hoi The World of Royals, ik heb de reclame gevonden waarin de hoofdrolspeelster volgens mij hetzelfde rokje aan heeft dat Laurentien n ook heeft gedragen (en de blouse is volgens mij ook van Zara):https://www.youtube.com/watch?v=VYGim5vaIUU.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 06 apr 2015 - 19:03

Ah wat leuk! Goed gevonden zeg, volgens mij is dat inderdaad net zo'n rokje van Zara! Grappig! Bedankt voor het delen!

afbeelding van Iris

Iris

maandag 06 apr 2015 - 14:34

Grappig dat de meeste mensen voor 12 kiezen, dat is dan ook de minst 'ingewikkelde outfit' volgens mij. De top van 7a en b vind ik ook wel mooi alleen niet op deze broek. De boven- en onderkant (panty en schoenen) van 1 spreekt mij ook wel aan alleen het midden niet, de rok is te kort ook al zeg ik dat niet gauw.

afbeelding van Myrte

Myrte

maandag 06 apr 2015 - 12:15

Onmogelijk om te kiezen. 'k Heb al vaker gedacht dat deze sympathieke, hardwerkende prinses niet op een modeblog thuishoort. Dat doet haar m.i. geen recht en zet het verkeerde soort schijnwerpers op haar, met tenenkrommende gevolgen van dien. Wenkbrauwen- en haarkleur doen haar ook geen goed.

afbeelding van sanne010

sanne010

maandag 06 apr 2015 - 09:51

Heb ook gehoord dat Laurentien heel sympathiek is, maar haar kleding is vreselijk. Veel teveel en die korte rokjes voor een meisje van 10. Nee niets ertussen wat aanspreekt. Less is more zou ik adviseren.

afbeelding van amybb

amybb

zondag 05 apr 2015 - 22:37

mm niet veel geweldige outfits.. maar no. 7 vind ik toch wel wat geinigs hebben :)

afbeelding van Magda

Magda

zondag 05 apr 2015 - 21:53

De smaak van Laurentien is niet mijn smaak. Ik kan er echt niets moois tussen vinden. Of het is te kinderlijk ( korte ,wijde rokjes ) of de combi's zijn niet om aan te zien ( vind ik ). Dus ik stem maar niet. Sorry The World of Royals.

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 05 apr 2015 - 17:14

Helaas kan ik niets positiefs zeggen over bovenstaande outfits ;-((

afbeelding van Merel

Merel

zondag 05 apr 2015 - 15:09

Fijne Pasen!

Vaak kan ik de stijl van Laurentien wel waarderen; fleurig en origineel. Maar op deze foto's mis ik dat (zoveel grijs en zwart!). Ze heeft geweldige benen, en die laat ze terecht zien, maar die korte wijde rokjes vond ik niet de beste manier. Te kinderlijk. Een recht jurkje in een lekker print tot net boven de knie of een strakke broek (zeker als ze die combineert met een goed passende lange blazer) vind ik veel mooier voor haar. En dan op haar geheel eigen wijze afronden met een fleurige shawl, ketting en een paar hele gave schoenen. Van de getoonde outfits vind ik de jurk van 12 het mooist, maar ze kan veel beter...

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 05 apr 2015 - 13:07

Een gezegend paasfeest allemaal!
Pfff ja, het is echt niet onaardig bedoeld maar haar kleding is meestal verschrikkelijk. Maar ik vind haar wel echt overkomen als een lieve en betrokken vrouw en dat is natuurlijk veel belangrijker! Ik heb gisteren toevallig nog met iemand gesproken die haar twee keer heeft mogen ontmoeten en hij bevestigde dat ze echt heel aardig en gewoon is.
Als ik trouwens moet kiezen ga ik voor de top van nr. 7.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 05 apr 2015 - 10:00

Ik vind het heel erg moeilijk iets te kiezen waar ik blij van wordt.... De wijde korte rokjes mag Laurentien echt in de kast laten. 3, 10 en 12 zijn " wel aardig" maar ik ben niet heel enthousiast..

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 05 apr 2015 - 09:27

Vreselijk moeilijk om iets moois te vinden. Het enige wat ik niet onaardig vind is nr. 10.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 05 apr 2015 - 09:23

ik vind dat laurentien en heel andere smaak heeft dan ik
dat is waar ik zeker van ben echt nog bijna nooit mooi gezien aan wat ligt dat nu
een echte uitdaging om eens bij een goeie styliste te gaan en zien of het dan wel mooi is
hier stem ik niet mee

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 04 apr 2015 - 22:18

Dat begrijp ik wel een beetje. Ik vind er wel leuke dingen tussen zitten, maar ik moest ook even nadenken. Ik vind de laatste het leukst, het jurkje van Twin-Set.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 04 apr 2015 - 22:00

Vreselijk, bij Maxima was het zoeken naar de mooiste outfit en dat was moeilijk, omdat er zoveel echt prachtig was.
En bij Laurentien is het zoeken naar het meest fatsoenlijke outfit.
Ik ben volgens mij niet erg positief, maar ik kan het gewoon niet mooi vinden.

afbeelding van Els

Els

maandag 06 apr 2015 - 12:40

Precies mijn idee. Zo jammer, ze kan er best goed uitzien. Met Prinsjesdag heeft ze meestal de mooist afgestemde outfit, vind ik.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 09 apr 2015 - 08:43

wel ja dat is opvallend
zou de reden zijn dat bij laurentien lange jurken beter passen dn knielengte ivm haar model
korte jurk vind ikbij haar nooit mooi

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?