Op 9 november is er een log geplaatst over Prinses Laurentien bij het congres 'Klinkend Nederlands' van het Genootschap onze Taal. Prinses Laurentien opende dit congres op 7 november. Klik hier voor de log.

Vanavond was ik iets aan het zoeken bij Paule Ka, en ineens zag ik daar Laurentiens roze jurkje! Nooit gedacht dat Prinses Laurentien kleding van Paule Ka zou dragen. En erg leuk dat we opnieuw een kledingmerk weten dat de Prinses draagt! Voor een goede kijk op de volledige outfit van Laurentien, klik hier!

Foto's ©Royalduo - Jannemieke, afbeeldingen ©Paule Ka

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

zaterdag 28 nov 2015 - 22:53

Eehhhh... nee. Deze combi niet meer doen.
Sorry, Laurentien.

afbeelding van Yoeri1983

Yoeri1983

dinsdag 24 nov 2015 - 22:04

Schandalig!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 nov 2015 - 21:21

Leuk jurkje, maar voor Leonten is het geen geweldige keuze. Zeker niet in combinatie met dit zwarte vestje. Het wordt echt tijd dat Laurentien eens wat andere keuzes gaat maken. Dat bijna 50 tuttig en belegen is hoeft echt niet, maar er is zoveel dat modern en hip is en waarvan we niet vinden dat het te jeugdig is. En als ze toch in Den Haag naar de kapper wil: Zazoo is een hele hippe kapper die zeker een trendy coupe van haar haar weet te maken!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 nov 2015 - 15:29

O wat grappig dat jj dit juist een topper vindt en the way to go voor de toekomst!
Hoe langer ik er naar kijk hoe lelijker ik het vind. Maar dan maar niet meer kijken habba

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 24 nov 2015 - 14:18

Mooi jurkje vooral in combinatie met de laarzen en de dikke panty (anders geen gezicht). Het zwarte wolletje had ze wel uit mogen laten. Dat maakt haar dik.
Ik vind de rok zo niet te kort, maar ze moet er wel een dikke panty onder hebben. Ga zo door Laurentien!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 nov 2015 - 11:17

Nou idd, vreselijk te jeugdig gekleed idd, crises!

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 24 nov 2015 - 09:55

Tijd voor een goede styliste. Iemand die haar wat meer klasse geeft.
Je ziet het vaak bij mensen rond de 45, ze willen dan nog 'hippe' kleding aan, laten zien dat ze nog best een kort rokje kunnen hebben of nauw aansluitende kleding, nog helemaal niet ouder worden. Een soort midlife-kledingcrisis ;-).

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 24 nov 2015 - 12:41

Ik zit zelf precies in die overgangsfase en moet glimlachen om je benaming ervoor. Het ís ook niet altijd even makkelijk! :-) ;-)

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 24 nov 2015 - 19:50

Klopt, het is wel een soort omschakeling, en af en toe balen dat dingen die er leuk uitzien in de winkels voor jou toch niet zo geschikt meer zijn (felgekleurde topjes, flodderjurkjes). Maar als je de smaak te pakken krijgt is het juist leuk om je stijl aan te passen aan je leeftijd. Door de beperkingen die je jezelf oplegt kun je weer creatiever naar kleding gaan kijken en bovendien zijn er ook dingen die je nu beter staan dan vroeger. Je kunt meer uitpakken met 'dure' accessoires en tassen zonder dat het er overdreven uitziet. Ik vind het in elk geval niet saaier geworden om mezelf te kleden.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 24 nov 2015 - 11:02

De hes maakt Laurentien erg fors m.n. haar armen. (Alweer) een gemiste kans. Ben het ook met Doro eens.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 24 nov 2015 - 09:42

Tja..het oogt rommelig en dit jurkje is te kort. Ben niet weg van de kledingstijl van Laurentien.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 24 nov 2015 - 09:07

Het is weer over de top allemaal. Te jeugdig vind ik op zich nog best wel leuk maar dan zonder zo'n hes erover heen en geen hoge laarzen. Ik ben het eens met dat het iets voor Catherine zou zijn. Ik vind het jurkje leuk.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 nov 2015 - 08:32

Onbegrijpelijk dat ze niet beter wordt geadviseerd door wie dan ook! vriendinnen, schoonzussen, moeder, schoonmoeder, verkoopsters you name it! Dit is werkelijk een dieptepunt in haar kledingkeuze.

TWOR: hoe had je nooit gedacht dat zij kleding van Paule Ka zou kopen? Ik ken het merk niet maar is het heel goedkoop of juist normaal heel klassiek of iets dergelijks? ben benieuwd. dank voor het plaatsen!
groet

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 nov 2015 - 09:34

Ik heb er meerdere royals in gezien: Victoria van Zweden, Stephanie van Luxemburg, Prinses Marilene en misschien nog wel meer royals, weet ik even niet uit mijn hoofd. Ik vind Paule Ka een merk dat heel mooie kleding heeft, vaak stijlvol. Ik vind het gewoon niet 1-2-3 een merk dat Laurentien zou dragen. Kan het niet goed uit leggen. Ze mag van mij vaker Paule Ka dragen, maar dan graag een andere jurk!

Ps kijk hier maar eens: er zitten heel mooie exemplaren tussen (niet alles, maar meestal vind ik niet alles van 1 merk mooi) http://pauleka.com/eu/collection/new-collection/dresses.html

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 nov 2015 - 23:08

Vind er heel veel moois tussen zitten! Hoe is het mogelijk dat laurentuin uitgerekend de minst leuke eruit pikt...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 26 nov 2015 - 12:42

Als ik het jurkje zo zie vind ik het persoonlijk niet perse de lelijkste. Zelfs wel leuk. Maar hij staat gewoon niet zo goed bij Laurentien. Een ander model staat haar gewoon beter.

afbeelding van Marrigje

Marrigje

dinsdag 24 nov 2015 - 21:30

Ook leuk voor Maxima!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 24 nov 2015 - 20:19

@TWOR: wat een leuke kleding op die site zeg. Sommige jurken doen me aan de jaren vijftig denken. Nergens is het ordinair of zoiets, gewoon hele vrouwelijke kleding.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 24 nov 2015 - 11:48

Inderdaad, er zitten veel mooie exemplaren tussen waarmee toch een statement gemaakt kan worden door een bijzondere twift. Niet mijn smaak maar wel passend bij Laurentien. De stof van de Jaquard Camouflage Dress (even naar beneden scrollen) lijkt trouwens verdacht veel op een van de stoffen van Natan die we eerder hebben gezien.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 24 nov 2015 - 08:22

Ik vind het een leuk jurkje, maar niet voor Laurentien. Het model is niet echt geschikt voor haar. Het maakt haar rond. Het is ook te kort, maar staat los van het model. En de hes is niet mijn smaak. Doet echt afbreuk aan de stijl van het jurkje.

Dit is echt een jurkje voor prinses Kate. Maar ook voor haar geldt een lengte net boven de knie of dat de zoom de knie net aantikt. De kleur is erg mooi.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 nov 2015 - 09:33

Jij slaat de spijker op zn kop, wat mijn eigen gevoel betreft tenminste. Als ik het jurkje bij Paule Ka zie vind ik hem heel leuk. Maar voor Laurentien is het te kort.

Overigens heeft Paule Ka ook wel langere jurkjes. Met de Nationale Feestdag van Luxemburg schreef ik hier nog over Stephanie in een felgeel jurkje. Dat vond ik een heel mooi exemplaar, met een prima lengte. Als Laurentien een recht model draagt dat net boven de knie komt, gaat het denk ik prima. Dat wijde staat gewoon niet, tenminste niet met deze lengte.

afbeelding van Marrigje

Marrigje

dinsdag 24 nov 2015 - 08:31

Ik dacht idd al dat ze was aangekomen, maar kan dus door de kleding zo lijken

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 24 nov 2015 - 07:55

het kleedje vind ik niet mooi en samen met het zwarte ??? vind ik het zeer goedkoop overkomen zo kan je de vaat weldoen

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 24 nov 2015 - 00:31

Deze jurk lijkt me wel wat voor princess Kate! Gecombineerd met opgestoken kapsel met zwart hoedje en klassieke zwarte pumps, dat levert een keurig plaatje op. Laurentien draagt dit lieve jurkje met een knipoog, hip gestyled, maar het blijft te kort en te meisjesachtig voor haar. Ik vind het jammer dat ze niet experimenteert met jurken en rokken die meer bij haar leeftijd passen. Ze kan er nog steeds heel origineel en hip uitzien als ze haar stijl een klein beetje aanpast. Dan heeft het veel meer klasse dan die outfits die steeds net wat te jeugdig overkomen.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 24 nov 2015 - 08:23

Mee eens, Imke.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 23 nov 2015 - 21:45

Laurentien komt heel hartelijk over! Het enige mooie aan deze outfit zijn de laarzen, voor de rest vreselijk!.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

maandag 23 nov 2015 - 21:45

Leuk jurkje, mooie kleur.

Bedankt voor alle logs op deze site, TWOR. Elk bezoek aan modekoninginmaxima.nl was altijd al een feestje en nadat jij Josine bent komen versterken is het alleen maar leuker geworden. Goed bezig samen met Josine!!!!!!!!!!!!!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?