Daar zijn we dan eindelijk weer met een artikeltje over Prinses Laurentien! Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik verder geen merken weet van bepaalde kledingstukken. Het is heel lang zoeken geweest naar de kledingstukken die ik inmiddels gevonden heb, maar tot op heden zijn daar nog geen nieuwe merken bij gekomen. Wat vinden jullie, moet ik verder gaan met een gewone beschrijving van kleding (dus zonder het merk), met recyclede kleding enzovoorts? Graag hoor ik van jullie!

Dat even terzijde. Deze rode jas droeg Prinses Laurentien bij de opening van de reizende Taal tentoonstelling op 17 maart 2014. De kleur van de jas vind ik haar heel goed staan, maar de jas zit zo vreemd. Persoonlijk denk ik dat dat komt door het model van de jas. Jammer!

De jas is ook van het merk Tara Jarmon. Eerder zagen we Prinses Laurentien al in een broek van dit merk, met een heel drukke print. De jas was ook verkrijgbaar in het groen. De kleur die Laurentien draagt vind ik persoonlijk mooier. 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Afbeelding Prinses Laurentien: screenshot - Overige afbeeldingen: Tara Jarmon (via Lyst)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 23 aug 2014 - 00:15

Zie royalfanvivian....

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 23 aug 2014 - 00:13

Prachtige mantel,mooie kleur!
Vele malen beter dan al die drukke prints!
Eens met vele dames over de broek lengte en hoogte van de enkel laarsjes!
Eens met Christa over het droge haar,viel me meteen op...en dat ze toch ook wel wat ouder begint te worden in haar gezicht....een rimpeltje her en der....geeft niet,maar ik vond het opvallend....

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 22 aug 2014 - 12:55

Wow, mooie jas, en de kleur staat Laurentien echt ontzettend goed! Ik vind het idee van een heel ensemble in dezelfde kleur ook erg mooi voor haar, mooier dan de wilde prints die ze ook wel draagt. Haar gezicht komt zo veel mooier uit. Ben het met Henny eens dat de laars hoger of broek langer had moeten zijn, dit breekt en dat is jammer.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 aug 2014 - 12:39

Ik vind de jas prima zitten! De kleur flatteert haar. De enkellaarsjes vind ik heel mooi, alleen vind ik de broek te kort; de ruimte tussen de onderkant van de broek en de bovenkant van de laars vind ik erg storend. Een broek van deze lengte draag je met ballerina's of mooie pumps. Met dit soort laarsje is het alleen mooi als de broek er wat overheen hangt.

Ik kan er wel mee leven als het merk niet bekend is ;))

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 21 aug 2014 - 21:23

Model vd jas is leuk! Ik heb zelf ook een gelijksoortig model van Vero Moda, maar ik weet wel hoe het komt dat het apart staat, ik heb zelf altijd rokjes aan, maar bij dezejas laat ik strakke rokjes onder de jas uitkomen dat maakt de jas super mooi! Dus laat Laurentien de ze jas gerust nog een x aan doen, maar met iets eronder uit! En ook zonder merken idd gewoom logjes schrijven, dat is niet het belangrijkste!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 21 aug 2014 - 19:46

Ah leuk al die positieve reacties! Inmiddels heb ik toch nog van 4 kledingstukken het merk gevonden. Tja, dat is echt mijn hobby geworden, naar merken speuren. Maar jullie hebben helemaal gelijk natuurlijk, ook zonder dat we het merk weten is het leuk om de foto's e.d. te zien!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 21 aug 2014 - 15:17

Doorgaan, met of zonder merk. Vind dat de jas goed past en hij staat haar goed. Jammer dat ze geen andere kleur broek heeft gekozen. Zou wat spannender zijn geweest.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 21 aug 2014 - 09:07

Wat een ontzettend leuke combinatie heeft Laurentien hier aan! Persoonlijk vind ik het nooit zo mooi om alles in dezelfde kleur te dragen, dat is een beetje uit de mode, maar het staat haar wel heel goed deze look! Jammer dat haar haar zo droog is, een klein beetje Jojobaolie in de puntjes zou wonderen doen! ;-))
Lekker doorgaan hoor, World of Royals, altijd leuk om over Laurentien's garderobe te lezen, ook al weten wij het merk niet, dan speuren we met z'n allen, dan komen we er vast wel uit!
;-))

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 21 aug 2014 - 08:48

De jas is heel mooi !
Beetje "Kate" idee ,die draagt dit soort modellen ook regelmatig .
En dat de jas vreemd zit ?
Hmmmm, ik zie dat niet eigenlijk ,vind hem perfect passend .
Het soort broek / schoenen die ze eronder draagt past wel ,maar vind ik persoonlijk niet mooi .
Jurkje of strak rokje eronder zou mijn voorkeur hebben .

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 20 aug 2014 - 17:32

Ga door! Het is heel leuk om jouw stukjes te lezen.;)
Deze jas vind ik persoonlijk heel erg mooi. Zowel de kleur als het model vind ik erg geslaagd.

afbeelding van Louisa

Louisa

woensdag 20 aug 2014 - 17:23

Ga alsjeblieft door ! Het is zooo leuk om te lezen , en het merk is toch van relatief minder belang , dan al het interessants dat je verder over de kleding / accessoires etc. schrijft ( vind ik ) . Bovendien , hoe vaak is het je al niet gebeurd dat je na wat kortere of langere tijd , of bij toeval , tòch nog een merk achterhaalde ?!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 aug 2014 - 11:11

Leuk deze blogs over Laurentien! Graag doorgaan dus!
Ik kan niet goed zien hoe de jas bij Laurentien staat maar op het eerste gezicht vind ik het een mooie jas.. De kleur staat haar geweldig!

Ik heb even gezocht en deze foto's gevonden: http://www.royalfanvivian.nl/2014/03/oranje-nieuws-16-tm-19-maart-2014.html. Ik vind het een erg leuke combinatie met de broek en bijpassende rode laarzen. Eigenzinnig maar niet te! Zo'n outfit mag Laurentien van mij nog heel vaak dragen!

afbeelding van ROYALFANVIVIAN

ROYALFANVIVIAN

donderdag 21 aug 2014 - 16:04

Bedankt voor de link, maar je kunt ook gewoon op mijn site zelf reageren.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 20 aug 2014 - 21:58

Ah geweldig, bedankt voor je link! Hier zie je de combinatie die ze draagt goed, en het staat inderdaad mooi! Ik denk dat ik de jas een beetje vreemd vind zitten door de ceintuur. Die zit naar mijn idee net iets te hoog. De schoentjes (enkellaarsjes) heb ik trouwens ook al wel vaker voorbij zien komen. Op zich zijn ze wel hip.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 aug 2014 - 10:50

Ik vind de jas prima zitten! Erg mooie jas, en ook erg mooie tas (merk?). De enkellaarsjes vind ik ook nog wel kunnen, ook al zijn die persoonlijk niet favoriet bij mij, maar ik vind het echt jammer dat de broek net te kort is. Zo'n kortere broek draag je OF met nette hoge pumps, of met ballerina's, OF je draagt hem ietsje langer met enkellaarsjes. Dat er nu net wat ruimte tussen zit vind ik niet mooi. Het monochrome van de outfit vind ik erg chique.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 20 aug 2014 - 20:18

Dank wel voor deze link. Inderdaad een mooie combinatie!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 20 aug 2014 - 10:07

Merken achterhalen is altijd leuk, maar ook het bekijken van oudere kleding, het herdragen van kleding en het combineren accessoires vind ik erg leuk. Lekker doorgaan dus :)

afbeelding van Annet

Annet

woensdag 20 aug 2014 - 09:38

Gewoon doorgaan hoor. Ik vind het ontzettend leuk om ook over de kleding van prinses Laurentien meer te lezen. Wat mij betreft komen er ook artikelen over de kleding van de andere prinsessen! Altijd leuk om over hun kleding te lezen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar waar zij hun kleding kopen.

afbeelding van LG

LG

dinsdag 19 aug 2014 - 23:53

Please continue, I enjoy the images and I can "live" without knowing who the designer is.
Also, I think that all of us recognize Natan a mile away and it is nice to see something different and Laurentien definitely chooses different which I can appreciate ;-)

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 19 aug 2014 - 23:26

Ja graag doorgaan hoor, leuk om ook over Laurentien te lezen!! De jas vind ik mooi qua kleur en ook de knopen. Hij zit inderdaad wel een beetje vreemd.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?