De afgelopen dagen hebben de Luxemburgse Royals een Staatsbezoek gebracht aan Frankrijk. De eerste dag waren alleen Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa aanwezig. Maar op de tweede dag zagen we Prinses Alexandra tijdens een deel van het bezoek aanschuiven. Zij woont in Parijs, en voor haar is het natuurlijk makkelijk om 'even' te komen. Maar, tot mijn grote verrassing, was zij niet de enige die kwam opdagen. Bij de contraprestatie verschenen ook Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stephanie, Prins Louis, Prins Felix en Prinses Claire en natuurlijk ook Prinses Alexandra. Alleen jongste zoon Prins Sebastien was niet aanwezig. Wat enorm leuk dat er zoveel familieleden aanwezig waren! En daarnaast waren er ook nog een aantal (voor de meesten van ons) onbekendere familieleden van de Luxemburgse Royals, maar dat is voor deze website niet zo interessant ;).

Dagprogramma 20 maart:

Kleding Groothertogin Maria Teresa droeg een zwarte mantel met bijzondere accenten, zwarte pantalon en witte blouse.

Foto

Foto

Voor haar tweede outfit koos ze voor (dezelfde) zwarte pantalon met een groene mantel met patroon.

Foto

Foto

Kleding Prinses Alexandra

Alexandra koos ook voor een donkere pantalon met een witte blouse. Daar overheen droeg ze een donkerblauwe mantel met witte accenten.

Foto

Avondprogramma 20 maart:

ParisMatch heeft een video van de receptie, waar de onderstaande screenshots uit gemaakt zijn.

Kleding Groothertogin Maria Teresa: een zwart broekpak met een kort jasje, gecombineerd met een lichte top en een opvallend groen collier.

Foto

Kleding Erfgroothertogin Stephanie: een wit mouwloos kanten cocktailjurkje.

Foto

Foto

Kleding Prinses Claire en Prinses Alexandra: Claire draagt een witte midi-japon met brede ceintuur en Alexandra gaat gekleed in een witte top op een zwarte skinny broek.

 

Dagprogramma 21 maart:

Kleding Groothertogin Maria Teresa: Op deze laatste dag kiest Groothertogin Maria Teresa voor een lichte pantalon met een bijpassende lange mantel. Onder de mantel draagt ze een zwarte top. Maria Teresa maakt haar outfit compleet met een wit/zwarte sjaal met print.


 

 

Vandaag is Groothertogin Maria Teresa 62 jaar geworden. Ter gelegenheid van haar verjaardag zijn maar liefst 3 nieuwe foto's vrij gegeven, die overigens gemaakt zijn in 2017.

Prinses Claire werd gisteren 33 jaar. Ook van haar werd een foto geplaatst, die echter niet in het persgedeelte staat. Daarom plaatsen we deze even op een andere manier.

 

Wat vinden jullie van de kleding van de Luxemburgse dames tijdens het Staatsbezoek? En wat vinden jullie van de nieuwe foto's en van de kleding die Groothertogin Maria Teresa daar draagt?

Foto's ©Monarchie (Lola Velasco maakte de foto's van de Groothertogin), screenshots diverse video's Wort.lu/RTL.lu/ParisMatch

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 25 mrt 2018 - 14:07

MT is en blijft een prachtige vrouw! Ze ziet er stralend uit en je zou haar geen 62 geven. Ze kleedt zich altijd heel stijlvol en gepast voor haar leeftijd, maar absoluut niet oubollig of tuttig!
Claire vind ik ook een leuke dame om te zien, zij is een klassiek type en ook heel stijlvol.
Stephanie ziet er bijzonder goed uit, ze lijkt inderdaad iets slanker te zijn geworden. Staat haar beeldig.
Een mooie royal family hoor, daar in Luxemburg!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 24 mrt 2018 - 23:44

wat leuk dat nagenoeg de hele familie kwam opdagen. Ik denk dat de relatie met Frankrijk heel close is. MT goed verzorgd. En Stephanie lijkt wat afgevallen? Ziet er goed uit!

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 24 mrt 2018 - 07:12

Erg stijlvol!!! De ganse familie komt mooi en verzorgd voor de dag.

afbeelding van Tina

Tina

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:26

Heel mooi. Prachtige vrouw. Mooie kleding.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 23 mrt 2018 - 16:37

Mooie foto's van prachtige, sterke vrouwen! Want dat moet je wel zijn in Koninklijke huize!

afbeelding van ElisabethLynsan

ElisabethLynsan

vrijdag 23 mrt 2018 - 13:26

Wat een prachtig portret van Maria T. Dit kapsel zou ik Maxima aanbevelen!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:39

Helemaal eens met je ElisabethLynsan

afbeelding van Els

Els

vrijdag 23 mrt 2018 - 12:41

Een prachtige vrouw op haar leeftijd. Met een broek toont ze veel langer dan met een rok. Heel goed gedaan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 23 mrt 2018 - 13:33

Ok, ze stonden na de foto met rode japon op de website, er stond wel 2017 bij, maar ik zag ze op twitter langs komen, dus dacht dat ze van toen waren. Nou ja, maakt niet uit, ze staan mooi in de log ;). Bedankt voor je correctie in ieder geval!

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 23 mrt 2018 - 08:49

Wat is zij toch een boegbeeld voor dames met een klein maatje meer. Ze ziet er zo stralend en zelfbewust uit! En kleedt zich heel erg goed vind ik. Maar vooral haar warme uitstraling is mooi (en haar man, die is ook mooi!)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 23 mrt 2018 - 09:13

Helemaal mee eens! Ze is ook echt een heel mooie vrouw!

afbeelding van Meike

Meike

vrijdag 23 mrt 2018 - 07:50

Wat een mooie portretfoto’s!!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?