Prinses Margriet heeft vorige week, ondanks de recente operatie, de twintigste Maritiem 's Hertogenbosch geopend. De prinses droeg een driekleurig lang vest en een broek in de kleur van de manchetten. 

Het vest van prinses Margriet komt van de Didi. 

Foto's met hartelijke dank aan:

www.royalphoto.nl 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 22 sep 2015 - 16:16

Nee, dit vind ik niet mooi met elkaar gecombineerd.
Er had een strakke broek onder gemoeten.
Ik vind de combinatie van de (te lange) broek op de laarsjes in combinatie met het vest te popperig (aan de onderkant dus alleen).
Het vest op zich is mooi en staat haar ook goed.
En als je arm in een mitella zit, neem dan een andere - in combi met deze kleding. Het is zo to much.

O, wel grappig dat ze bij Didi koopt. Daar had ik haar niet verwacht. Goede reclame voor Didi!
Ik had wel versteld gestaan als ik haar daar was tegengekomen.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 22 sep 2015 - 12:13

Even wennen inderdaad maar ik vind het haar goed staan.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

dinsdag 22 sep 2015 - 09:03

Maar de kleuren zijn ook echt een misser!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 22 sep 2015 - 11:37

Oranjefan99@ De herfst kleuren zijn juist mooi, wij zijn dit soort kleding niet gewend bij Prinses Margriet vandaar dat we even vreemd staan te kijken maar zij gaat ook mee met de tijd, invloed van haar schoondochters? Ik vind haar outfit echt gaaf.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

dinsdag 22 sep 2015 - 21:16

Nee, ik vind de kleuren samen echt niet mooi. En die gele broek, echt vreselijk..

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

dinsdag 22 sep 2015 - 09:02

Och grutjes! Ik dacht dat de jas eerst een broek was. Dat ze dus twee broeken over elkaar heen had. Ik zag ergens anders ook dat ze er nog een cape er over had. Ik vind het wel altijd grappig dat ze een sjaal als mitella doet :) net als toen op Koninginnedag.

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 21 sep 2015 - 23:01

Even los van alle commentaren betreffende "matching" kleuren bij Margriet: ik vind dat je tot je honderdste okerkleurige kleren mag blijven dragen... Oker is een "oude" kleur, dat wel, dat zeker, maar absoluut een mooie en beschaafde kleur. Van mij mag iedereen trouwens echt elke kleur dragen, pimpelpaars of knalrood, maakt mij niet uit! Wat een vreselijke gedachte dat kleuren bij jonge mensen zouden "horen"! Alsof kleuren toebehoren aan leeftijden... Bij het leven, bij de natuur, behoren kleuren en wat past of wat niet past, dat bedenken mensen. Nee, erger, dat schrijven mensen voor! Ik word over twee weken 67.....o jee, moet ik weer een kleur schrappen zeker... Kijk naar wat bij je past, luister naar je gevoel, doe niets tegen je zin, dan zie je er goed uit. Please!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 22 sep 2015 - 09:28

:-) @ Margreet, van het begin tot het eind met je eens.
Ikzelf hou niet van oker, gewoon omdat het me niet flatteert. Het past niet bij m'n huid en ook niet bij m'n haar (zilvergrijs). Ik voel en ben "mooi" in heldere koele kleuren. Heb ook ooit een kleurenanalyse laten doen.
Geldt ook voor grijs haar. Dit wordt bij sommige mensen geassocieerd met oud. Onzin! Toen ik begin 20 was (ben nu 57) werd ik al grijs. Is genetisch bepaald. Heb het een aantal jaren gekleurd en op een bepaald moment is het gewoon klaar, vind ik. Het voelt als een bevrijding om niet meer te hoeven kleuren. Ik vind persoonlijk dat ik mooi grijs ben en voel me er absoluut niet ouder door - wat is er mis met mooi grijs? :-) - en krijg vaak complimenten of de vraag of de kleur van mezelf is. Het is geknipt in een pittig kort model. Ik kleed me "jeugdig" en hou van trendy, zonder 18 te willen lijken. Ik weet wat ik niet en wel kan hebben. Ik voel me er prettig bij. Het is het totaalplaatje. :-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 23:46

Margreet@ Zo is het maar net, ik ben al 69 jaar en draag volop kleuren, mijn Griekse leeftijdgenoten zien er vaak zo somber uit en als ik daar naast sta voel ik me veel jonger. Vaak dragen ze hun leven lang zwart omdat ze weduwe's zijn, dat ben ik ook maar ik ga mijzelf niet straffen met zwarte kleding, afschuwelijk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 21 sep 2015 - 21:52

Wat grappig dat Margriet een vest van Didi draagt! Goed gevonden Kaatje!

afbeelding van Paula

Paula

maandag 21 sep 2015 - 20:12

Mooi vest! Maar ik had de okerkleurige broek er niet onder gedragen. Té uitgesproken kleur. De laarsjes daar ben ik ook niet zo weg van. Verder ziet ze er leuk uit.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

maandag 21 sep 2015 - 19:28

Ik denk dat het totaalplaatje ook niet compleet lijkt door de zwarte laarsjes eronder, teveel kleuren bij elkaar.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 21 sep 2015 - 19:03

Oeps... Op het eerste gezicht lijkt het een niet matchende broek onder een jurk, maar gelukkig het blijkt een heel leuk vest te zijn...
Ik zou het vest ook wel willen hebben, leuk dat ze voor Didi kiest, maar voor de opening van een event mag het voor mij wat stijlvoller.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 21 sep 2015 - 19:44

Ja, dat wil ik wel doen. Alhoewel hier ook moeilijk over valt te twisten, want het is en blijft een mening. Bijv. dat okergeel. Daar liepen/lopen vooral kinderen en vrouwen/mannen in tot en met middelbare leeftijd. Vervolgens loopt een zeventiger erin. En daarom staat het ergens niet. Het is geen schade ofzo. Maar ergens 'klopt' het niet. Let wel, dit is een gevoel/een eerste oogopslag. Als iemand vindt dat het voor een 65 + 'er kan, prima! Ik hoop dat ik het zo duidelijk genoeg beschreven heb.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 18:01

Ik vind het een leuke outfit, het is weer eens wat anders, Margriet ziet er lekker sportief uit en de broek hoort zo.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 22 sep 2015 - 16:23

ik vind het mooi de jas van prinses Margriet maar voor iemand die groot is vb 1,80m of groter bij iemand van 1,60m vind ik dat die er in verdwijnen die tonen groter met kortere jassen maar dit is maar mijn gedacht

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 21 sep 2015 - 18:18

Daar ben ik het mee eens. Als je relatief klein bent moet je dit soort lange vesten niet dragen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 21 sep 2015 - 22:49

Ja ik denk ook dat het vest te lang is. Daar zou je de lengte van Maxima of Laurentien voor moeten hebben of de lengte van Irene. Op zich een leuk vest met die verschillende kleuren en dat 1 kleur terugkomt in de broek.... maar het flatteert haar niet....maakt haar kleiner...
Wel bravo om toch te komen met misschien een pijnlijke arm of moe van slecht slapen met dit verband

afbeelding van zara

zara

maandag 21 sep 2015 - 17:24

Prinses Margriet draagt een prachtige fantasie-broche met halfedelstenen en een paar erg mooie oorbellen.
De kleuren van haar outfit (blauwig grijs, oker en ecru) vind ik mooi op elkaar afgestemd, inclusief de mitella!
Ik vind de outfit zeker niet te jeugdig voor haar. Alleen de broek had ietsje korter gemogen, maar misschien draagt ze er normaal gesproken andere schoenen met een flinke hak onder, maar vandaag niet in verband met de veiligheid van haar geopereerde hand?

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 17:49

Ik vind niet snel iets te jeugdig. Misschien is een legging te jeugdig voor een 70+ster, of een kanten rokje met een dikke trui erboven. Verder zou ik echt niet weten wat te jeugdig is.
Wordt soms iets te jeugdig gevonden door jongere vrouwen als ze het gevoel hebben dat ouderen hun 'domein' betreden?

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 22 sep 2015 - 09:14

Heel interessant deze vraag ja ,denk daar veel waarheid in zit .
Niet zo zeer de vraag over welke kleuren draag je nog als 70 jarige .
Meer de vraag ,hoe kleed ik mij als oudere,doe je het net als je dochter ,wil je dwangmatig jong blijven of kies je toch voor een eigen stijl .
Die kan zeker kleurrijk zijn en enigszins mode volgend .
De outfit van Margriet vind ik daarom zeker nog kunnen ,staat haar prima !

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 22 sep 2015 - 12:51

Kleur is absoluut niet leeftijd gebonden. Het gaat meer om stijl.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 22 sep 2015 - 16:21

ja Henny daar ben ik het mee eens koningin Elisabeth heeft toch al wat leeftijd en in haar pakjes en jassen die bijna altijd hetzelfde model zijn staat ze met alle kleuren van citroengeel tot beige donker en licht blauw noem maar op
voor haar vind ik het goed dat ze aan die modellen houd en veel afwisselt in kleur

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 23 sep 2015 - 13:57

Koningin Elisabeth vind ik altijd prachtige kleuren dragen. Daar hou ik wel van :-)

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 23 sep 2015 - 15:05

......... en vaak is de hoed van dezelfde stof gemaakt als de mantel, met wat mooie versieringen in kleuren die erbij passen (bloemen en/of strikjes en soms ook een veer)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 19:48

Interessante vraag. Ik denk dat dit heel erg te maken heeft met je eigen gevoel. Ik weet wel dat mijn oma het belachelijk vindt dat vrouwen boven de 70 een rode jas dragen, maar als ik dan dit zie dan denk ik wow! http://www.ppe-agency.com/500px/May2015/PPE15050815.jpg

Dus ja, meningen verschillen en gelukkig maar. Anders liepen alle oudere vrouwen in donkerblauw :P

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 21 sep 2015 - 19:56

Josine@ Tijden zijn veranderd, vroeger droeg men in de herfst en winter donkere kleuren en met de komst van de lente werden de kleuren lichter en de zomer was het feest met de kleuren. Nu draagt men het gehele jaar door allerlei kleuren en dat staat wel zo vrolijk vooral in de herfst en winter, vrouwen boven de 70 kunnen wat mij betreft prima kleuren dragen ook een rode jas, pastelteinten vind ik ook mooi bij die leeftijd.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 22 sep 2015 - 14:21

Ja, dat vind ik ook! En ik denk dat het ook wel heel afhankelijk is van welke kleuren en stoffen je mooi staan, en van je eigen stijlgevoel. Zo had mijn bejaarde moeder jaren geleden een wit-zwarte pied-de-poule jas gekocht à la Máxima (zoals die lange wollen jas die Máxima meen ik in haar verlovingstijd heeft gedragen). Bij mijn moeder stond die jas ongelofelijk kèk en jeugdig. Toen ik de jas een keer - op mijn moeder's dringende verzoek- paste was het echter géén gezicht, zo ouwelijk stond het!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 20:14

Dat ben ik met je eens. Maar ach, mijn lieve omaatje mag van mij best donkerblauwe rokken blijven dragen hoor ;)

afbeelding van Kate

Kate

maandag 21 sep 2015 - 17:03

Dit staat haar prima ,leuk die combi met het vest ,broek beetje lang maar ach ..
Eigenlijk vind ik haar ook vaak de neiging hebben om er tuttig of juist weer te jeugdig uit te zien .
Ze heeft niet zo haar eigen stijl lijkt het wel of zie ik dat niet goed ,benieuwd of anderen dat ook vinden .
Het lijkt me ook best moeilijk op haar leeftijd ,ze ziet er nog erg goed uit en prima figuur ,dus misschien vandaar de neiging om je ook wat te jeugdig te kleden ?

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 21 sep 2015 - 17:01

Het vest op zich is er leuk, maar met deze broek is het te jeugdig voor iemand van deze leeftijd.
Als ze hier een mooie rok of een jurkje bij had gecombineerd was het beter geweest, nu vind ik het TE!!!
Deze broek is leuk voor haar schoondochters...............of lekker thuis voor op de bank !!

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 21 sep 2015 - 16:23

Het vest vind ik best mooi, maar ik zou zelf de mouwen niet omkrullen en ik zou er al helemaal geen okerkleurige broek bij dragen. Doe dan een mooie strakke rok ofzo met een paar mooie hakken.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 17:32

Als ze haar mouwen niet had omgeslagen zouden ze tot ver over haar handen hebben gehangen, denk ik. En de broek heeft dezelfde kleur als de voering van het vest. Dat komt nu niet uit de verf omdat er vanwege die mitella weinig beweging in het geheel zit. De kleur zou ik trouwens goudbruin noemen en niet okergeel.
Eigenlijk vind ik dat ze er wel stoer en toch elegant uitziet.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 21 sep 2015 - 15:55

Ze ziet er zo veel leuker uit, nu ze noodgedwongen sportiever is gekleed. Veel minder tuttig. Weg met de hakjes!

afbeelding van Janna

Janna

maandag 21 sep 2015 - 15:54

De stof van de mitella vind ik leuk met die leopard print. Haar haar zit ook weer mooi, casual chic!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 21 sep 2015 - 15:41

Alleen de broek vind ik te lang, verder is het niet onaardig. Als ze niet haar arm zo stijf tegen haar lichaam zou moeten houden, zag het er veel vlotter uit en hadden we ook gezien dat de binnenkant dezelfde kleur heeft als de broek.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 21 sep 2015 - 15:24

Wel leuk, dat ze 'gewoon' van DIDI draagt.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 21 sep 2015 - 16:51

@Kaatje. Je bent een echte speurneus ;-) Bedankt.
Ik vind de combinatie met groen weer mooier.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 21 sep 2015 - 15:28

Super dat je het vest hebt gevonden Kaatje! Ik vind het een mooi vest maar een beetje ongelukkig gecombineerd. De kleur van de broek vind ik niet lelijk als het een strakkere broek zou zijn geweest.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 21 sep 2015 - 15:30

;-) Vinden is niet het juiste woord. Ik kijk geregeld bij Didi op de site namelijk.

Verder ben ik het met je eens met hoe het hier gecombineerd is. Een en ander heeft zeker ook te maken met haar arm en mitella. Anders zou het vest wat meer open zwieren en oogt het allemaal wat minder massief, denk ik.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 21 sep 2015 - 15:18

Dank je wel!!

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 21 sep 2015 - 15:17

Leuk vest.

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 21 sep 2015 - 14:52

De altijd zo charmant geklede prinses blijkt dus ook wel eens de plank volledig mis te kunnen slaan.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 21 sep 2015 - 14:41

Oh, wat heeft ze nu toch aan. Deze kleur broek vind ik bij niemand mooi, maar dat even terzijde. Het oogt wat rommelig. Dat zijn we niet van haar gewend. Zo te zien is het een lang vest in 3 kleurvakken met daaronder een zwarte top.

afbeelding van LG

LG

maandag 21 sep 2015 - 16:40

Henny ik vind de kleur okergeel juist wel mooi met b.v. een donkerblauwe blazer/vest a la Laurentien. Egale kleuren zonder fratsen dat wel lol.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 21 sep 2015 - 16:49

:-) LG ik hou echt niet van okergeel. Zo zie je maar weer, smaken verschillen. :-)

afbeelding van Magda

Magda

maandag 21 sep 2015 - 16:24

Je haalt me de woorden uit de mond, Henny. Het vest op zich is leuk , maar die broek...... Nee, niet mooi. Voor de rest ziet ze er netjes uit.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 21 sep 2015 - 14:49

Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt. Het totaalplaatje vind ik gewoon ook niet mooi.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?