Meghan Markle heeft een enorme x-factor en een interessante kledingstijl, maar alsof dat nog niet genoeg is heeft ze ook nog een prins aan de haak geslagen. Op modekoninginmaxima.nl houden we haar kledingkeuzes nauwlettend in de gaten, want als geen ander weet de toekomstige royal ons op modegebied keer op keer te verrassen. In de log vandaag: een terugblik op het bezoek aan Reprezent Radio.

De meeste royals arriveren het liefst zonder jas of met een warme omslagddoek op de rode loper, maar bij Meghan is daar nog niets van te merken. Keer op keer weet de verloofde van de prins ons te verrassen met de mooiste mantels. Bij het bezoek aan Reprezent Radio was het ook weer zover. Bij aankomst en vertrek droeg de voormalige Suit-actrice een wollen mantel van het label Smythe. Bij binnenkomst trok Meghan gelukkig haar mantel uit, zodat we ook haar outfit wat beter te zien kregen. Onder de Smythe-jas bleek een zwarte top met bijzondere klokmouwen te zitten. (een ontwerp van Marks & Spencer) en een pantalon met wijde pijpen. 

Persoonlijk vind ik de look heel geslaagd voor een informeel bezoek. De pantalon onderstreept op elegante wijze haar slanke postuur en door de look verder vrij eenvoudig te houden, sneeuwt de inhoud van het bezoek gelukkig niet onder. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 14 jan 2018 - 13:47

Zeer stijlvol gekleed. Erg mooi. Voorbeeld voor velen

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

zondag 14 jan 2018 - 11:31

Mooi hoor! Wel wat degelijk voor Meghan. Maar mooi en stijlvol.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 12 jan 2018 - 19:54

Zoals ik bij Maxima ook al heb gezegd, ik hou niet van dit soort broeken. Ook vind ik het wel erg zwart zonder die mantel. De mantel vind ik wel heel erg mooi! Voor mensen die betaalbare mantels willen kopen: www.lesara.nl, daar staan mooie mantels op. Ik heb er laatst ook 1 gekocht.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 14 jan 2018 - 18:24

dank u voor de tip Arianne

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 12 jan 2018 - 19:08

Ik vindt de beige wollen mantel zo mooi. Ik vindt ook dat zo'n wijde broek er niet zo mooi bij staat. Jammer dat ze eens een fel kleurtje draagt. Het valt mij op dat ze zo bescheiden is en soms wat schuchter lijkt. Ze heeft meer publieke optredens gehad als actrice, daar kwam ze heel vrolijk en vrij over.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 12 jan 2018 - 13:34

Super leuk! Niks geen hulp-haar, maar gewoon een elastiekje om een knotje. Boven (en onder) zo'n leuk en stralend gezicht staat alles! De kledingstijl spreekt me erg aan, het heeft de juiste mate van 'rommeligheid' en interessantheid in details, zoals de wijde pijpen of de pofmouwtjes bij de top.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 12 jan 2018 - 12:51

Práchtige jas, mooi wollig grijs-beige, getailleerd en lang. Broek vind ik mooi, maar top niet geweldig met die wijde mouwen. En eens met Siobhan: zo'n wijde broek niet mooi onder een lange jas. Maar goed, we hebben het hier over een dame die er in een vuilniszak nog goed uitziet (dat gezicht, die sproetjes, lekkere losse knot en eigenwijze ringetjes om haar vingers/duim... sorry, voor de girl crush, ik weet hoe irritant het kan zijn. LOL).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 12 jan 2018 - 12:37

heerlijk die jassen. Ze heeft inmiddels al een variëteit laten zien in deze paar weken.
Maar een zeer lange jas op een wijde broek vind ik niet goed gekozen. Maar met dit figuurtje kan t wel....

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 12 jan 2018 - 09:30

Wat een verademing dat zij gewoon haar jas aanhoudt bij het naar binnen gaan. Prachtige mantel! En binnen weer uit dus zie je ook de rest van de outfit.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 12 jan 2018 - 09:27

Mooie vrouw, mooie uitstraling, maar toch... (het slaat misschien nergens op) ...ik blijf een actrice zien. Heeft helemaal met mij te maken en hoe ik er naar kijk, maar daar moet ik steeds aan denken. Neemt niet weg, dat ik haar een plaatje vind om naar te kijken!

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 12 jan 2018 - 19:53

Ik snap je helemaal Babs. Als secretaresse heb ik veel bijeenkomsten georganiseerd en dan was ik meestal gastvrouw. En dan voel ik me ook een actrice. Tenzij je echt een praatje met iemand begint, dan ga je weer wat meer uit je rol. Maar met al die camera's op je gericht, kan ik me goed voorstellen dat alle koninklijke personen zich actrice voelen.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 12 jan 2018 - 10:45

Ach ja Babs, je hebt waarschijnlijk gelijk met je opmerking over actrice. Maar geldt dat niet een beetje voor alle prinsessen en koninginnen? Ik heb het donkerbuine vermoeden dat onze Maxima ook een geweldige actrice is. Je kunt het ook 'professional' noemen. Het is toch een rol die de royals (moeten) spelen. Wellicht ook ter bescheming van zichzelf.....

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 12 jan 2018 - 11:55

en daar heb jij dan weer gelijk in, de royals zitten inderdaad in een bepaalde rol. Wij zelf soms ook natuurlijk!

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 12 jan 2018 - 10:33

Gedeeltelijk mee eens; de actrice lijkt het voor mij vooralsnog te winnen van 'wie is zij nou echt'?. Maar dat zal op een gegeven moment ook niet meer te scheiden zijn denk ik, je eigen 'ík' en de persoon die je acteert.
Ik ben heel benieuwd hoe het zou zijn als ze haar haren niet meer glad zou stylen, maar de krullenbos die ze ongetwijfeld van zichzelf heeft weer tevoorschijn laat komen, zoals op foto's toen ze jonger was te zien is. Ik denk dat dat heel leuk zou staan. Nu zie je toch wel dat het haar wat kunstmatig glad gemaakt is vind ik. Verder kan je er nog niet zoveel van zeggen vind ik; wel gun ik Harry van harte een goede relatie hopelijk zonder gedoe (in de toekomst).

afbeelding van Tina

Tina

donderdag 11 jan 2018 - 22:24

Haar uitstraling is mooi. Warm en charmant. Mooie ogen. En ze kleedt zich goed. Maar beeldschoon, zoals sommigen haar vinden, vind ik haar niet.
Geen mooie neus. Een te onecht "Amerikaans " gebit. Maar zo zie ik er tegenaan.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 11 jan 2018 - 21:40

Wat is ze toch mooi. Ik las ergens anders dat een aantal mensen haar kapsel te slordig vonden. Maar ze straalt en oogt zo natuurlijk, ook qua make-up. De kracht van haar zit in haar uitstraling en charisma. Juist door een kleur te kiezen benadrukt ze dat, maar door een aparte mouw en pantalon qua pasvorm oogt ze niet saai.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 11 jan 2018 - 21:36

Leuke outfit vind ik dit en hij is heel geschikt voor een dergelijk bezoek. Zelf zou ik wel meer voorkeur geven aan een iets strakker gesneden pantalon/broek, omdat de top ook al wijde mouwen heeft. (maar dat is puur persoonlijke smaak)
Ik ben benieuwd waar ze ons nog meer mee gaat verrassen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 11 jan 2018 - 20:35

Mooie outfit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?