Het derde kwartaal begint vrij rustig voor Prinses Laurentien, in verband met de zomermaanden. In september heeft ze het echter flink druk!

Juli
26. 14 juli 2014: Prinses Laurentien houdt een toespraak op de Universiteit van Amsterdam tijdens de opening van het International Congress for the Study of Child Language. Ze draagt een lila jurkje van Essentiel Antwerp, met een bedrukte sjaal van Kate Spade New York.

Foto´s ©Royalduo

Augustus
27. 18 augustus 2014: Prinses Laurentien houdt een toespraak op het IFLA World Library and Information Congress 2014 in Lyon, Frankrijk. Ze draagt een lichtgeel jurkje met beige bolero en beige pumps.

28. 29 augustus 2014: Prinses Laurentien is aanwezig bij de opening van de Nationale Bibliotheek in Riga, Letland. Ze droeg een zwart jurkje met dierenprint en sjaal van Diane von Furstenberg.

screenshots vimeo ©IFLA

Foto met toestemming ©National Library of Latvia, fotograaf Evija Trifānova, LETA 3 / overige afbeeldingen ©Diane von Furstenberg

September
29. 4 september 2014: Prinses Laurentien springt tijdens de Nationale Waterspaardersdag in de Amstel! Ze draagt een wetsuit van het merk Magic Marine. Verder draagt ze een ‘broekpak´ in zwart, wit en mintgroen, zie ook de fotoserie. 

30. 4 september 2014: Prinses Laurentien is ´s avonds te gast in RTL Late Night. Ze draagt een zwarte blazer op een okergele top of jurkje.

31. 8 september 2014: Prinses Laurentien opent het Taalhuis Den Haag in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Ze draagt een bekende broek met dierenprint van Gerard Darel, en haar favoriete groene stola (van Koninginnedag 2012?).

32. 11 september 2014: Prinses Laurentien lanceert de campagne Taal maakt gezonder in het Louwman Museum in Den Haag. Ze draagt hier een koraalrode jas van Tara Jarmon.

33. 16 september 2014: Prinses Laurentien is op Prinsjesdag aanwezig bij het voorlezen van de troonrede door haar zwager, Koning Willem-Alexander. Ze draagt een aubergine kleurige robe-manteaux van Talbot Runhof met een hoedje van Eudia.

34. 18 september 2014: Prinses Laurentien spreekt op de techniekdag met kinderen van de Jan Campertschool. Ze draagt een donkerblauwe lange blazer met rode print op een donkere broek.

35. 20 september 2014: Prinses Laurentien is op Centerparc Heijderbos in Nijmegen aanwezig bij de Kids Climate Conference 2014 namens de Missing Chapter Foundation. Laurentien draagt een felroze top van Zara op een grijs-witte print broek van Viyella of van Blacky Dress. Beiden hebben eenzelfde soort broek in de collectie gehad. Laurentien heeft vaker Blacky Dress gedragen, dus is die optie logischer.

36. 22 september 2014: Prinses Laurentien is aanwezig bij de officiële opening van de vierde editie van de Dutch Green Building Week. 

37. Nog even terug naar 2 september: Prinses Laurentien krijgt een Duurzaam Lintje opgespeld!

Foto met toestemming ©Royalduo / Screenshot video NPO

screenshot uitzending ©RTL Late Night / Foto met toestemming ©Royalduo

Foto met toestemming ©Stichting Lezen en Schrijven / screenshots video

Foto met toestemming ©Annette Baerlandt op twitter / Foto met toestemming ©Kids Climate Conference

Foto met toestemming ©Rob Severijnen, Photoworkx / Foto met toestemming ©IVN, Femke Boer

 

Voor elk kwartaal komt er een poll, daarna een eindpoll met het winnende kledingstuk van Laurentien in 2014!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 20 jan 2015 - 21:50

Leuk, ik heb gestemd op 31!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 14 jan 2015 - 20:53

Creatief met kleur... leuk om te zien hoe ze aparte kleuren als appelgroen of zachtgeel combineert. Maar ik kies voor 28, de zwart-witte jurk met print en dito sjaal. Eenvoudig, stijlvol en geraffineerd.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 14 jan 2015 - 19:55

Ik vond het ook wat minder dan het 2e kwartaal op het eerste gezicht, al vind ik eigenlijk alles leuk behalve 26 (echt te kort), 27 (te tuttig/damesachtig), en 33 (de prinsjesdagjruk, echt verschrikkelijke stof, heb ik nog jeugdtrauma's van en dat hoedje is vreselijk voor haar en past er ook niet bij. Dit bedoel ik met de minder sprankelende keuze voor avondkleding. Ik zou haar graag in een jurk van bv Pucci, Etro of Erdem zien in een felle print). Het allermooist vind ik denk ik 36 (leuk om te zien dat deze combinatie met de licht blouse met print en donkere effen broek pittiger is dan met de donkere effen blouse en print broek van 31. Het staat haar denk ik goed als ze contrast draagt bij haar gezicht). En de blazer van 34 en de jas van 32 vind ik ook prachtig.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 14 jan 2015 - 17:27

Kan moeilijk kiezen tussen 34 en 35. Iet, wiet, waait weg......... het is de jas van Tara Jarmon geworden.☺☺

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 14 jan 2015 - 19:11

Dat is nr 32, hihi! Van de donkerblauw met rode jas weet ik de ontwerper helaas niet. Zou ik wel heel graag willen weten, maar ja, waar Laurentien dr kleding allemaal vandaan haalt, geen idee!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 14 jan 2015 - 15:55

Grappig is dat, ik vind het 3e kwartaal juist leuker dan het 2e kwartaal qua kleding. Ik ben fan van de koraalrode jas van Tara Jarmon, maar vind verschillende andere dingen ook leuk. Het jurkje met dieren van DVF bijvoorbeeld. Het lila jurkje vind ik te kort, en de sjaal vind ik er voor geen meter bij passen. De roze top van Zara met fladdermouwen op de soort geruite broek vind ik ook echt leuk. En het jurkje op de laatste foto bij de uitreiking van het Duurzame Lintje ook, al is de foto iets te donker om het heel goed te kunnen zien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 jan 2015 - 15:26

Wat is het allemaal toch druk qua prints bij Laurentien. Ik ga daarom voor het paarse jurkje, alhoewl ik het zwarte jurkje met dierenprint ook leuk vind.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 14 jan 2015 - 15:24

Ik dacht het wordt 32 of 35. Ik vind het veel minder leuks als in het 2e kwartaal! Ik ben voor 32 gegaan, omdat ik het gewoon leuk vind.. 36 ook, maar dat is iets feller..

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?