Vandaag trouwt prinses Eugenie met haar droomprins Jack Brooksbank. In deze blog lees je meer over dé jurk. 

Livestream 1
Livestream 2 

De bruid draagt op haar grote dag een jurk van Peter Pilotto and Christopher De Vos van het Britse label Peter Pilotto.  Het ontwerp bestaat uit een wijde rok en een aansluitend lijfje met een decolleté en rugdecolleté.

Het opvallende rugdecolleté is niet lukraak gekozen. Prinses Eugenie heeft vroeger scoliose gehad en  daarvoor moest ze op 12-jarige leeftijd een pittige rugoperatie ondergaan. Op verzoek van de prinses heeft het ontwerpersduo een jurk ontworpen die het litteken niet verhult, maar onthult. Natuurlijk is er ook weer de nodige symboliek te zien qua bloemen. De distel voor Schotland, het klavertje voor Ierland, de roos voor York (Engeland) en als laatste ook nog klimop als verwijzing naar hun toekomstige woonadres. 

Gasten

William, Harry, Catherine & Meghan:

Beatrice & Fergie: 

Meghan & Anne:

Hand in hand, kameraden: 

Bruidskinderen: 

De Queen is er mét haar man: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 12 okt 2018 - 12:03

Op bbc 2 kun j t zien

afbeelding van Jacolien

Jacolien

vrijdag 12 okt 2018 - 12:13

Toch wel mooi bruidje, vind de jurk bij haar passen. Vind het alleen jammer dat ze geen sluier draagt, dat vind ik persoonlijk erg mooi en horen bij een bruid

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 12 okt 2018 - 13:38

Volgens mij wil ze bewust haar litteken niet verbergen. Ik vind dat wel stoer eigenlijk! Bovendien was er nu veel beter zicht op de mooie achterkant vd jurk, die was met sluier nauwelijks zichtbaar geweest.

afbeelding van Sanne

Sanne

zaterdag 13 okt 2018 - 08:30

Dat was inderdaad de reden dat ze geen sluier droeg. Ik vind het ook heel stoer en erg goed over na gedacht!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 12 okt 2018 - 12:28

Toch weer heel leuk om zo mee te kijken op je mobiel naar de livestream! Dank.
en mooie bruid. Het staat haar goed deze jurk. Met een moderne twist aan de achterkant. Past bij haar. De York-ladies hebben niet zo'n makkelijk figuur vind ik altijd. En ze straalt. En hij is erg zenuwachtig. En wat is Andrea ge-aged. Daar schrik ik van....
Kate is heel mooi in bordeauxrood, maar niet heel verrassend. Zo trekt ze de aandacht niet naar haar toe. Ook Meghan mooi in donkerblauw. Anne trouwens ook mooi. En de queen. Fergie heeft ook haar best gedaan, keurig (het gekke bekken trekken heeft ze nog niet verleerd). En die kleintjes zijn natuurlijk helemaal top. Kate haar ukkies: wat cute!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 12 okt 2018 - 12:35

Kate moet ook geen aandacht trekken.siobhan de bruid moet het mooist zijn het gaat om haar en de bruidegom !

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 12 okt 2018 - 12:47

ja zo bedoelde ik t ook. Dat ze dat netjes doet. As always

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 12 okt 2018 - 12:54

Ja dat bedoel,ik begreep je verkeerd,sorrie!

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 12 okt 2018 - 14:04

Wie bedoel je met Andrea? Ik weet even niet wie hij of zij is.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 12 okt 2018 - 14:21

de zanger. Andrea Bocelli. Die zo fantastisch zong. Had m niet herkend als ik niet geweten had dat hij zou zingen

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 12 okt 2018 - 20:03

OK, dank je.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 12 okt 2018 - 12:30

Prinses Eugenie ziet er prachtig uit. De jurk van Kate vind ik erg tuttig, maar Meghan is een plaatje!

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 12 okt 2018 - 13:20

Haha, daar ben ik echt niet mee eens. Kate ziet er geweldig uit!! En Meghan vind ik saai (zoals meestal). Kate is veel sprekender (de kleur, de vorm, haar hoed ed.).

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 13 okt 2018 - 19:55

Arianne en ik ben het weer met jou eens wat betreft Meghan, een ongelofelijk saaie hooggesloten jas in donkerblauw alsof ze op het punt staat boodschappen te gaan doen, iedereen heeft zijn best gedaan er leuk uit te zien, behalve Meghan.
Ik kan iemand in een saaie rechte donkerblauwe jas geen “plaatje” noemen.

Van Kate vind ik het persoonlijk wat minder dit keer maar ze heeft zich wel echt voor een bruiloft aangekleed tenminste.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 12 okt 2018 - 12:45

Eugenie ziet er heel lief uit. Verfrissend, zonder sluier. Mooie tiara en los, ongekunsteld kapsel. Goed gedaan! Past bij haar.
Kate en Meghan ook top. Net zoals zusje Beatrice die anders nog wel eens de plank misslaat.
Ook Fergie is mooi in groen maar ze gedroeg zich voor het binnenkomen van de kerk nogal opzichtig. Kennelijk heeft ze niet door dat het niet om haar gaat maar om Eugenie. Wat genant, zo'n moeder.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 12 okt 2018 - 13:23

Eugenie was in geen velden of wegen te bekennen op dat momen. Als moeder van de bruid mag je toch wel een goede bekende van je begroeten. Ik vond het helemaal niet overdreven. Gewoon een leuke spontane begroeting. Kom op zeg.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 12 okt 2018 - 17:00

Er is in Engeland veel te doen geweest op dit huwelijk. Vooral op het feit dat ze het groots is aangepakt voor iemand die slechts 9e is in de lijn van troonopvolging. De kosten voor de bruiloft zijn uiteraard voor rekening van het koninklijk huis maar vanwege de grootse viering en rijtoer kost de beveiliging 2 miljoen euro. En dat moet door de belastingbetaler worden opgebracht. Daar wordt fors over gemord.
Eugenie is zelf erg bescheiden maar vooral Andrew en Fergie wilden graag dat de bruiloft groots werd gevierd. Andrew omdat hij zijn dochter niet minder vindt dan Harry (Andrew heeft er voor gezorgd dat het hele festijn op tv werd uitgezonden, was eerst helemaal niet de bedoeling), Fergie om zelf weer lekker te kunnen shinen.

afbeelding van Moon

Moon

zaterdag 13 okt 2018 - 09:15

Ja hoor zo is het gegaan. Eugenie (pruilend en stampvoetend) " Maar papa en mama, ik wil graag een kleine bruiloft". Sarah: "Mond houden meisje, mama wil 'lekker zelf shinen', daar hebben papa en mama tonnen voor over" en Andrew: Maar popje, papa's prinsesje, je bént zo speciaal, waarom zou Harry wel zo'n grote bruiloft mogen en jij niet?" Ik zie het helemaal voor me hahaha. Alle gekheid op een stokje, er zijn maar twee prinsen (William en Harry en niet Peter en James) en twee prinsessen (Eugenie en Beatrice en niet Zara en Louise).
En 2 miljoen op een inwonertal van 60 miljoen? Het is de speculatie over hoe Andrew en Sarah zich zouden gedragen (terwijl niemand ze echt kent of erbij is) wat zorgt dat er gemord wordt. Zeg maar zoals wij menen te weten hoe Máxima omgaat met 'ons belastinggeld' en dan klagen over de kosten van haar garderobe.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 13 okt 2018 - 10:49

Er is inderdaad een verschil tussen het huwelijk van Zara Philips, die feitelijk gewoon burger is, en Prinses Eugenie en Prinses Beatrice. Anderzijds leven zij ook als gewone burgers. Ze voeren nagenoeg geen officiele taken uit. Misschien verandert dat ooit wel als de Queen niet meer zou leven, of als de oudere generatie zoals Prinses Alexandra en bijv. Prins Michael helemaal geen taken meer uit zullen voeren. Wie weet schakelen Charles/William dan Eugenie en Beatrice wel iets meer in. Ergens snap ik de ophef ook wel. Persoonlijk ben ik blij dat we er zoveel van te zien krijgen. Altijd leuk om een huwelijk van een verliefd stel te zien, en dan ook nog zoveel koninklijke mensen erbij, de bruidskinderen, ik vind ik het leuk!

Ik vind alleen Blauw Bloed niet grappig. Ze hebben op twitter een filmpje geplaatst over gasten en de wind. Als laatste laten ze Lady Louise zien die volledig in haar onderbroek te zien is doordat haar jurk helemaal omhoog waait. Ik vind het eerlijk gezegd een smerige streek, om dat van een 14-jarig meisje te laten zien. Dat hoeven ze bij een volwassene ook niet te doen, je hebt je fatsoen, maar bij een puber meisje wat ook nog eens in geregeld in de belangstelling staat. Grote kans dat het nog in de uitzending van vanavond komt ook. Bah! Zo, dat moest ik ff kwijt.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

zaterdag 13 okt 2018 - 20:40

Wat betreft BB: helemaal met je eens. Dit is heel sneu voor het kind.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 14 okt 2018 - 09:08

Je hebt helemaal gelijk. Wat misselijk van blauw bloed. Ze meten ook met twee maten. Ze zijn dan netjes over de Nederlandse prinsesjes maar ze zetten de buitenlandse lekker voor gek. Jammer!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 12 okt 2018 - 12:54

Wat ziet Eugenie er mooi uit. Mooie jurk en de tiara staat er fantastisch bij. De kleur van de outfit van Kate vind ik erg mooi, ben heel benieuwd naar de outfit van Meghan. Van mij had ze voor dit feest voor een wat vrolijker kleur mogen kiezen, alhoewel donkere kleding haar fantastisch staat.

afbeelding van HC

HC

vrijdag 12 okt 2018 - 12:56

Wat een stralende bruid! En een lieve echtgenoot lijkt me. Genoten van de prachtige Anglicaanse liturgie. Een mooie preek ook. Weet iemand waarom Camilla er niet is?

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 12 okt 2018 - 13:02

Ze had 8 maanden geleden aan een school beloofd om langs te komen,en wilde die belofte nu graag nakomen

afbeelding van HC

HC

vrijdag 12 okt 2018 - 13:09

Merkwaardig, lijkt me dat dit toch echt vóór gaat. Geeft me het gevoel dat er iets anders aan de hand is.

afbeelding van Jane

Jane

vrijdag 12 okt 2018 - 13:54

Sarah Ferguson was toch een goede vriendin van Diane? En zij is nu moeder van de bruid. Misschien hele diplomatieke oplossing om bepaalde situaties te vermijden?

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 12 okt 2018 - 14:22

Zou best kunnen

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 13 okt 2018 - 20:50

Lijkt me sterk, de hele familie ging met Diana om dus zou ze de hele familie moeten vermijden

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 13 okt 2018 - 21:00

Maar Eugenie is 9 maanden geleden (officieel) verloofd, 22 januari, dus was het al bekend toen Camilla die afspraak maakte als dar echt 8 maanden geleden is

afbeelding van sandy

sandy

zondag 14 okt 2018 - 20:29

Nee Lina, de trouwdatum is volgens mij pas later bekend gemaakt, niet gelijk bij de verloving.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 14 okt 2018 - 20:47

Nee niet direkt bij de verloving maar de datum is kort daarna bekendgemaakt door Andrew.
Effe opgezocht, bekendgemaakt op 2 februari.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 12 okt 2018 - 13:03

Eugenie ziet er prachtig uit! Schitterende japon, en mooi met zo'n opvallende tiara. Wel jammer dat de jurk bij haar ene schouder afzakt. Maar dat heb je met zo'n jurk wel wat sneller denk ik. De rest vind ik, voor wat ik er van gezien heb, ook mooi gekleed. Ik vroeg me alleen af, Meghan draagt haar jas na de tweede knoop open. Dat vraagt een beetje om speculatie, en zou ik in haar situatie (koninklijke situatie) niet zo snel gedaan hebben. Of het moet haar niet uitmaken dat er mogelijk gespeculeerd gaat worden, maar ik zou er zelf denk ik niet zo blij van worden ;). De mantel vind ik trouwens sowieso niet heel bijzonder, heel eenvoudig. Maar misschien dat Meghan en Catherine zich inderdaad niet te opvallend wilden kleden, om de aandacht naar de bruid te laten gaan. Leuk trouwens dat William en Catherine nu ook hand in hand zitten, misschien hebben ze gezien dat dat bij Harry en Meghan ook geen problemen oplevert ;). Al met al, ik ben positief over de bruid en de kleding van de gasten!

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 12 okt 2018 - 13:26

Al sinds haar huwelijk zijn er speculaties, ze hoeft maar even iets te dragen dat wat wijder zit bij de taille of het is weer raak. Daar kun je ook niet altijd rekening mee houden. Waarschijnlijk is die losse knoop gewoon veel fijner als je zit en niet de moeite waard om tussen auto en kerk weer dicht te doen.

afbeelding van Marja

Marja

maandag 15 okt 2018 - 12:47

We mogen stoppen met speculazen, ze is zwanger.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 12 okt 2018 - 13:04

En oh ja, geweldig voor Eugenie dat haar opa er ook bij kan zijn!

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 12 okt 2018 - 13:06

Beetje zware jurk, de halslijn doet niet veel voor haar wat afhangende schouders. Ik ben niet heel enthousiast. Kate is Kate, keurig maar saai. Meghan kan ik niet goed zien. Wat hebben de bruidskindjes een oubollige stoffen band om en wat blijft die Fergie toch een gekkie.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 12 okt 2018 - 13:27

Ik vond het heel mooi staan, mooie stof met ingeweven patroon. Misschien iets te lang bij het oplopen van de trap. Ze leek te struikelen, maar een prachtige stralende bruid.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 12 okt 2018 - 13:30

Eugenie draagt de Greville Emerald Kokoshnik Tiara.

afbeelding van Jane

Jane

vrijdag 12 okt 2018 - 13:56

Wat straalde ze! En mooie muziek. En mooie mensen. En volgens mij een statement hoor; geen sluier. En nog mooie diepe revérence ook. Genoten!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 12 okt 2018 - 14:05

Ik zag ook Prins Pavlos en Prinses Marie Chantal, en volgens mij was ook hun dochter Maria Olympia er.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 12 okt 2018 - 14:57

Bruid ziet er prachtig uit! Al vind ik de jurk wel erg zwaar en klassiek ogen, voor zo'n jonge bruid. Aan de andere kant weer eens wat anders dan kant ;-)
Tiara staat haar erg mooi het losse kapsel brengt het geheel weer iets in balans.
De gasten zien er allemaal gekleurd en tiptop uit!! Wat is kate toch een klassieke schoonheid.. Nooit een rare uitschieter, maar altijd stijlvol!! Ik word die vergelijkingen van Meghan en Catherine dan ook een beetje beu. Het zijn totaal verschillende vrouwen!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 12 okt 2018 - 16:48

Het zijn inderdaad heel verschillende vrouwen. En Catherine ziet er mijns inziens absoluut niet saai uit. Het model vind ik weer anders, en de kleur is lekker vrolijk.

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

vrijdag 12 okt 2018 - 16:25

Helemaal mee eens! Vergelijkingen van personen of hele koninklijke families doen afbreuk aan de persoon
als individu dus daar houd ik ook helemaal niet van!
Stralende bruid!! Prachtige stof heeft de jurk! Bijzonder mooie tiara.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 12 okt 2018 - 17:20

Leuk josine bij max ,je bent een gezellige babbel

afbeelding van zara

zara

zaterdag 13 okt 2018 - 09:58

Leuk optreden bij Max, Josine, wat een interessante en grappige toelichting op het huwelijk!
De jurk vind ik erg mooi, heel "Victoriaans", met een leuke moderne 'krulstrik' aan de achterkant. Het indrukwekkende diadeem met groene smaragd en diamant en bijpassende oorbellen vind ik een 'gouden' greep. Een sluier erbij zou ik wel mooi gevonden hebben, maar dan zo'n dun en ijl exemplaar dat zwiert in de wind. Maar zónder is ook fantastisch. Ik denk dat deze jurk als een van de meest iconische bruidsjurken van de laatste decennia de boeken in zal gaan.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 13 okt 2018 - 06:49

Eugenie zag er mooi uit. Jammer dat er geen sluier bij was. Gasten die hierop de foto staan zien er ook goed uit behalve die rare hoed die Sarah op had. In de telegraaf staat ook nog een foto van Sarah dat ze zwaait en dan zie je een grote zweetvlek. Jammer

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 12 okt 2018 - 21:37

Een prachtige bruid. Wel jammer dat ze geen sluier droeg, maar haar kapsel is mooi. De tiara vindt ik wel wat te opvallend, maar daarom had ze misschien geen sluier, zodat deze beter tot zijn recht kwam. De bruidegom zag er goed uit, het lijkt mij een lieve man. De moeder van de bruid zag er prachtig uit in het groen en haar zus Victoria vondt ik ook mooi in het blauw. De bruidskinderen waren ook super leuk gekleed. De kleur van Catherine's outfit ook heel mooi. Meghan was weer in het donker gekleed, jammer ze draagt veel zwart en donkere tinten. Zo saai, een mooie frisse kleur zou veel beter staan.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 13 okt 2018 - 00:41

Ze had geen sluier omdat ze schijnt het een statement wilde maken, dat je met littekens ook mooi kunt zijn. Ze heeft een vrij opvallend litteken over haar ruglengte lopen, omdat ze op haar 12e is geopereerd aan scoliose.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?