De week van kroonprinses Mary

Kroonprinses Mary heeft er weer een drukke week opzitten. Ze ging een aantal keer deze week op pad. Hieronder lees je waar ze allemaal naartoe ging en natuurlijk wat ze daarbij droeg!

Mary gaf dinsdag 10 mei een toespraak op het IDAHO forum in Kopenhagen. Het forum markeert de Internationale Dag tegen Homofobie, Transfobie en Bifobie. Mary droeg een nieuw jurkje en nieuwe pumps. De pumps kocht ze bij Sergio Rossi. 

In Kopenhagen vind de Copenhagen Fashion Summit plaats. Kroonprinses Mary en kroonprins Frederik ontvingen op woensdag 11 mei de vertegenwoordigers van deelnemende duurzame ondernemers. Kroonprinses Mary droeg hierbij een japon van H&M Conscious Exclusive Collectie 2014. De japon werd eerder gedragen door kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen en kroonprinses Victoria van Zweden heeft de japon zelfs in twee kleuren, zwart en roze. Mary combineerde haar japon met gele suède pumps van Gianvito Rossi en o.a. oorbellen en een ring van juwelier Ole Lynggaard. 

Op 10 mei is het paar gespot door voorbijgangers, volledig uitgedost in militair uniform en cocktailkjurk, beiden volledig in het wit (met dank aan StyleofMary). Er stond voor deze avond niets in de openbare agenda van het paar. Ze zien er in ieder geval mooi uit! 

 

Op donderdag 12 mei 2016 gaf kroonprinses Mary de openingstoespraak op de Copenhagen Fasion Summit. Daarbij droeg ze haar haar in een staart en ging ze gekleed in een witte, kanten rok en witte blouse. Daarbij droeg ze nudekleurige pumps van Prada en een bijpassende clutch. De rok is van H&M Conscious Exclusive Collection, net als op het diner woensdagavond.  

 

Tenslotte opende kroonprins Frederik op donderdag een fototentoonstelling met foto's van Mario Testino. Daar zijn o.a. deze schitterende foto van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary te zien! Die kon ik jullie natuurlijk niet onthouden. Het is onbekend hoe jong of hoe oud de foto's zijn. Ik vermoed dat ze op de eerste foto (zwart/wit-alleen) haar donkerrode galajapon van Birgit Hallstein draagt. Deze heeft ze een aantal keer laten vermaken en o.a. bij het jaarlijkse nieuwjaarsbanket op nieuwjaarsdag wel 'ns gedragen.

 

Info met dank aan StyleOfMary

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 17 mei 2016 - 23:20

Die jurk van h&m hebben Victoria en Mette Marit ook! Zeer geliefd in de scandinavische landen en erg mooi!

afbeelding van Els

Els

maandag 16 mei 2016 - 16:00

Had bij de blauwe japon liever ook blauw gekleurde schoenen gezien. Waarom beige? Verder nergens terug te vinden. Vindt dat kleur japon en kleur schoenen dienen te matchen, tenzij alle accessoires in afwijkende kleur zijn.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 14 mei 2016 - 08:24

Er zo elegant uitzien in HenM-etjes! Dan bèn je echt elegant en doe je niet alsof

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 14 mei 2016 - 06:54

Ik vind de HM jurk met de gele pumps fantastisch. Wat een mooi kapsel ook, en dat interieur (die vloer!), heel mooi.

Testino vind meestal nogal plastic foto's opleveren. Dit lijkt mee te vallen. Wat is die blauwe weerschijn? Paleisspook?

Die foto op straat met F in witte uniform is hilarisch. Stel je voor dat je WA en M zo tegenkomt... Ik zou denken dat het 'neppers' zijn, ingehuurd voor een fout feestje ;)

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 13 mei 2016 - 18:04

ooooooooo wat ongelooflijk mooi!! en grappig bij beide blauwe (of zijn het zwarte) jurken verschillende gele schoenen. vind alles even mooi en die in uniform de meest romantische...vind ik zo mooi altijd die zomerse avond fotos. na een (drukke)dag in de avond fris gewassen en mooi gekleed naar een feest gaan, even samen

lief gebaar ook, Frederik die lijkt de wang van zijn vrouw te strelen op de foto tentoonstelling. snap ik met zo'n prachtvrouw

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 13 mei 2016 - 13:51

Mooie log weer! Die jurk bij Copenhage fashion cummit...geweldig!!
Ook de jurk van Victoria in het roze vind geweldig!
Mooie dames!!

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 13 mei 2016 - 14:54

Grappig, die jurk vind ik dus geweldig lelijk.
Te kort om lang te zijn, van voren nog een stuk korter dan van achteren, blauw met gele schoenen, nee, dat vind ik echt geweldig lelijk.
Het is geen vlees en het is geen vis, maar het zal zeker echte "mode" of "kunst" zijn.

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 13 mei 2016 - 13:40

Hé inderdaad! Je bedoeld de cremekleurige rok die ze droeg tijdens de Copenhagen Fashion Summit gisteren toch? De rok van Mary en de japon van Victoria zijn beide van H&M Conscious Exclusive, dus ze hebben ongetwijfeld voor meerdere stukken in hun collectie dezelfde stof gebruikt. En daarnaast laten ze voor Victoria wel vaker kleding van H&M Conscious maken, exclusieve stukken, waarbij wel de stoffen uit de reguliere collectie gebruikt worden :)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 13 mei 2016 - 09:44

Mooie log weer, Sanne! Die crèmekleurige japon van Mary zou ik graag beter willen zien! Maar die kans is klein, aangezien het onaangekondigd was! De zwarte japon van H&M blijft mooi, ook al hebben meerdere prinsessen een/meer exemplaren in verschillende kleuren. Mooie foto ook, van Mario Testino!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?