Op Koninginnedag 2012 in Rhenen en Veenendaal droeg Prinses Laurentien een  heel leuk groen jurkje met een soort wiebertjespatroon. In oktober 2012 droeg ze het jurkje nog een keer, toen ze kwam voorlezen op basisschool De Regenboog.

Tot op de dag van vandaag heb ik het merk van het jurkje niet kunnen vinden, hoewel ik regelmatig gezocht heb. Vandaag kwam ik echter deze tas tegen, en ging er een lampje branden: He, dat motief ken ik!

Na even verder zoeken op het betreffende merk, kwam ik een rood jurkje met dezelfde print tegen!

Het jurkje is van het Italiaanse merk Maliparmi. Maliparmi heeft vestigingen in o.a. Brussel en Antwerpen. Gelukkig was via de facebookpagina van Maliparmi ook het groene jurkje nog te vinden!

Naast rood en groen, waren er in 2012 ook artikelen in zwart/grijs/wit verkrijgbaar. Het jurkje van Laurentien vind ik erg leuk, en mag ze wat mij betreft nog wel vaker uit de kast halen!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Afbeeldingen Prinses Laurentien: screenshots - Overige afbeeldingen: ©Maliparmi

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 07 sep 2014 - 09:04

het duikpak is zeer rustig van kleuren en staat haar heel goed ik denk dat ze veel mooier zou zijn met effen stoffen dit doet haar groter en slanker tonen dat kan ze mooi uitspelen
die drukke prints staan haar niet en vele kleuren en tekeningetjes maken haar nietig je moet de vrouw zien binnenkomen en niet de jurk

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 04 sep 2014 - 18:34

Ja gaaf he!! Ze zwemt in een soort duikpak zag ik. Moet je wel durven hoor, als Prinses, met die camera's er bij! Petje af!

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 03 sep 2014 - 22:07

Knap gevonden!!! Leuk hoor dat je soms zomaar ineens weer wat tegenkomt en zo weer tot een ontdekking komt :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 03 sep 2014 - 19:08

Leuk jurkje! Dat mag zo in mij collectie! En dit keer ook een aardige fashionater. Daar kan Laurentien zo de plank mee mis slaan, dat het net juffrouw Saartje is. .. Kortom: ik zie het jurkje graag weer terug!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 03 sep 2014 - 16:58

Ik vind dit echt een heel leuk jurkje. Typisch Laurentien, maar toch ook best 'gewoon'. Ik zou er ook best in willen lopen, terwijl ik dat van de meeste kleding van haar niet kan zeggen. Haar look van koninginnedag vind ik erg mooi. Mooier dan die van de modellen.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 03 sep 2014 - 14:12

Complimenten voor het achterhalen van de ontwerper! Echte mode-speurzin. Ik vind het door de print juist wel een aparte jurk, zoals we van Laurentien gewend zijn. Maar in deze groene versie eerlijk gezegd ook wat saai en valig van kleur. Het exemplaar in roze/beige (op mijn scherm althans) vind ik er veel sprankelender uitzien. Maar dat is mijn persoonlijke smaak.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 03 sep 2014 - 13:31

Ik vind het geen bijzonder jurkje maar vergeleken bij wat ze soms draagt, is dit heel acceptabel. Ik gruw soms van die drukke prints die ze kiest. Maakt zo onrustig. Met haar mooie figuur en pittige gezichtje zou ze er zoveel mooier uit kunnen zien.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?