Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 10 dec 25 reacties

Prinses Victoria op haar mooist bij uitreiking Nobelprijzen

Het is vaste prik op 10 december: de uitreiking van de Nobelprijzen. In deze blog lees je meer over de jurken van koningin Silvia, prinses Victoria en prinses Sofia.

Koningin Silvia draagt een roze japon met een rijk geborduurde top (met dubbellaagse mouwen?) van George et Arend.

BSR

Prinses Victoria draagt een asymmetrische avondjurk van Camilla Thulin. Misschien herken je hem wel van het staatsbezoek van WAMAX aan Zweden? Toen droeg Victoria hem ook. Hoewel er sprake is van een krachtige belijning en kleur, is het Victoria die de jurk draagt en niet andersom.

BSR

Prinses Sofia draagt een zwarte avondjurk met héél veel geglitter. Het diadeem is gemaakt van diamant en smaragd, de colliers van swarovski.

BSR

Het kortere collier kost 700 euro, het langere 950, zo ontdekte de website Ufo No More.

Colliers van Swarovski
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
25 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Jammer dat de stof van de rok van Sylvia niet wat soepeler valt. Verder vind ik haar outfit het mooist door de top en de kleur.

Victoria is prachtig maar nogal fel van kleur.
Sofia had de colliers beter thuis kunnen laten. Het is teveel.
Koningin Silvia idd te zware rok en kleur iets te flets.

Op een andere site zag ik ook de achterkant van Victoria en daar was de diadeem of tiara of hoe het dan heet helemaal rond loopt. Prachtig

Heel mooi gala gekleed Viktoria, prachtige kleur! Staat haar heel mooi deze echte prinsessenjapon. Ik schrik een beetje van de foto van koningin Silvia, witjes en mager koppie, Het bovenstuk vind ik très chique, ook de kleur, maar de rok oogt wel zwaar.

Wat een feestje is dit altijd. Victoria en koningin Sylvia zien er echt geweldig uit. Wat een bijzondere jurken.
Maar wat een misser ie de look van Sofia. Ze lijstwerk een kerstboom. Echt too much. En dan ook nog die nep wimpers…Barbie is er niets bij. Het enige dat ik mooi aan haar en haar outfit vind is de tiara.

Schitterend diadeem, verwerkt in een prachtig kapsel van koningin Silvia!
Een broze verschijning op haar leeftijd.
Mooie japon, maar waren het nu half lange mouwen die vanwege de kou uitgebreid zijn tot lange mouwen?
Wanneer de stof van de rok soepeler zou zijn met minder plooien was het nog eleganter geweest.
Prinses Victoria is een plaatje in deze japon en de toef op haar schouder is de kers op de taart.
Wat een krachtige uitstraling heeft ze toch!
Prinses Sofia…. op het eerste gezicht schoot mij door de gedachten: net een zondagse Veluwse klederdrachtjapon met kanten kraag in de halsopening.
Een heel nette japon, waarbij ik alleen voor het langere collier gekozen zou hebben.
Diadeem mooi en keurig kapsel.

Victoria heel mooi, haar moeder ook hoewel de rok erg breed maakt
Jammer dat Madeleine er niet bij is.
Sofia erg donker gekleed.

Victoria steelt de show wat mij betreft. Mooie jurk in een prachtige kleur!
Sylvia; totaalplaatje kan mij niet bekoren.
Sofia; prachtige vrouw in een mooie jurk, maar een beetje teveel van het goede.

Victoria en deze paarse “toef”japon zijn wel een heel mooi geheel. Wat ziet ze er prachtig uit👏
Sofia en zwart zijn ook een heel mooie combi, al vind ik deze jurk nogal “gewoontjes” en waar ik helemaal gek ben op juwelen en “the more the merrier”, kan ik die Swarovski overdaad niet waarderen.
Ten eerste: ligt er niet genoeg echte “bling” in de kluis het Zweedse koninklijk huis, of is de rest verkocht vanwege de gestegen prijzen tegenwoordig?!😵‍💫
Ten tweede: kon ze geen keuze maken tussen de colliers en dan gooi je ze allebei maar om?!🫣 Misser in mijn ogen.
Koningin Sylvia begint echt ouder te worden, schrik er een beetje van. Ik denk dat ze voortaan wat slanker gesneden japonnen moet gaan dragen, anders overweldigt de japon haar en wat sprekender kleuren staan haar ook mooier.

Koningin Silvia wordt deze maand dan ook al 80 jaar. Ik realiseerde me ook net dat ze al zo op leeftijd is. De kleur lila vind ik inderdaad ook niet zoveel voor haar doen.

Dit is niet haar mest flatterende foto. Ik heb er gezien waar ze beter op staat. Maar 80 is inderdaad al een hele leeftijd.

Idd, krachtige kleuren staan haar zoveel beter en ja ja we worden allemaal ouder ook Silvia, zelfs dr. Botox kan dit proces niet vertragen en dat is maar goed ook.

Wat hebben ze weer uitgepakt in Zweden, prachtig.
Victoria steelt de show, al ben ik geen fan van deze kleur en stof, maar wat draagt ze het fantastisch .
Sofia met één ketting minder was mooier geweest, dit is echt te veel.maar wat is het een mooie en charmante dame.
Sylvia in een beeldschone japon, kleur prachtig en staat haar heel mooi.De rok is echt te pompeus, jammer, iets minder plooien was beter geweest .
De jaren gaan zichtbaar tellen bij haar, ze oogt frêle en teer.
Mouwen zijn wel heel bijzonder, het lijkt wel of ze te lang waren en opgehaald zijn, maar dat geloof ik niet bij zo.n mooi ontwerp.
Heel benieuwd waarom ze zo apart zijn……

Victoria schittert in paars. Alles klopt met haar en sieraden. Prachtig. Sofia vind ik erg zwart. Bij dit soort gelegenheden zijn juist traditionele sieraden zo mooi. Of traditioneel origineel gedragen.
Sylvia verdwijnt in haar creatie.

Wat een feest hebben ze er weer van gemaakt. Sylvia oogt erg broos en verdwijnt zowat in haar mooie jurk. Ik ben er nog niet uit wie ik de mooiste verschijning van de avond vind: Victoria of Sofia. Het model jurk van Victoria vind ik weliswaar prachtig, zo mooi ook die rozet op haar schouder, maar dat glimmende paars is niet zo mijn smaak. Wel ben ik helemaal weg van de parure en het schitterende kapsel. Sofia’s jurk vind ik schitterend in zijn eenvoud en zwart staat haar zeer goed, maar die Swarovski bling bling om haar nek, in combinatie met het mooie diadeem, vind ik een grote misser. De juwelenkist van de Zweedse royals is zo goed gevuld, daar zou toch wel een mooi passend collier voor Sofia bij zijn geweest? Ook haar kapsel schitterend en wat een schoonheid is het toch.

Ja, Zweden en zijn prestigieus ‘Nobelfest’ : altijd al een gelegenheid voor het Zweedse koningshuis om uit te pakken (en hoe !!) met oogstrelend luxueuze avondtoiletten en superprachtige juwelen !! Ja, Victoria en Sofia schitteren !!

Ik vind koningin Silvia er een beetje bleek uit zien op deze foto. Misschien ligt het aan het licht. Of het kan zijn dat andere tinten roze haar teint meer ophalen.
Prinses Victoria ziet er prachtig uit, mooie kleur japon bij haar donkere haar! De rozet op de schouder is overbodig.
De outfit van prinses Sofia vind ik niet zo interessant.

De japon van Sylvia is prachtig, maar het rokgedeelte wat te stijf. Victoria heel mooi geheel. Sofia ook heel mooi, collier is prachtig, maar hier een beetje too much, is ook mooier bij een v-hals denk ik.

Inderdaad een geweldige vrouw die zich schijnbaar moeiteloos aangepast heeft aan haar nieuwe omgeving en leven. Ben wel benieuwd hoe ze het écht ervaren heeft. Viel het mee? Was het moeilijk? Ze oogt altijd wel tevreden, althans die uitstraling heeft ze.

Sofia is één van mijn favo Royals, ze had het niet alleen in zich, ze heeft het nog steeds en straalt bijna altijd ☀️
Erg benieuwd naar een duidelijker beeld van haar zwarte japon. De dubbele rij colliers vind ik geweldig, 🙌🏼 de tiara had wat rustiger mogen zijn, ofwel Sofia verdient meer dan (enkel en alleen?) haar huwelijksdiadeem te dragen.

Oh gelukkig Josine wat betreft de tiara’s cq diademen 😉, ik kijk uit naar het blog! Royal van de Maand lijkt me ook wel wat ☺️ maar ik heb geen idee of daar genoeg materiaal voor is.

De combi japon en swarovski colliers doet me me wat Victoriaans overkomen ( mooi! ) neen a.j.b.
geen v-hals, zo klopt ‘ie voor mij 👌🏼
De smaragden in het diadeem mogen vervangen worden door diamanten 💎 dan is er m.i. meer balans in de outfit.

Verder, Victoria mooi beeld en Silvia prachtig gekleed zoals vaak het geval is👌🏼

Victoria schitterend, had het mooi gevonden als haar kapsel wat losser was geweest
Sofia too much, te zwaar en teveel sieraden
Silvia heel mooi, maar ze verdwijnt een beetje in de japon