Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 23 mei 18 reacties

Prinses Victoria draagt vanavond een wel héél bekende jurk

Wat hebben prinses Victoria en gravin Eloise gemeen? Behalve dat ze allebei in het adressenboekje van Máxima staan, zijn ze ook beide gespot in een felgele eyecather van H&M.

Gravin Eloise leende de hare voor de uitreiking van de Zapp Awards in februari 2022.

Bruno/Patrick van Emst

Victoria draagt de jurk vanavond tijdens de uitreiking van de Polar Music Prize.

Wie draagt de jurk beter?

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
18 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Gekozen voor Victoria maar ik vind het bij beiden niet zo’n succes. Bij Eloise vind ik de kleur van de pumps en het tasje beter. Maar bij haar is er een grotere hap uit waardoor de jurk nog eens ordinair wordt ook. Ze heeft ook al een beetje te schreeuwerige uitstraling.. Victoria heeft dat minder.. daarom toch voor Victoria gekozen.. om de leukere vriendelijker uitstraling

Hele gave jurk. Ik vind ‘m mooier staan bij Victoria. Maar de schoenen van Eloise zijn wel heel gaaf.

Noch Eloise, noch Victoria. Het model is leuk, maar gif geel in super synthetisch materiaal, nee niet mooi. Enne, vooral uit de buurt van kaarsen en andere vlammetjes blijven……

Last edited 10 maanden geleden by Catherine

Bij Victoria staat hij iets mooier omdat ze wat donkerder is. Maar wat een vreselijk lelijke jurk.

Victoria staat de kanariegele kleur van de jurk mooier door haar warme Latina uitstraling en het rokgedeelte is mooier. Eloise heeft hem wel beter gestyled met zilverkleurige schoenen en clutch. Ik vind dit typisch een jurk die je niet meer dan één keer draagt en hoop dan ook dat Victoria hem eveneens gehuurd heeft.

Echt een jurk om mee in de spotlights te verschijnen.
Fluoriserend geel, veel stroken, lagen, plooitjes.
Victoria heeft de beste papieren hiervoor bij mij gekregen, maar mooi vind ik het niet.
Eloise’s keuze hiervoor snap ik wel op haar leeftijd, al vind ik het jammer dat ze dan voor de geraffineerde versie van de rok met diepe split heeft gekozen.
Dat geeft dan gelijk een uitdagende uitstraling, en ja, dat zal zij waarschijnlijk mooi en spannend vinden….

Haha! Wat een gedurfde jurk!
Bij alle twee heel erg leuk !
En wat zit er in de mega tas van Victoria: de prijs die ze uit ging reiken?

Chiquer bij Victoria vanwege de lengte, maar toch voor Eloise gekozen omdat ik de zwarte tas er foeilelijk bij vind. Het geheel oogt rommelig. Schoenen van Eloise zijn prachtig.

Ik vindt het meer een jurk voor jonge meiden, dus heb ik Eloise gekozen. Het model vindt ik leuk, maar de fel gele kleur vreselijk.

Inderdaad, Victoria. Eloise heeft een stuk uit de jurk geknipt lijkt wel, dat geeft het een ordinaire uitstraling m.i. Sowieso heb je voor een dergelijke jurk een ranke hals nodig.

Victoria graag !! lengte is veel mooier bij de kroonprinses dan bij eloise. Alleen de tas bij victoria is te groot voor deze feestelijke jurk !! Mooi totaalplaatje met de oorbellen en kapsel.

Uiteraard Victoria. Top! Lengte ook mooier, en oogt gewoon chiquer bij Victoria dan bij Eloise

Absoluut Eloise! The orginal!

Ik vind het echt een jurk voor een jonger iemand dus ik heb voor Eloise gekozen.

Meer geschikt voor Eloise en zij het heeft sowieso mooier gestyled. Ik vind de zwarte accessoires van Victoria te hard bij de jurk.

Super leuk deze outfit. Ik dacht m al te herkennen. Alhoewel ik Victoria veel inspirerender vind, wint Eloise voor me. Zwart en geel vind ik qua combinatie echt te hard… Maar ook bij Victoria een geweldig plaatje En dan zeggen wij dat Máxima lef heeft..

Last edited 10 maanden geleden by AnnekeM

O dit is een moeilijke. De kleur schoenen en tasje van Eloise vind ik mooier (echt helemaal geweldig), maar de jurk staat Victoria beter. Gelijkspel dus wat mij betreft.
Wel een heerlijke jurk om eens flink uit te pakken. En waarschijnlijk nog heel betaalbaar ook.
Super zo’n wolk van tule, niets voor mij, maar deze dames kunnen het heel goed hebben.

Dit vind ik gewoon geen mooie jurk, te fel van kleur en te veel materiaal. Een jonge vrouw zoals Eloise komt hiermee nog het beste weg maar mooi: nee!