Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 16 sep 0 reacties

Prinses Margriet, Prinses Margarita en Prinses Aimee bij modeshow

Gisteravond bezochten Prinses Margriet, haar schoondochter Prinses Aimee en haar nichtje Prinses Margarita een modeshow van Addy van den Krommenacker. Tijdens de modeshow werd de nieuwe lente- en zomercollectie van Addy van den Krommenacker getoond.

Natuurlijk waren de drie dames gekleed in kleding van de Nederlandse ontwerper! Via www.addyvandenkrommenacker.nl kreeg ik een foto toegestuurd van Prinses Aimee en Prinses Margarita. Wie van de twee vinden jullie het mooist gekleed?

Even een aanvulling: Inmiddels heb ik foto's waarop ik ook Prinses Margriet kan laten zien.

Voor een beetje sfeer proeven, kun je hier een filmpje van de show bekijken. En… wat denken jullie wie er hoogstpersoonlijk aanwezig was bij de modeshow?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien (en af en toe over andere prinsessen) schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto Prinses Aimee en Prinses Margarita met Addy:  ©Addy van den Krommenacker, Brigitte van Heck; Foto's 3 Prinsessen ©Albert Nieboer , Royal Press Europe; screenshot drie Prinsessen: Telegraaf tv

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments