Avatar foto Door Josine Droogendijk
Beatrix 31 okt 15 reacties

Prinses Margriet draagt heerlijke stippenjurk van Fabienne Chapot

Gisteravond stroomde mijn mailbox vol met vragen over de jurk van prinses Margriet en daarnaast waren er nog veel meer prinsen en prinsessen op pad, dus hoogste tijd voor een update.

Laat ik eerst de vragen over de jurk van prinses Margriet maar beantwoorden. Gisteren droeg ze tijdens het Prinses Christina Concours een jurk van Fabienne Chapot.

Foto: PPE

Jurk van Fabienne Chapot, hier te koop bij Wehkamp.

Voor we doorgaan naar de volgende foto’s wil ik even mededelen dat er nog steeds problemen zijn met de e-mail van ModekoninginMáxima. Als het goed is gaat de hostpartij deze week er opnieuw achteraan, maar het kan zijn dat registratiemailtjes niet goed aankomen. Ik ga proberen ze vandaag handmatig te beantwoorden. Mailtjes via het conctactformulier komen, met een vertraging, inmiddels wel aan. Sorry voor de problemen.

Goed, dan prinses Marilène, want die was ook aanwezig bij het concert. Er werd helaas niet echt geposeerd, waardoor haar kleding niet goed te zien is. Als ik het goed heb, draagt ze een donkerblauw broekpak met een blauwe top.

Foto: PPE

In Scheveningen waren prins Pieter-Christiaan en prinses Anita bij De Soldaat van Oranje. De prinses droeg een oranje midi-jurk met print, naar de ontwerper wordt nog gezocht.

Foto: BSR/MP

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De 3 Juliana-meisjes zien er echt leuk uit !

De dochter van PC en Anita was er ook bij. Wat is Emma groot geworden! https://twitter.com/vaninaswchindt/status/1587266423314866179

3 zussen, alle 3 even charmant, ieder op hun eigen prachtige manier. Heel mooi om te zien hoe ze daar staan voor hun zus.
PC en Anita; mooi paar en leuk op elkaar afgestemd qua kleding.

Wat fijn om de verbondenheid te ervaren van de drie zussen, zowel aan elkaar als in de herinnering aan hun overleden zusje Christina.
Wel kun je altijd goed merken dat het verschillende persoonlijkheden zijn, en dat is prima natuurlijk. Dit komt ook duidelijk uit in hun kledingkeuze.
Voor mij springt Prinses Margriet er nu uit met deze prachtige japon.
Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita hebben de kledingkeuze heel mooi op elkaar afgestemd en zien er verzorgd en leuk uit.

Een prachtige jurk van prinses Margriet en ook de japon van prinses Anita. De rest van het gezelschap zag er verzorgd uit, met alleen deze aantekening: jurken staan mijn inziens beter, maar de pakken zijn uiterst verzorgd en ze waren er voor concours Prinses Christina en daar ging het uiteindelijk om;

Irene: heel mooi pak, leuk gecombineerd zo. Margriet: frisse jurk, leuk model. Beatrix: de top heeft een mooi patroon, prima met de zwarte pantalon. Marilène en Anita: prima outfits. Carlos en (is dat?) Bernardo en PC: mooie pakken, van de laatste kleurt de stropdas mooi bij outfit echtgenote. Maurits: beetje te casual voor een concert vind ik.

Wat een leuk en goed gekleed gezelschap! Mooi dat de zussen dit overnemen van hun overleden zusjes. Maar gaat het wel goed met Irene? Ze ziet er wat mager uit, maar wel leuke oufit!

Drie zussen zo verschillend, ieder hun eigen stijl van kleden, al zolang ik me kan herinneren. Gewoon mooi oud worden, niks geen botox, fillers of het mes erin en toch altijd verzorgd, passend bij hun persoonlijkheid. Eerbetoon aan Christina, heel mooi dat ze dat doen en extra leuk voor de musici.

Voor mij is Margriet, de mooist geklede dame. Irene vind ik er niet uitzien.
De jurk van Anita ook aardig.
Zij heeft een langwerpig gezicht, in combinatie met een V hals niet mooi.
Prinses Beatrix duidelijk een oude dame, die het wel goed vond, en niet veel moeite nam om zich feestelijk te kleden.

De jurk van prinses Margriet is leuk, maar ik vind vooral prinses Irene er echt top uit zien! Wat een lekkere frisse hippe combinatie van prints.

Prachtig om te zien hoe de drie zussen bij elkaar komen, als soort van eerbetoon aanhun overleden zusje. Prinses Margriet is in het algemeen heel goed en elegant gekleed, en ook nu weer. Een frisse, elegant jurk – en niet duur! Prinses Irene hip en verzorgd, prinses Beatrix netjes zoals altijd.
Echt een leuke jurk van prinses Anita, die staat haar goed! Het valt me op dat prinses Marilene er wel wat ouwelijk uit ziet – met Koningsdag is ze altijd meer opgemaakt en haar kapsel getoupeerd.

Zij is een typ, dat er vroeg oud uitziet.
Dat valt niet altijd te verdoezelen door make up of kleding. Dat versterkt het soms zelfs.
Niet erg, het lijkt me een heel leuke vrouw. Dat blijft toch het belangrijkst.
De ” binnenkant”

Wat zijn PC en Anita mooi op elkaar afgestemd. Leuke jurk draagt ze.

De jurk van Margriet is helemaal mijn ding, dit mede omdat ik niet van broeken hou. Een leuke en zeer draagbare jurk.
Maar wat leuk om de drie zussen zo hecht en fijn samen te zien.
Allemaal zeer verzorgd en netjes

Ja, een geweldige jurk. Houd daar ook van.