Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mabel 31 mei 0 reacties

Prinses Mabel: Opnieuw in Viktor & Rolf

Prinses Mabel was deze week, zoals ieder jaar, aanwezig bij het Amsterdam Diner. Het Amsterdam Diner wordt georganiseerd door de Amsterdam Diner Foundation, en vindt ieder jaar plaats in – hoe kan het ook anders – Amsterdam! Ze hielp dit jaar zelfs mee met het serveren van de eerste gang!

De AmsterdamDiner Foundation ondersteunt initiatieven met betrekking tot de hiv/aids-problematiek. Aids is een groot probleem met tegelijkertijd een nationale dimensie. Aids krijgt steeds meer belangstelling in het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid van bedrijven. De strijd tegen aids heeft steeds nadrukkelijker een economisch belang. Zeker voor bedrijven met vestigingen of relaties in ontwikkelingslanden. Tenslotte treft aids vooral jonge mensen, een doelgroep waarvan de gezondheid en het welzijn voor het bedrijfsleven van groot belang is.

 

Mode

Outfit: Nieuwe zwarte of donkerblauwe japon met een opstaande halslijn, die eindigt in een strik aan de achterkant

Ontwerper: Viktor & Rolf

Nieuw: Ja

Opgestoken kapsel en oorhangers met parels:

 

Foto's ©PPE

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments