Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 17 nov 0 reacties

Prinses Laurentien tijdens campagne 'Taal maakt gezonder' in kleding Tara Jarmon

Op 11 september 2014 lanceerde Prinses Laurentien de campagne 'Taal maakt gezonder', in het Louwman Museum in Den Haag. De lancering vond plaats tijdens het afscheid van de oudvoorzitter van VELO. De huidige voorzitter van VELO bood het boekje, dat een wachtkamerboekje is, aan Prinses Laurentien aan. Laurentien ontving het boekje in haar hoedanigheid als erevoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven.

Foto ©Stichting Lezen & Schrijven

Tijdens deze gelegenheid droeg Prinses Laurentien een koraalrode jas over een jurk of tuniek met fleurige print. De jas is van het Franse merk Tara Jarmon. Van dit merk hebben we al vaker kleding gezien van de Prinses. 

Zo zagen we haar onder andere bij het digibordconcert van Schoenmaatjes ook al in een prachtige witte jas met kralen van het merk Tara Jarmon, zie deze post over Prinses Laurentien

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Afbeeldingen ©Tara Jarmon, screenshot video ©RTL; Collages ©The World of Royals~Kids Clothes

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments