Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 08 okt 0 reacties

Prinses Laurentien met Nick & Simon bij project Schoenmaatjes

Prinses Laurentien was op 3 oktober samen met Nick & Simon bij het project Schoenmaatjes van Edukans. Het was al weer de 20e editie, en  daarom werd de start van het project gevierd met een live digibordconcert. 

Duizenden kinderen in Nederland staan in de startblokken om hun persoonlijke schoenendoos te maken voor kinderen in ontwikkelingslanden. De schoenendozen zijn gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Voor veel kinderen die de schoenendoos ontvangen is het vaak het enige cadeau dat ze ooit krijgen. En, ze kunnen vaak voor het eerst echt meedoen op school. In 20 jaar tijd heeft Edukans 2,6 miljoen schoenendozen uitgedeeld!

Prinses Laurentien zag er prachtig uit in een witte broek met een lange witte blazer, aan de bovenkant geborduurd met kralen. Ook haar oorbellen vind ik er prachtig bij staan. Haar outfit is wel wat zomers voor begin oktober, maar het was een hele warme dag, dus wat dat betreft goed gekozen! Wat ik me wel afvraag: Is dat geruite exemplaar haar tas? Beetje tafelkleedachtig, maar ja, een apart detail hoort natuurlijk wel bij Laurentien.

De blazer van Prinses Laurentien is van het franse merk Tara Jarmon! Het witte exemplaar heb ik nergens kunnen vinden, maar ik heb wel een zwarte versie gevonden! 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments