De Noorse Ari Behn, voormalig echtgenoot van Prinses Martha Louise, wordt momenteel begraven in Oslo. Bij de begrafenis is naast de familie van Ari Behn zelf, ook Prinses Martha Louise aanwezig met hun 3 dochters, evenals de Koning en Koningin, Kroonprins Haakon met zijn gezin en Prinses Astrid (zus van de Koning). Daarnaast is ook Prins Daniel van Zweden aanwezig en ook Prinses Laurentien van Nederland. Naast het Kroonprinselijk gezin (waaronder Marius met zijn vriendin), was ook de moeder van Kroonprinses Mette-Marit aanwezig bij de begrafenis.

In deze log spreken we bij wijze van uitzondering niet over de kleding van de aanwezige Royals. Ik volg de dienst, er is zo veel verdriet te merken, en persoonlijk vind ik het niet gepast. Voel je vrij om in een reactie te spreken over Ari, de Noorse familie of over je eigen persoonlijke verdrietige omstandigheden.

De livestream is hier te volgen.

Foto

 

Foto

 

Foto

screenshots livestream ©VG.no/NRK.no

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 07 jan 2020 - 12:32

Wat een enorm verdiet voor zijn kinderen en familie. Fijn dat Laurentien er was om haar petekind en de familie te steunen.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 04 jan 2020 - 21:50

Heel triest! Sterkte voor de nabestaanden.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 04 jan 2020 - 09:32

Ik heb dit huilend zitten kijken. Wat een verdriet en wat moet het vreselijk zijn voor zijn dochters. Nooit zal hij meer een belangrijke gelegenheid in hun leven bij kunnen wonen, terwijl het wel had gekund. Al is het ook weer lastig of je dat laatste kunt zeggen, want eigenlijk was zijn depressie een dodelijke ziekte.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 04 jan 2020 - 14:03

Ik denk dat niemand dit verdriet kan invoelen als je zoiets niet hebt meegemaakt.
En inderdaad is dit ook een ongeneeslijke ziekte.
Ik hoop dat de kinderen dit in alle rust wat kunnen verwerken .
Maar het zal een stempel drukken op hun verdere leven .
Wel heel fijn om te lezen dat de koninklijke familie hem altijd is blijven steunen .

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 04 jan 2020 - 14:32

Ik vind alleen wel dat mensen op moeten passen met zeggen dat een depressie een dodelijke ziekte IS (niet naar jou toe Josine, jij schrijft het anders, maar dat hoorde ik laatst bij iemand anders die is overleden aan een depressie). Want daarmee kun je ook een beetje de hoop ontnemen aan mensen die zelf worstelen met psychische problemen (want wanneer is iets nou een depressie en wanneer heb je 'gewoon' psychische problemen).

Zelf zou ik liever zeggen: de ziekte kan ongeneeslijk zijn, en de ziekte kan dodelijk zijn. (Ik zeg dit zeker niet gemakkelijk, ik weet zelf ook 1 en ander van psychische problemen maar wijdt daar liever niet over uit). Depressie is een vreselijke ziekte, vaak zo onzichtbaar en onbegrijpelijk voor anderen/familie/vrienden en wat zal Ari zich alleen gevoeld hebben. Ondanks dat hij duidelijk geliefd was. Ik wens iedereen die zelf psychische problemen heeft veel moed en kracht toe, en de zegen en steun van God!

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 04 jan 2020 - 16:03

Daarom heb ik juist geschreven ,ongeneeslijke ,ziekte
Helaas weet ik uit ervaring hoe erg deze ziekte is.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 04 jan 2020 - 19:59

Ha Elisah, ik snap je hoor! Ik zou heel graag nog even met je verder willen praten, maar liever niet hier. Zou je mij een mailtje willen sturen? theworldofroyals@hotmail.nl Alleen als jij dat ook wilt hoor, en niet om een hele discussie te beginnen maar gewoon er even over praten.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 03 jan 2020 - 23:36

Kroonprins Haakon droeg samen met Ari's vader, zijn broer Espen en 3 anderen de kist van Ari de kerk uit. Dat vond ik ook zo bijzonder. Het is wel duidelijk dat de banden tussen de familie's en Ari en de koninklijke familie nog altijd goed waren. Prinses Martha Louise schreef even geleden voor het eerst sinds het overlijden van Ari een bericht op Instagram. Daarin stond ook dat Ari inderdaad de kerstdagen bij de Koninklijke familie zou door brengen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 03 jan 2020 - 18:38

indrukwekkend. Zo zielig. Mooi dat ons koningshuis werd vertegenwoordigd door Laurentien.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 03 jan 2020 - 23:31

Eigenlijk denk ik dat ze er om persoonlijke redenen was, niet om ons koningshuis te vertegenwoordigen. Prinses Laurentien is nl peettante van Leah, de middelste dochter van Prinses Martha Louise en Ari. Prins Daniel kon goed met Ari Behn opschieten, Kroonprinses Victoria en Prinses Martha Louise schijnen vriendinnen te zijn.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 04 jan 2020 - 09:22

Klopt, haar komst is ook niet door de RVD aangekondigd en ook niet achteraf vermeld.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 03 jan 2020 - 17:21

Een indrukwekkende dienst. Zo triest en verdrietig , vooral voor de dochters. Wat dapper dat een van de dochters zo'n lange toespraak hield.

afbeelding van evisser

evisser

vrijdag 03 jan 2020 - 15:43

Mooie dienst dank Josine voor de livesstream , ondank het feit dat ik geen Noors spreek kon je toch redelijk opmaken wat er verteld werd. Zeer triest voor zijn dochters.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 03 jan 2020 - 23:34

Graag gedaan ;). Inderdaad kun je er best wel iets van maken. Verder staan er op vg.no diverse artikelen, als je de vertaalmachine er bij gebruikt kun je er heel wat van lezen. Maud zei o.a. dat er altijd hulp te krijgen is (iets in die geest). Ik vond het heel bijzonder dat de familie zo open was over zijn depressie en de zelfmoord van Ari. Dat is een voorbeeld voor veel anderen, je hoeft je er niet voor te schamen...

afbeelding van Maria Rose

Maria Rose

vrijdag 03 jan 2020 - 15:30

Ach, zo verdrietig... Het is ontroerend om de foto's te zien :'(

afbeelding van Maria04

Maria04

vrijdag 03 jan 2020 - 15:21

Wat een intriest gebeuren, denk aan de kinderen en verdere familie.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?