Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 08 jun 0 reacties

Prinses Laurentien opnieuw in kleding van Zara

Op donderdag 4 juni was Prinses Laurentien aanwezig bij de presentatie van het voortgangsverslag van het Sustainable Living Plan. Laurentien droeg iets groens op een zwarte broek (?) Helaas is dat op de ene foto die verschenen is niet goed te zien. Jammer!

Prinses Laurentien was op dinsdag 2 juni aanwezig als moderator bij een gesprek tussen leerlingen van groep 8 van de International Primary School Stip uit Hilversum en het project Nike!

Prinses Laurentien droeg een nieuwe zwart met wit gestreepte top van Zara. Helaas heb ik verder geen foto's van haar, maar mogelijk draagt ze de bijbehorende rok er onder, of – zoals ze regelmatig draagt – een zwarte broek.

Afbeeldingen ©Zara

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments