Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 10 jun 0 reacties

Prinses Laurentien opent Max Planck Instituut

Prinses Laurentien was vandaag in Nijmegen aanwezig bij de opening van de nieuwe vleugel van het Max Planck Instituut in Nijmegen.

De Prinses droeg een felrode skinnybroek met daarop een rode mantel met print. De mantel is van 1 van haar favoriete merken: het franse merk Tara Jarmon! Laurentien combineerde haar kleding met een beige clutch en felrode slingbacks. Haar sieraden hield ze in rustige wit/doorzichtige 'kleuren'. Ik kan het niet heel goed zien, maar volgens mij draagt ze de ring uit de Leaves collectie van prinses Margarita.

Foto's met toestemming ©Jan Jaap Zeydner, MPI. Overige afbeeldingen ©Tara Jarmon

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments