Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 26 feb 0 reacties

Prinses Laurentien met Raad van Kinderen bij AH

Prinses Laurentien was op 6 februari met een grote groep schoolkinderen aanwezig bij het hoofdkantoor van de Albert Heijn in Zaandam. Laurentien was hierbij aanwezig in haar functie voor de Raad van Kinderen. De kinderen vertelden hun bevindingen over gezond voedsel aan de directie van de Albert Heijn.

De Prinses droeg een mooie zwarte mantel, met omgeslagen manchetten. Aan de knopen te zien horen de manchetten omgeslagen te zijn. De ontwerper van deze mantel is mij niet bekend. Tips zijn van harte welkom!

Helaas is niet goed te zien wat ze verder nog droeg, maar wel is te goed te zien dat ze sierraden draagt in de kleuren lichtgroen, oranje en zwart.

Voor zover ik het aan deze foto's kan zien, vind ik haar er mooi uit zien. Wat vinden jullie er van?

Foto's met toestemming van ©Albert Heijn

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments