Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 07 sep 0 reacties

Prinses Laurentien in Essentiel Antwerp

Prinses Laurentien was vandaag aanwezig bij de opening van de Week van de Alfabetisering. De opening vond plaats op het Binnenhof in Den Haag.

Prinses Laurentien droeg een creme/wit jasje met zwart borduursel van Essentiel Antwerp. Het jasje (of vestje) komt uit de voorjaars/zomercollectie 2014, en heeft oorspronkelijk E 196,- gekost, en later in de uitverkoop E 88,-.

Ook de jurk van Prinses Laurentien is van Essentiel Antwerp, en komt uit dezelfde collectie. Persoonlijk zou ik niet gekozen hebben voor print op print, maar had ik een effen gele rok (zoals bij het model) of jurkje onder het vest leuker gevonden. Dit oogt mijns inziens wat te druk. Wat vinden jullie hiervan?

Prinses Laurentien combineerde haar outfit met accessoires in bruintinten: bruine oorbellen, een taupekleurig riempje, en ook voor haar handtas en slingbacks koos ze voor taupe. 

Wat vinden jullie van de outfit van Laurentien? En van de kledingstukken afzonderlijk?

Afbeeldingen ©Essentiel Antwerp

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments