Prinses Laurentien zet zich al jaren in voor het welzijn van kinderen. Soms komt een vrolijke hartjestrui dan goed van pas. 

Als ik naar mijn drie boefjes kijk en zie hoe ze gelukkig zijn, dan kan het soms gewoon fysiek pijn doen als je denkt aan de 80.000 kinderen die fundamenteel alleen zijn in Nederland. Alleen, vergeten, uit het oog verloren. Dieptriest, en daarom ben ik ook zo blij dat prinses Laurentien begin dit jaar meedeed met de campagne 'Maak je HART' van Stichting Het Vergeten Kind. Op onderstaande video kun je zien dat de prinses een hartje heeft geplakt op de landkaart, en ze geeft in het fragment ook een toelichting op haar betrokkenheid. 
Prinses Laurentien: "Wat goed, juist in deze tijd, om kinderen een hart onder de riem te steken. Dus ik zou heel Nederland willen oproepen: kijk om je heen, durf het gesprek aan te gaan, luister naar jongeren die weten wat het is, en acteer daar dan op. Zonder dat jij het hoeft op te lossen. Signalen opvangen is belangrijk, juist in deze tijd. Dat we dat niet als vanzelfsprekend zien."

Voor zover ik kan zien, staat ze bij haar eigen voordeur. Dat verklaar wellicht ook haar informele look. De sneakers en de broek vallen voor mij in de categorie 'hate it or love it', maar die trui met heel toepasselijke hartjes zou ik zo willen hebben. Hij komt uit de collectie van Zadig&Voltaire (Ja, van die mooie tassen), maar is helaas uitverkocht. Een linkje kan ik dus niet bieden, een close-up van het kledingstuk wel. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anna68

Anna68

maandag 22 mrt 2021 - 19:19

Ongelooflijk, wat een onelegante combinatie. Trui best leuk en ondersteunt de doelstelling, maar waarom niet een goede spijkerbroek eronder.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 13 mrt 2021 - 18:06

Wat een super leuke casual outfit. Haar haar zit niet geweldig, ik snap niet dat ze het niet meteen iedere dag gaat dragen zoals in de Linda. Wat ziet ze er daar geweldig uit en wat is het een leuke enthousiaste vrouw!

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 12 mrt 2021 - 11:59

Wat een prachtig gestyled kapsel in de Linda. Zo kan het dus ook, wat een verschil. Maakt ook zachter en daarmee meer passend bij haar karakter. De hartjes trui is volgens mij te groot, misschien besteld via internet en toch aangetrokken ivm onderwerp? Als ie wat strakker zou zou het beter uitkomen op de broek/culotte of, als ze hem oversized wil dragen, dan liever op een skinny jeans.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 12 mrt 2021 - 11:29

In de Linda staat een interview met Laurentien. En prachtige foto’s. De foto’s kijken wat op de foto’s die gemaakt zijn van Diana voor Vogue.
Haar haar zit dáár geweldig.
Haar look van deze dag vind ik onbegrijpelijk

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

vrijdag 12 mrt 2021 - 11:35

...inderdaad prachtige foto's - geretoucheerd of niet. Het kapsel (haar uit het voorhoofd naar achter gekamd) staat haar geweldig en maakt jeugdig en fris. Ook de kledingkeuze (zwart is blijkbaar 'haar' kleur) is bemerkenswaardig.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 12 mrt 2021 - 11:27

In de Linda staat een interview met Laurentien. En prachtige foto’s. De foto’s kijken wat op de foto’s die gemaakt zijn van Diana voor Vogue.
Haar haar zit dáár geweldig.
Haar look van deze dag vind ik onbegrijpelijk

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 12 mrt 2021 - 11:41

Onbegrijpelijk is het juiste woord.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 12 mrt 2021 - 10:23

Ik vind het een super leuke casual outfit, ik word steeds vrolijker van de outfits van Laurentien.

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 12 mrt 2021 - 09:11

Een rommelig geheel, ik hou daar niet van.

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 12 mrt 2021 - 09:10

Een rommelig geheel, ik daar niet van.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 11 mrt 2021 - 23:40

....de leuke trui schijnt niet werkelijk goed te passen (opgerolde mouwen en naar boven trekken aan de voorkant). Bij een mooie broek in normale lengte en smal gesneden plus een paar behoorlijke schoenen, zou het er beter hebben uitgezien. Dit is eerder
een outfit voor haar oudste dochter.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 11 mrt 2021 - 21:42

De gympen zijn van Copenhagen

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 11 mrt 2021 - 21:38

Een hele goede campagne! Wat betreft de kleding van Laurentien: Een wijde bovenkant op een wijde onderkant is niet zo flatteus.
Maar het lijkt me wel een comfortabele outfit, ook met die sneakers erbij.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 11 mrt 2021 - 19:59

Leuk outfit en een heel goed doel!

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 11 mrt 2021 - 18:07

Wat ziet ze er leuk en lekker informeel uit, ik mag dit wel!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?