Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 08 okt 0 reacties

Prinses Laurentien bij WJC Summit en in de Efteling

Op vrijdag 2 oktober sprak Prinses Laurentien op de Wildlife Justice Commission Summit in Noordwijk. Ze was hierbij aanwezig in het kader van haar functie als president van de Flora & Fauna International.

Prinses Laurentien droeg een zwart/witte broek met print, met daarop een zwarte top en zwart jasje. 

Afgelopen weekend las Prinses Laurentien in de Efteling voor uit het boek 'De Sprookjessprokkelaar'. Laurentien schreef dit boek vorig jaar samen met Paul van Loon voor de Efteling.

Prinses Laurentien ging gekleed in een zilvergrijze longblazer op een donkere broek. Daarbij droeg ze een bijpassende sjaal, zwarte pumps en groene oorhangers. 

Tips over de ontwerpers van de kleding van Laurentien zijn welkom!

Wat vinden jullie van deze beide kledingsets van Prinses Laurentien?

Overigens heb ik ook nog meer beelden gevonden van Prinses Laurentien bij het galadiner op de InterExpo (zie deze log voor meer info en meer toegevoegde beelden!). 

Foto's ©Wildlife Justice Commission, screenshots video ©Stichting Lezen & Schrijven, screenshot video ©InterExpo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments