Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 24 sep 0 reacties

Drukke week voor Prinses Laurentien!

Op maandag 21 september gaf Prinses Laurentien het startsein voor de Safety Deal eNosenetwerk Zuidwest-Nederland. Prinses Laurentien was hierbij aanwezig in het kader van haar functie als Senior Adviseur van de Haven van Rotterdam. De Prinses droeg een zwarte broek met een blazer met print. Helaas heb ik geen heel duidelijke foto’s beschikbaar, en de ontwerper van haar kleding is mij dan ook niet bekend.

Foto ©Haven Rotterdam

Op dinsdag 22 september was Prinses Laurentien 1 van de sprekers tijdens de International Consultancy Conference in hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het thema waarover Prinses Laurentien sprak was: The power of dialogue; learnings from a new generation. Laurentien ging gekleed in een zwart broekpak, met een lichtgele/crèmekleurige top.

Prinses Laurentien was gisterochtend in Ierland aanwezig bij de Right to Read Literacy Conference. Deze werd gehouden in Dublin. Prinses Laurentien was keynotespeaker. Ook sprak ze met Ierse politici in het Leinster House over de Europese aanpak van laaggeletterdheid. 

Foto ©Jim Daly

Laurentien ging gekleed in een nieuw jurkje van Gerard Darel! Deze jurk van Gerard Darel kostte oorspronkelijk E 225,- maar is nu te koop voor E 157,50 via Mon Showroom.

Prinses Laurentien combineerde de zwart met witte jurk met groene accessoires. Zo droeg ze een groene armband van de Nederlandse sieraden ontwerpster Mirian van Kampen, van Maison van Belle! Ook Koningin Maxima heeft deze armband (in meerdere kleuren!) in haar bezit!

Op twitter kwam ik overigens ook nog deze foto tegen van Prinses Laurentien. Het zou ik zomaar kunnen dat ze het onderstaande jurkje droeg tijdens de conferentie, en het jurkje van Gerard Darel in het Leinster House, tijdens de gesprekken met politici. Geen idee!

Gisteravond was de actieve prinses alweer aanwezig bij een galadiner van de InterExpo in Amsterdam! Prinses Laurentien was hier keynotespeaker! In eerste instantie dacht ik dat Prinses Laurentien een jurk van Tara Jarmon droeg. De foto in de tweet is namelijk niet scherp, en omdat de prinses niet goed in beeld is, was dat een beetje een gok!

Inmiddels heb ik een foto ontvangen van InterExpo van Prinses Laurentien tijdens het galadiner! Prinses Laurentien droeg een zwarte kanten jurk, zo gaf de dame van InterExpo aan. Voor de veiling van Stichting WeConnect doneerde ze een boek van Mr. Finney. De foto mag hier geplaatst worden met vermelding van de volgende tekst: 

HKH Prinses Laurentien was aanwezig als gast van de educatieve Stichting WeConnect op de 20e Handelsmissie die InterExpo organiseerde 23 en 24 september in het Amstel InContinental. De Prinses verzorgde de keynote namens de Missing Chapter Foundation die zij heeft opgericht en waar zij directeur van is. 
Foto: Nataly Linzey (InterExpo)
 

Prinses Laurentien draagt haar grote collier van Natan. Deze is hier onder te zien. Prinses Laurentien heeft dit collier ook in het roze!

Prinses Laurentien droeg het collier van Natan al eens eerder in het openbaar:

Prinses Laurentien met het roze collier van Natan:

Foto met toestemming ©Royalduo

Ook draagt ze haar ring uit de Leaves collectie van Prinses Margarita

Update: Inmiddels heb ik meer beelden gevonden!

Welke kleding die Prinses Laurentien de afgelopen week droeg vinden jullie het leukst (voor zover dit goed te beoordelen is)?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments