Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 10 sep 0 reacties

Prinses Laurentien 3 keer in Essentiel Antwerp

Deze week droeg Prinses Laurentien tijdens de opening van de Week van de Alfabetisering een geel jurkje en zwart/wit jasje van Essentiel Antwerp. Tijdens de speurtocht naar haar kleding kwam ik een aantal andere kledingstukken van Prinses Laurentien tegen, die ik destijds niet kon vinden.

Eerder dit jaar was Prinses Laurentien op Curacao, voor de start van de Raad van Kinderen op Curaçao. Haar jurk, die ze hier meer als tuniek draagt, en broek met roze print zijn van Essentiel Antwerp.

Op 5 september 2014, en dus al meer dan een jaar geleden, ging Prinses Laurentien met kinderen in gesprek tijdens de Wereld Havendagen. Laurentien droeg daarbij opnieuw een nogal druk pak van Essentiel Antwerp, bestaand uit een donkerblauwe broek met roze print en een shirt met een voorkant in dezelfde print.

Op 30 september 2014 hield Prinses Laurentien een toespraak bij de IPMA 2014. Ze droeg hierbij een lichte broek, een roze top van Essentiel Antwerp en een zwart vest/blazer. Het jurkje in de collage van Essentiel Antwerp is van dezelfde stof gemaakt als de top van Prinses Laurentien.


Foto's met toestemming ©Bea Moedt, Afbeeldingen ©Essentiel Antwerp.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments