Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 14 sep 0 reacties

Prinses Beatrix en Prinses Laurentien bij jubileumvoorstelling Paul van Vliet

Prinses Beatrix was vanavond aanwezig bij een jubileumvoorstelling van Paul van Vliet. En, tot grote verrassing van velen (maar niet van de pers), was Prinses Laurentien met haar meegekomen. Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zouden ook aanwezig zijn, maar zij lieten verstek gaan. Een video van de aankomst van Prinses Beatrix en Prinses Laurentien is hier te vinden.

Prinses Beatrix ging gekleed in een fleurige rode jurk of pakje, met daarover een zwarte stola.

Prinses Laurentien droeg een cremekleurige jurk met tja, hoe zullen we het noemen, een bovenstuk van zijde-achtige stof? Geborduurd met bloemetjes. Op zich zijn de stoffen mooi, maar hoe het in elkaar zit, wel, dat snap ik niet helemaal. Ik ben heel benieuwd naar de ontwerper, en natuurlijk ook wat jullie van Laurentiens kleding vinden.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments