Avatar foto Door Moderator Petra
Beatrix 08 jun 27 reacties

Prinses Beatrix doopt roeiboot ‘Beatrix’ in Leiden

Prinses Beatrix was vandaag aanwezig bij de viering van het 150-jarig bestaan de studentenroeivereniging Njord in Leiden. Daarbij mocht ze de nieuwe wedstrijd roeiboot dopen, die de naam Beatrix heeft gekregen.

”Prinses Beatrix wordt welkom geheten door een erehaag van wedstrijdroeiers van Njord en van andere studentenroeiverenigingen. Aansluitend spreekt de Prinses met bestuursleden van Njord en van het Zwanencomité dat de lustrumviering organiseert. Prinses Beatrix krijgt vervolgens een rondleiding door de botenloods en spreekt met leden en oud-leden van Njord over de roeisport en hun ervaringen bij de vereniging. Na de doop wordt de nieuwe boot, een acht, door een groep roeiers van Njord voorgeroeid op het Galgewater. 

Njord is opgericht op 5 juni 1874 en is de oudste studentenroeivereniging van Nederland. Verschillende roeiers van Njord hebben meegedaan aan de Olympische Spelen en ook in de huidige Talent-selectie van TeamNL zitten leden van Njord. Naast het 150-jarig bestaan van de vereniging wordt op 8 juni ook met andere verenigingen het dertigste lustrum van studentenroeien in Nederland gevierd.”

Foto ©PPE/Nieboer

Prinses Beatrix gaat gekleed in een prachtig kobaltblauw pak. Wat staat deze kleur haar goed. En door het jasje is nog steeds een typisch Beatrix silhouet.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Perfect gestyled met de geruite stola en de kobaltblauwe schoudertas.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Eerder deze week was prinses Beatrix ook aanwezig bij de 77e editie van het Holland Festival. Bij deze gelegenheid droeg ze een zwarte pantalon met een zwarte top, die rijk is versierd met zilverkleurige pailletten.

Foto ©PPE/RPE/Van Emst
Foto ©PPE/RPE/Van Emst

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat ziet ze er hip uit! Een mooie kledingcombinatie.

Fit, stralend en slank! Wat ziet Beatrix er geweldig uit! Zal ze nog paardrijden eigenlijk?

Wat een uiterst smaakvolle kledingkeuze, inclusief de accessoires, laat prinses Beatrix hier zien. Alles klopt gewoon. Nou….eigenlijk is dat helemaal niet zo gewoon hè? Maar het is een streling voor het oog. De handtas, daar zou ik van kunnen dromen, zo leuk!

SCHITTEREND wat een mooie outfit in prachtige kleur die haar geweldig staat.
Mooie stola en leuk tasje…
Het zwarte staat haar ook erg mooi,maar kan de top niet goed zien.

Wat een prachtige en goedzittende outfit heeft ze aan bij het bezoek aan Njord. Prachtige kleur en mooi met die geruite stola.
Wat ze aanheeft naar het holland festival kan ik niet goed beoordelen op deze foto’s maar ze straalt en dat is erg mooi om te zien.

Geweldig om koningin Beatrix weer te zien! Fijn dat ze nog steeds dit soort activiteiten wil ondernemen, en er dan ook zo mooi verzorgd uitziet. Dit kobalt blauw is echt haar kleur en geeft haar zelfs nu op deze leeftijd, nog een krachtige uitstraling. Zwart maakt haar naar mijn idee een beetje fletsig, vooral omdat het lastiger wordt om de make-up wat aan te passen.

Mooi om haar weer bezig te zien, het blijft een stijlvaste verschijning iedere keer weer, ben blij dat zo nog zo actief is en er zo goed uit ziet!

Inderdaad prachtig dat blauwe pak! En die omslagdoek en tasje, erg mooi. Bij de andere outfit is de blouse de shining star, ook erg mooi.

In een vorig blog had ik al gereageerd op deze kobaltblauwe outfit, maar nu staat er ook nog een foto met de geruite omslagdoek bij.
Prachtig, koninklijk en zeer eigen😍👏

Wat leuk dat prinses Beatrix bij Njord was. Ze ziet erg echt geweldig uit, wat een klasse en zeer stijlvol.

Het kobaltblauwe pak met geruite stola staat haar buitengewoon goed. Zo verzorgd, en nog steeds een uitstraling als staatshoofd !!! Ze dwingt nog steeds zeer veel respect af . !! Prachtige vrouw die rust en een gevoel van standvastigheid geeft .

Last edited 4 dagen geleden by maribrune

Idd Maribrune, immer de uitstraling van staatshoofd likewise haar collega’s Margrethe en zaliger Elizabeth. 👑 👑 👑

🎦 Een tijd geleden werd op MKM een youtubefilmpje gedeeld, een feest in Londen incluis deze vorstinnen gedrieën lopend naar de feestzaal.
Prachtige opname is dat, de vorstinnen gekleed in eigen stijl, Beatrix een beauty 👌🏼

Wauw, wat is de prinses prachtig in dit kobaltblauw! Het klopt van top tot teen. Ook de sieraden zijn aangepast. Erg mooi. Het zwarte outfit vind ik minder.

Wat ziet ze er goed uit en wat een geweldige kleur! Erg mooie outfit!

Dit is prachtig ! Heel erg mooi. Mooi kobalt blauw, goede schoenen en poncho. Ik had alleen de handtas in de zelfde kleur en van het zelfde materiaal gedaan. Bijpassende oorknoppen, ketting en oogschaduw. De stof is mooi en de snit. Perfect. Wat ziet Beatrix er goed uit.

Beatrix bleef als koningin altijd waardig, vriendelijk en aandachtig. Every inch a queen, in goed Nederlands 🙂. Nu is ze daarnaast ook meer ontspannen. Mooi om te zien.
Deze blauwe combi staat haar goed. Ze straalt ook.

Onze voormalige Koningin Beatrix dwingt op een natuurlijke manier nog altijd respect af!
Haar waardige houding, duidelijk een eigen stijl in kleding, kapsel, sieraden en accessoires.
Altijd vriendelijk en betrokken wanneer zij in functie is, maar ook beheerst in haar reacties en een zekere afstand bewarend!
Heel fijn dat ze nog zo zichtbaar is na haar aftreden en actief deelneemt aan diverse activiteiten.
Blauw is de kleur die ik het mooiste voor haar vind, en deze kobalt tint staat haar vorstelijk.
Prachtige geruite stola.
En het keurige kapsel geeft een zachte uitstraling.
Kortom: een elegante verschijning.

Mooie kleur dat kobaltblauw, staat de oud-koningin heel mooi, chique pak en haar verzorgd en tevens laat zij ons ook hiermede zien dat ze er volop van geniet en ons ten dienste staat. En wat een mooie bijpassende oorbellen draagt ze hierbij ;-))

Last edited 4 dagen geleden by Jacqueline

Wat leuk haar weer te zien en wat een energieke vrouw is het toch. Mooi dat kobaltblauwe pak dat ze vandaag draagt. Hoop dat ze dit nog heel lang kan blijven doen.

Wat leuk om prinses Beatrix weer eens hier in de spotlights te zien. Zij blijft voor mij toch echt wel de oud-koningin. En zoals altijd, uiterst verzorgd en smaakvol. Deze blauwe kleur staat haar prachtig! Mooie stola erbij, bijpassende ketting en tasje. Wat fijn dat zij op haar hoge leeftijd nog zo actief kan zijn. Dat is ook niet iedereen gegeven. Mijn moeder had ooit dezelfde leeftijd als Beatrix, maar leeft al jaren niet meer. Daarom valt het verschil mij ook altijd op. Fijn voor de generatie(s) onder haar dat zij haar zo lang in hun midden mogen hebben!

Dit is toch helemaalBeatrix zoals we haar kennen
Zeer verzorgd, smaakvol, geïnteresseerd, en ze geniet er gewoon van..
Wat mooi en bijzonder als je zo oud mag worden .

Prachtige Beatrix 💙 Respect voor onze stralende oud vorstin 👏🏼

Een typisch Beatrix outfit, en wat een mooie kleur😍staat haar heel goed. Ze blijft trouw aan haar stijl en wat is ze nog actief.

Wat staat Beatrix dat kobaltblauw toch mooi en de geruite stola staat er ook heel goed bij. Zwart staat haar duidelijk minder. Als je ouder bent maakt zwart vaak erg hard.

Oeps Chiara, ga dadelijk uit eten in een zwarte jurk😉😂

Hopelijk heb je lekker gegeten. Zwart kan ook heel mooi staan maar niet bij iedereen. Ik heb geen zwart meer in mijn kast maar draag liever donkerblauw.

Hoi Chiara,
Heerlijk gegeten (ik ben momenteel in Frankrijk, dus eten zit wel goed😉).
Je hebt helemaal gelijk hoor over zwart en ouder zijn (schreef het dan ook met een knipoog en lach smiley).
Kan het alleen niet laten om toch regelmatig zwart te dragen, heb dat mijn hele leven veel gedragen en zal dat blijven doen. Gelukkig was ik van nature blond (nu grijs) en kom je met zwart wat beter weg.
Blauw is inderdaad een hele mooie vervanging voor zwart.